Maatilan kattoremontti

Vaskisepät tarjoaa kestävän ja tyylikkään konesaumakaton, joka vastaa Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden haasteisiin.

 • Tuplasti pitkäikäisempi
 • Tuplasti ekologisempi
 • Tuplasti saumattu
 • Tuplasti huolettomampi
 • Tuplasti hiljaisempi
Peltinen konesaumakatto asiakkaan maatilalla

Tuplasti parempi kattoremontti omakotitaloon

Miten Vaskiseppien kattoremontti on tuplasti parempi?

Kun suunnittelet remonttia kotiisi, teet isoa investointia.

Siksi haluat varmastikin hankkia parhaan mahdollisen katon. 

Vaskiseppien tuplasti parempi kattoremontti on silloin viisas valinta. 

Mutta mitä tuplasti parempi kattoremontti oikeasti tarkoittaa? 

Vaskiseppien peltikatto on tuplasti 

 • Pitkäikäisempi: Tavallisen peltikaton elinkaari kestää noin 40 vuotta. Vaskiseppien käsin takoma konesaumakatto kestää huollettuna hyvin jopa 100 vuotta. 
 • Ekologisempi: Kun katto kestää yli tuplat perinteiseen kattoon verrattuna, valinta on myös luonnollisesti tuplasti ekologisempi.
 • Saumattu: Saumaamme jokaikisen läpiviennin (piippu, ilmastointiputki, kattoluukku, antenni jne.) ja peltirivit kahteen kertaan. Niiden kestävyys on aivan omaa luokkaansa verrattuna ruuveilla kiinnitettäviin läpivientikappaleisiin (oli ne sitten tavallisessa profiilipeltikatossa tai konesaumakatossa).
 • Hiljaisempi: Pahimmillaan tavallinen peltikatto paukkuu ja rämisee kuin ukkonen tuulisella säällä. Vaskiseppien katto on hiljainen tiheän pohjalaudoituksen sekä aluskermin ansiosta. 
 • Huolettomampi: Tavallinen peltikatto kerää roskia ja lehtiä pellin muotoihin ja ruuveihin. Suoraprofiilinen konesaumakatolla ei ole mitään esteitä, joihin lehdet tai roskat tarttuisivat. Sinulla ei myöskään ole huolta piipun tai muiden läpivientien mahdollisesti vuotavista silikonisaumoista tai löystyneistä ruuvikiinnityksistä. 
Pyydä tarjous paremmasta kattoremontista alle minuutissa

Miksi valita vaskisepät

Miksi valita Vaskisepät maatilan kattoremonttiin?

Laadukas käsintehty konesaumakatto on investointi maatilasi pitkäaikaiseen tuottavuuteen ja toimintaan. Vaskiseppien aito konesaumakatto tarjoaa kestävyyttä ja ajatonta tyyliä.

Kattoremontti vaskisepät

Asiakkaiden kokemukset

Ei ole sattumaa, että 97,7 prosenttia asiakkaistamme suosittelee meitä eteenpäin

Tyytyväinen asiakas on meille ensiarvoisen tärkeää. Vaskisepät ovat mukanasi kattoremontin alusta loppuun panostaen saumattomaan kommunikointiin ja yksilöityyn palveluun.

Vaskiseppien maatilan kattoremontti – Laatua johon luottaa

Alkaako vanha katto olemaan elinkaarensa loppusuoralle? Näyttääkö vanha katto kuluneelta tai nuhjuiselta? Silloin on aika toimia, sillä vaurioitunut katto voi aiheuttaa suurta vahinkoa rakennuksillesi ja vaarantaa maatilasi tuotannon. Kun haet luotettavaa kumppania maatilasi kattoremonttiin, on Vaskisepät paras valintasi.

Vaskiseppien kokeneet peltisepät noudattavat vanhoja käsityöläisperinteitä. Oppi siirtyy seppäsukupolvelta toiselle mestari-kisälli -periaatteella. Panostamme erityisesti korkealaatuisiin materiaaleihin, huoliteltuun työnjälkeen sekä vahvaan asiakastyytyväisyyten.

Vaskisepät kumppanina

 • Laadukkaat materiaalit: Käytämme ainoastaan korkealaatuisimpia materiaaleja, jotka mahdollistavat jopa satavuotisten kattojen rakentamisen
 • Ammattitaitoinen henkilökunta: Vaskiseppien henkilökunta koostuu alan parhaista osaajista.
 • Kokonaisvaltainen palvelu: Olemme mukanasi koko projektin alusta loppuun, joten voit olla varma kattoremontin jouhevasta etenemisestä. Hoidamme puolestasi katon kuntotarkastuksen, suunnittelun uuden katon rakentamisen sekä viimeistelyn.

