" /> Kattoremontin vaiheet - Vaskisepät

Kattoremontin vaiheet

Asiakkaamme kehuvat usein sitä, miten hienosti kattopeltisepät käyttäytyvät kattoremontin aikana, vastailevat kysymyksiin ja pitävät pihan siistinä. Myös työnjohtomme on aina tavoitettavissa, ja tiedotamme kattoremontin etenemisestä monin eri tavoin.

Vaskiseppien kattoremontti askel askeleelta

Huolehdimme kattoremontista kokonaisuutena aina suunnittelusta toteutukseen ja jälkitarkastukseen. Vaskiseppien kattoremontti on käsityötä.

takuu1

1. Kattoremontti alkaa ilmaisella kuntotarkastuksella

Vaskiseppien katon kuntotarkastus on omakotiasukkaille ilmainen. Kuntotarkastaja kiipeää aina vesikatolle asti ja tutkii huolellisesti talon yläpohjan. Saat raportin katon kunnosta silloinkin, kun katto ei vaadi huoltoa. Tarvittaessa kuntotarkastaja laatii korjaussuunnitelman ja antaa kattoremontista kilpailukykyisen hinnan. Katolla tehdään kaikki tarvittavat korjaustoimet, mutta ei turhia töitä.

takuu4

2. Kattoremontin suunnittelu, sopimukset ja rahoitus

Vaskiseppien kattoremontti suunnitellaan aina kokonaisuutena. Kattoremonttiin kuuluu kirjallinen toimitusseloste ja kauppasopimus sekä tietenkin apua lupa-asioissa ja kotitalousvähennyksen haussa. Kattoremontti sisältää myös asennustakuun ja 20 vuoden vesitiiviystakuun.

Kattoremonttia varten avataan usein Vaskiseppien Kattoremontti-tili. Kattoremontin alkaessa maksat 10 % käsirahan, ja ensimmäinen kuukausierä tulee maksettavaksi vasta 30 päivää sen jälkeen kun kattoremontti on valmistunut.

takuu2

3. Kattoremontti kokeneiden kattopeltiseppien toteuttamana

Vaskisepät tarjoavat kattoremonttityömaalle kaikki tarvittavat ammattilaiset kattopeltisepistä kirvesmiehiin ja muurareihin. Työturvallisuus on kunnossa koko kattoremontin ajan. Remontin laadusta vastaa aina yksi kattopeltiseppäporukka, johon kuuluu mestari-kisälliperinteen mukaisesti sekä kokeneita kattopeltiseppiä että heidän opastuksessaan työskenteleviä oppipoikia.

Vaskiseppien kattoremontissa jokainen sauma ja läpivienti saumataan käsin. Pellin läpi ei tehdä ainuttakaan reikää. Lisäksi katon vesitiiviys varmistetaan Vaskiseppien kehittämällä kaksoistiivistysmenetelmällä, jossa katon saumat viimeistellään kahteen kertaan tiivistysaineella. Menetelmä on niin tärkeä katon vesitiiviydelle, että sitä käyttävät jo kattoremontteja tekevät kilpailijatkin.

Toimivaa tiedotusta kattoremontin aikana

Remontin eri vaiheista ja etenemisestä tiedotetaan asukkaita tai asunto-osakeyhtiön isännöitsijää ja hallitusta koko kattoremontin ajan. Peltisepät vastailevat mielellään kysymyksiin, ja työnjohto on aina tavoitettavissa. Kattoremontin etenemisestä tiedotetaan monia eri kanavia pitkin, esimerkiksi paperitiedotteilla, valokuvilla sekä WhatsApp- tai Facebook-ryhmissä.

takuu3

4. Kattoremontti valmistuu asiakkaan hyväksynnän jälkeen

Jokaiseen Vaskiseppien kattoremonttiin kuuluu loppusiivous sekä rakennusjätteiden poisvienti ja asianmukainen kierrätys. Kattoremontti tehdään myös aina varmasti valmiiksi. Valmis katto tarkastetaan ja hyväksytään yhdessä, ja lopputuloksena on vedenpitävä ja klassisen kaunis arvokatto, joka kestää aikaa.

Kattoremontin jälkeen saat asennustyön vastaanottopöytäkirjan, kaikki tarvittavat piirustukset ja Tyytyväisyystakuu-diplomin.

Ota siis meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja laitetaan kattosi kerralla kuntoon. Hyvin tehty katto kestää aikaa.

Kiinnostuitko aidosta ja laadukkaasta konesaumakatosta?
Jätä tarjouspyyntö