" /> Valtteri Hienonen - Vaskisepät

Valtteri Hienonen

Valtteri Hienonen

Myyjä

Porvoossa asuva Valtteri kiertää Etelä-Suomea Vaskiseppien myyjänä. Työssä on parasta myyntitiimin loistava yhteishenki, kun kaikki tsemppaavat ja tukevat toisiaan. Myyjiä myös koulutetaan koko ajan. Valtteri onkin ollut suorastaan ällistynyt siitä, miten iso asia työntekijöiden hyvinvointi seppien keskuudessa on.

Aikaisemmin Valtteri työskenteli teollisuudessa. Hän on valmistunut automaatio- ja sähköasentajaksi. Myyntityö tarjoaa kuitenkin aivan toisenlaisia haasteita, ja Valtteri tuntee olevansa vihdoin omassa elementissään. Nuorta miestä viehättää myyntityössä sopiva määrä vapautta ja vaihtelua sekä mahdollisuus olla tekemisissä hyvin erilaisten ihmisten kanssa.

Työn ohella Valtteri opiskelee hierojaksi, koska on aina ollut kiinnostunut kehonrakentamisesta, lihasten toiminnasta ja ihmisen anatomiasta. Hän käy veljensä kanssa punttisalilla kuutena päivänä viikossa, ja myös treeni- ja ravinto-oppaita tulee luettua ahkerasti. Sosiaalisena tyyppinä Valtteri on enimmäkseen menossa, ja ilman liikuntaa mies ei pystyisi olemaan. Vapaa-ajalla hän pelaa mm. salibandia ja lenkkeilee, ja harkinnassa on oma koira lenkkeilykaveriksi.

Valtteri Hienonen