" /> Karoliina - Vaskisepät

Karoliina

Karoliina

Toimistopäällikkö

Pornaisissa asuva Karoliina pitää yllä järjestystä Porvoon Vaskiseppien toimistolla. ”Uusimaalaiseksi maalaiseksi” itseään luonnehtiva Karoliina tunsi Vaskiseppien rennon ilmapiirin heti omakseen. Toimistolta puuttuu kokonaan vanhanaikainen jäykistely.

Karoliina on tottunut olemaan firman ainoana naisena myös aikaisemmissa hommissaan. Puutarhuri-hortonomi-floristi vaihtoi alaa merkonomiksi joku vuosi sitten, kun lapsuudessa sattunut onnettomuus alkoi vaivata iän myötä eikä fysiikka enää kestänyt.

Vaikka Karoliina on erikoistunut taloushallintoon, tilitoimistoon häntä ei saisi kirveelläkään. Hän on sydämeltään pikemminkin lapionheiluttaja kuin konttorirotta, ja siksipä ”erilainen” toimistotyö käytännönläheisten seppien rinnalla on mitä mainioin kompromissi.

Vapaa-ajalla puhelias tyttö viihtyy kotona, jossa erakkoluonnekin pääsee esiin. Maalla asuessa aika ei käy pitkäksi, ja Karoliinan illat kuluvat mullassa möyriessä, puita hakatessa tai tienvarsia raivaussahalla aukoessa. Se painottaa hyvin istumatyötä.

Lisäksi aviomies, kaksi poikaa ja neljä koiraa pitävät hänen hyötyliikunnastaan huolta. Pojat alkavat olla jo helpossa iässä, mutta neljälle rottweilerille ja yhdelle sisukkaalle jackrussellinterrierille vesikuppia vaihtaessa olo on usein kuin karjakolla eikä koiranomistajalla!

Karoliina