" /> Antti Heikkilä - Vaskisepät

Antti Heikkilä

Antti Heikkilä

Myyjä

Antti ajelee myyntiedustajana 100 kilometrin säteellä Ylivieskan seudulla ja tekee mm. kattojen kuntokartoituksia. Antista työn parhaita puolia on saada osallistua asiakkaan rinnalla koko prosessiin aina katon kuntoarviosta mahdollisen kattoremontin eri vaiheisiin. Oma työ on helppo tehdä hyvin, kun luottamus myyjien ja asentajien välillä on ehdoton.

Mediapuolen koulut käyneellä kaverilla on kokemusta melkein alalta kuin alalta. Antilla on ollut oma ikkuna-asennusfirma Ruotsissa, hän on ollut töissä mainoslehdessä ja tehnyt kalliolämpöporauksia. Vaskiseppiä hän on seurannut läheltä jo kauan, koska Aapo on lapsuudenkaveri. Ylivieskan myyntitiimiin liittyessään Antti tiesi, että omat ja firman arvot osuvat kohdalleen.

Ihmisläheinen Antti on yllytyshullu ja houkuttelemassa usein muitakin milloin mihinkin seikkailuun. Mies kohtaa uudet ihmiset aina korvat auki ja sydän edellä ja nauttii haasteista. Yksi sellainen on oman 100-vuotiaan hirsitalon restaurointi. Mielenrauhaa Antti etsii luonnosta, vaikka lomallakin mies pysyy liikkeessä ja lähtee mieluiten metsälle, kalalle tai sukeltamaan.

Antti Heikkilä