" /> Vaskisepät på svenska - Vaskisepät

Vaskisepät på svenska

Vaskisepät utför takrenoveringar och nya maskinfalsade plåttak

Om du har tröttnat på ditt solblekta plåttak, att avlägsna mossa från tegelpannor eller att reparera trasiga filtvåder kan ett äkta maskinfalsat plåttak vara en lämplig lösning för dig. Vaskisepät förnyar ditt tak med traditionella plåtvåder som är lätta att underhålla och med en i särklass hög hållbarhet.
Vad uppskattar våra kunder i fråga om takrenoveringen?

Vaskisepäts kunder sätter värde på att det maskinfalsade plåttaket är ett gediget plåtslagararbete. Viktiga aspekter är också att taket är hållbart, vattentätt och omsorgsfullt utfört. Gamla hus har ofta ett klassiskt vackert plåttak som även lämpar sig för svagt sluttande och till och med sneda tak, utan att taket varken behöver höjas eller rätas upp. Våra kunder berömmer ofta plåtslagarna för fint bemötande och att de svarar på frågor samt håller gårdsplanen snygg. Även arbetsledningen är alltid nåbar och vi informerar på flera olika sätt om hur takarbetet framskrider. Boka din takrenovering av Vaskisepät så får du chansen att rapportera om hur det gick och ansluta dig till vår växande skara av nöjda kunder!

Vaskisepät

Vaskisepät sätter en ära i att lägga tak som hör till de slitstarkaste i Finland. Vaskisepät värnar om gamla hantverkstraditioner genom att tillverka högklassiga och traditionella maskinfalsade plåttak som bär prägel av genuint plåtslageri. Vaskisepät tillämpar en traditionell mästar-gesällprincip där plåtslagarkunskapen överförs från en plåtslagargeneration till en annan. Vaskisepät utför hållbara maskinfalsade plåttak av hög kvalitet med marknadens längsta garanti: Våra tak har 20 års vattentäthetsgaranti. Vaskisepät gör jobbet klart från början till slut på en gång, och tar vid behov även hand om allt annat som rör takrenoveringen eller nyläggningen. Kunden behöver inte delta då Vaskisepät utför bästa möjliga takarbete för kundens räkning.

 

 

 

Försäljning

Kim Tallberg
040 1702 714
kim@vaskisepat.fi