" /> Aivo Moor - Vaskisepät

Aivo Moor

Aivo Moor

Peltiseppä

Aivo aloitti Vaskisepillä kirvesmiehenä, mutta laajensi pian repertuaariaan kattopeltiseppäoppilaaksi. Hänellä onkin kokemusta rakennusalan töistä vuodesta 1991 lähtien, eikä kulunut kauan, kun työtoverit jo alkoivat nimittää Aivoa kelposepäksi. Omien sanojensa mukaan hän tuntee rakennusalan ristiin rastiin ja molempiin suuntiin!

Helsinki on Aivon kotikaupunki ja pitkäaikainen rakkaus, jossa hän on asunut ajoittain useamman vuosikymmenen. Suomen kielikin sujuu Viron mieheltä erinomaisesti. Monitaitoisella sepällä on myös seitsemän vuoden koulutus kuvanveistosta ja sisustuksesta. Taidealan opinnoista on ollut sepän hommissa pelkästään hyötyä.

Vapaa-ajallaan Aivo seuraa, mitä taidemaailmassa tapahtuu, ja viihtyy luonnossa. Eläinrakkaan sepän lempiharrastuksia on vaeltaminen ja retkeily. Aivo ei pelkää haasteita, ja unelmana on päästä kulkemaan mahdollisimman kesyttömiin paikkoihin ja äärimmäisiin olosuhteisiin Lappiin, Pohjois-Kanadaan, jossa eskimot asuvat, ja Saharan autiomaahan beduiinien pariin.

Aivo Moor