" /> Vaskisepät Oy saa uuden toimitusjohtajan - Vaskisepät

Vaskisepät Oy saa uuden toimitusjohtajan

Vaskisepät Oy saa uuden toimitusjohtajan

Porvoon Vaskisepät Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on kutsuttu Hanna Kallio. Hän aloittaa tehtävässä 13.3.2017. Yrityksen perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Veli Kilpirinne siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Hanna Kallio

”Perinteisiä konesaumakattoja valmistava Vaskisepät on kasvanut viime vuosina vauhdilla ja noussut Suomen suurimmaksi peltisepänliikkeeksi”, Hanna Kallio toteaa. ”Nyt yhtiö on sellaisessa kasvun vaiheessa, että ammattijohtaja voi auttaa kehittämään toimintaa edelleen. Tavoitteenamme on luoda kiinteistöille ja yksityistalouksille uusia palvelukonsepteja sekä vastata vahvalla ammattitaidolla tehtyjen kestävimpien kattojen kovaan kysyntään.”

Johtaja, jolla on asenne kohdallaan

Hanna Kallio siirtyy Vaskisepille kasvumarkkinointiin erikoistuneen Aava & Bang Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Aikaisemmin Kallio on työskennellyt pitkään Nordeassa pankinjohtajana sekä Trainers’ Housessa ja Aava & Bangilla ylimmän johdon konsulttina. Hänellä on laaja liiketalouden ja yhteiskuntatieteiden koulutus Jyväskylän yliopistosta ja Helsingin kauppakorkeakoulusta sekä työhistoriaa myös tutkijana.

”Vaskisepät on kattopeltiseppien perustama yritys, eli olemme ennen kaikkea tinkimättömiä käsityöläisiä, ja siksi kasvumme tässä vaiheessa on luontevaa tukeutua Hanna Kallion kaltaiseen luovaan ja kokeneeseen johtamisen ammattilaiseen”, toteaa Veli Kilpirinne. ”Kattava kokemus yritysten liiketoiminnan luotsaamisesta sekä huikea asenne tekevät Kalliosta Vaskisepille erinomaisen keulahahmon. Lisäksi suurin osa sepistä tuntee Kallion jo ennestään, koska hän on ollut jo vuosia mukana Vaskiseppien toiminnassa, muun muassa rakentamassa johtoryhmätyöskentelyä.”

Veli Kilpirinne jatkaa Vaskiseppien hallituksen puheenjohtajana.

”Luopuessani toimitusjohtajan tehtävästä pystyn keskittymään täysipäiväisesti uusien kiinteistöjen palvelumallien ja konseptien kehittämiseen sekä systemaattisen tuotekehityksen koordinointiin ja ohjaamiseen”, Kilpirinne kertoo. ”Uskon, että käsityössä on kattojen tulevaisuus. Vain kattopeltisepän perinteisillä käsityöläistaidoilla tehdään kattoja, jotka kestävät jopa kuusi sukupolvea.”

 

Lisätietoja:

 

Veli Kilpirinne, Porvoon Vaskisepät Oy

040 030 5035

veli@vaskisepat.fi

 

Hanna Kallio

050 376 1285

hanna@vaskisepat.fi