Katon huolto ja kunnostus

Anna Vaskiseppien hoitaa peltikattosi kuntoon - Pidennä kattosi käyttöikää ja vähennä remontin tarvetta

MIKSI VALITA VASKISEPÄT

Vaskiseppien kattohuolto pitää peltikattosi priimakunnossa

Vaskiseppien kattohuolto on investointi joka maksaa itsensä takaisin – turvallisuudella, kestävyydellä ja tyylikkyydellä. Pitkäikäisen konesaumakaton salaisuus on säännöllinen ja ammattitaidolla tehty huolto.

kattoremontti

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSET

Ei ole sattumaa, että yli 97,7 prosenttia suosittelee meitä eteenpäin

Olemme valmiita auttamaan sinua jokaisessa katon huollon vaiheessa. Panostamme erinomaiseen kommunikaatioon ja nopeaan palveluun, jotta projektisi etenee jouhevasti alusta loppuun. Me Vaskisepillä pyrimme ylittämään odotuksesi.

Vaskiseppien kattohuolto ja katon kunnostukset – Investoi kotisi turvallisuuteen

Katto on kotisi tärkein suoja. Kunnon katto pitää kotisi turvassa sateelta ja säältä, lämpimänä talvella sekä homeen ja kosteuden loitolla. Kattohuolto ja korjaukset ovat siis tärkeitä toimenpiteitä jotka pitävät huolen kotisi turvallisuudesta ja arvon säilymisestä.

Kun huollat kattoasi säännöllisesti, vähennät suuremman kattoremontin tarvetta. Katon kunnostus maksaa siis itsensä takaisin, kun vältät suuren ja yllättävän kattoremontin tulevaisuudessa.

Katon huolto voi tarkoittaa muun muassa peltikaton huoltomaalausta, pesua, lumenpudotusta tai vaurioiden korjaamista.

Kustannustehokas vaihtoehto kokonaisvaltaiselle kattoremontille

Kattohuolto voi tietyissä tilanteissa olla järkevämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto kokonaisvaltaiselle kattoremontille. Kattohuollossa keskitytään ainoastaan viallisiin kohtiin katossasi, minkä vuoksi huolto on uutta kattoa edullisempi. Jos vauriot ovat levinneet vain pienelle alueelle, on katon paikkaaminen kattoremonttia järkevä ratkaisu.

Kattohuolto pitää kattosi hyvässä kunnossa ja ennaltaehkäisee suurempia vaurioita. Vaikka kokonaisvaltainen kattoremontti on väistämätön tulevaisuudessa, voit säännöllisellä huollolla vähentää remontin tarvetta ja säästää rahaa pidemmällä aikavälillä.

Säästä aikaa ja rahaa

Katon huolto ja kunnostus eivät ainoastaan kohenna kattosi turvallisuutta ja ulkoasua. Kattohuolto on kannattava sijoitus, joka pitkällä aikavälillä säästää jopa tuhansia euroja. Kun pidät katostasi hyvää huolta, et joudu murehtimaan kattoremontista pitkään aikaan.

Milloin kattohuolto on ajankohtainen?

Jos huomaat katossasi näkyviä vaurioita, vuotoja tai selvää kulumista, on kattohuolto usein paikallaan. Kun huollat pienemmätkin vauriot hyvissä ajoin estät vaurioiden leviämisen ja voit välttää kokonaisvaltaisen kattoremontin.

Jos huomaat näitä merkkejä katossasi, harkitse katon huoltoa ja kunnostusta. Pyydä ilmainen kuntotarkastus, ja selvitetään yhdessä huollon tarve ja kustannustehokkain ratkaisu.

 • Katto on likainen tai sammaleinen: Lika katolla voi johtaa vaurioihin tai kosteuden ja homeen kertymiseen
 • Viimeisestä huollosta on yli 10 vuotta: Jos huoltoväli kasvaa yli 10 vuoteen, on todennäköistä että katto on kulunut
 • Havaitset vuotoja tai kosteutta: Jos katto vuotaa, älä viipyile, vaan pyydä ammattilainen paikalle.
 • Katon pinnalla on halkeamia, kolhuja ja lommoja: Kun korjaat pintavauriot nopeasti, voit välttää suuremmat vauriot.
 • Katon maalipinta on kulunut: Maalipinnan tarkoitus on suojella peltikattoasi, joten huoltomaalaa katto ennen kun pelti ehtii ruostua.

Pyydä tarjous kattohuollosta

Vaskiseppien kattohuolto pidentää arvokkaan konesaumakattosi käyttöikää palauttaen sen alukuperäiseen loistoonsa.

 • Pidä kattosi hyvässä kunnossa
 • Vältä ylllättävät vauriot
 • Vähennä kattoremontin tarvetta
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Kuntotarkastuksen varaaminen ei sido sinua mihinkään.

NÄIN HOMMA HOITUU

Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toteuttaa kattohuolto

Vaskiseppien kattohuolto on sijoitus, joka herättää vanhan kattosi henkiiin. Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme tehdä kattohuollot, joka yhdistää perinteisen käsityötaidon, korkean laadun sekä asiakastyytyväisyyden yhdeksi moderniksi ratkaisuksi.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen kun alamme hommiin, tutkimme kattosi läpikotaisesti. Katon kuntotarkastus kertoo huollon tarpeen ja antaa selkeän kuvan katon todellisesta kunnosta.

 2. Suunnittelu

  Suunnittelemme kattohuollon yhdessä, ja etsimme kanssasi kustannustehokkaimmat ratkaisut, jotka takaavat parhaan ja kestävimmän lopputuloksen.

 3. Huoltotoimenpiteet

  Kun pääsemme yhteisymmärrykseen suunnitelma, on aika ryhtyä hommiin. Toteutamme kaikki kattohuollot käsityönä, jolloin lopputulos on pienintäkin yksityiskohtaa myöten hiottu.

 4. Loppusiivous ja viimeistely

  Kattohuoltoa ei jätetä puolitiehen, vaan lupaamme aina täydellisen lopputuloksen. Lähtiessämme jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne saapuessamme.

Tilaa kattohuolto Vaskisepiltä

Pitkäikäisen konesaumakaton salaisuus on säännöllinen ja ammattitaitoinen huolto.
 • Pidennä kattosi käyttöikää
 • Vältä yllättävän huoltokulut
 • Suunnitellaan yhdessä kestävin ratkaisu

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.