" /> Kaj Huttunen - Vaskisepät

Kaj Huttunen

Kaj Huttunen

Peltiseppä

Huttusen Kaj eli Kaizu ahkeroi myyjänä Porvoon Vaskisepillä. Tunnetusti hyvä kello kuuluu kauas, ja Kaj löysikin tiensä Vaskisepille myönteisten kuulopuheiden perusteella: seppiä suositteli Kaizun entinen työkaveri!

Rakennusalan koulut käynyt Kaj on työskennellyt seitsemisen vuotta kuljetusalalla, kunnes totesi, etteivät yötyö ja pitkiksi venyvät vuorot ole kolmen lapsen isälle sopivaa hommaa. Määrätietoinen ja myönteinen tyyppi päätti tehdä asialle jotakin, ennen kuin alituisesta töissäolosta kärsii niin oma kuin perheenkin hyvinvointi.

Vaskiseppien myyjätiimissä meininki onkin ihan toinen. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaat, ja Kaj ehtii touhuta perheen kanssa, kunnostella rintamamiestaloa ja tehdä pihatöitä. Silloin tällöin aikaa jää myös maalivahdin hommille paikallisessa salibandyjoukkueessa. Mielessä on myös paluu harrastekentiltä ”tosipeleihin”.

Kaizu pitää tärkeänä rentoutumisen taitoa, mihin parhaan esimerkiksi antaa perheen slovakiancuvac. Se on kiltti kotikoira, joskin vain piirun verran jääkarhua pienempi.

Kaj Huttunen