Myyntipäällikkö

Eino Kreivi

Alunperin tulin Vaskisepille töihin vajaa kymmenen vuotta sitten tekemään pikkuosia hallille. Kun ikää tuli enemmän, menin katolle maalariksi ja opiskelin välissä amiksessa niin, että tein vuoroviikoin töitä samalla. Armeijan jälkeen alotin myynnin puolella aluksi Ylivieskassa, jonka jälkeen siirryin Jyväskylään myyntipääliköksi ja marraskuussa 2023 muutin Tampereelle. Tampereella vastaan Pirkanmaan alueen myynnistä.

Vaskisepät on semmonen firma, ettei tarvitse maanantaiaamusin kahtoa, että missä kaikkialla muualla olis töitä tarjolla. Työkaverit on mukavia, kaikkien kanssa tullaan toimeen. Viihdymme vapaa-ajallakin hyvin yhdessä.

Parasta on, että niin kauan kun homma toimii saa itse aikatauluttaa tekemisensä. Mutta aina jos tarvitsee, saa apua.

Tampereen peltisepät ovat mukavaa porukkaa. Heidän kanssaan on mahtava tehdä yhteistyötä ja kun asiakkaat ovat tyytyväisiä sekä antavat positiivista palautetta, niin tekemistä riittää naapuritaloissakin.

Kesät menee pitkälti vesillä vesiurheillen ja kalastellen. Talvisin tulee lasketeltua lumilaudalla ja pelailtua jääkiekkoa.

Pelottaa: Korkea ja jyrkkä kerrostalon katontarkastus. Onneksi katolla liikkumisessa käytetään asiallisia putoamissuojaimia ja turvavaljaita.

Lapsuudensankari: Niko. Se on kyllä kova jätkä.