Konesaumakatto on kestävä turvallinen valinta maatilalle

Aito käsintehty konesaumakatto täydellinen valinta maatilallesi. Konesaumakatto on kestävin kattotyyppi, joka palvelee maatilaasi jopa sadan vuoden ajan. Hankkimalla kerralla kunnon katon vähennät tulevaisuuden kattoremonttien tarvetta ja säästät selvää rahaa.

Kestävä konesaumakatto on myös erittäin turvallinen vaihtoehto maatilalle. Metallinen konesaumakatto kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, ja pitää arvokkaat tuotantoeläimesi ja viljasi turvassa. Kaiken lisäksi konesaumakatto on erittäin paloturvallinen, mikä on tärkeä ominaisuus maatilalla, jossa paloriski on aina olemassa.

Kaiken kaikkiaan konesaumakatto on kannattava investointi maatilan tulevaisuuteen. Aito konesaumakatto antaa maatilallesi modernin ilmeen, joka sopii myös perinteiseen ympäristöön. Sen lisäksi että konesaumakatto miellyttää silmää, on se kestävä, turvallinen sekä ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Maatilan kattoremontti on tärkeä toimenpide

Kattoremontti lukeutuu maatilan tärkeimpiin huolto- ja kunnossapitotöihin. Maatilan kattoremontti ei ainoastaan paranna rakennuksiesi ulkonäköä, vaan lisää turvallisuutta ja vähentää energiankulutusta.

Miksi maatilan kattoremontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin?

 • Kosteusvaurioiden riski pienenee
 • Energiatehokkuus paranee
 • Maatilan arvo kohoaa
 • Maatilasi ulkoasu kohenee

Maatilan katon kuntotarkastus

Anna asiantuntijoidemme arvioida kattosi kunto

 • Selvitä kattosi kunto
 • Vältä yllättävät korjauskulut
 • Tee päätös tietoon perustuen
Varaa kuntotarkastus

Kuntotarkastus ei sido sinua mihinkään

Näin homma hoituu

Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toteuttaa maatilan kattoremontti

Vaskiseppien maatilan kattoremontti on matka, joka vie tilasi aivan uudelle tasolle - tyylikkäästi, turvallisesti ja kestäväksi. Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme toteuttaa kattoremontti, joka yhdistää perinteisen käsityötaidon, laadun ja asiakastyytyväisyyden yhdeksi moderniksi ratkaisuksi.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen remonttia käymme paikan päällä tarkastamassa kattosi kunnon läpikotaisesti. Kattava kuntotarkastus auttaa meitä suunnittelemaan parhaan kustannustehokkaimman ratkaisun maatilallesi.

  Vaskiseppien kokenut kuntotarkastaja tarkastamassa kattorakenteiden tilaa
 2. Suunnittelu

  Kuntotarkastuksen pohjalta rakennamme yhdessä suunnitelman kattoremontille. Käymme kanssasi läpi materiaalit, työvaiheet, aikataulun sekä kustannukset. Suunnitelma räätälöidään aina tarpeidesi tai toiveidesi mukaan.

 3. Katon asennus

  Kun suunnitelma on lyöty lukkoon, on aika laittaa hihat heilumaan. Kokeneet peltiseppämme hoitavat hommansa aina sovitun mukaisesti tarjoten vain parhaan lopputuloksen, joka kestää aikaa ja katseita.

 4. Viimeistely ja loppusiivous

  Suuretkin kattoremontit hoidetaan kunnolla maaliin, ja viimeistellään pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Lähtiessämme jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne saapuessakin.

  Vaskiseppien asentama konesaumakatto

Kestävä työnjälki, joka puhuu puolestaan

Työnjälki, joka puhuu puolestaan - Näin Vaskisepät ovat uudistaneet maatiloita

Tutustu useisiin erilaisiin maatilojen kattoremontteihin, joissa näkyy Vaskiseppien korkealaatuinen työnjälki. Jokainen kattoremontti kertoo oman tarinansa Vaskiseppien korkeasta laadusta ja ammattitaidosta.

"Vaimo halusi ison talon, joten tulimme tätä katsomaan."

Tiedossa oli, että katto pitää vaihtaa, Vaskiseppiin päädyttiin koska saimme Museoviraston avustusta. Katto piti tehdä vanhalla tyylillä, jonka Vaskisepät hallitsevat. Samalla he korjasivat veden lahottamia puurakenteita.

Elli ja Jouni Raipela, Juupajoki
Amorinrannassa toteutettu kattoremontti järven rannalla

"Nyt kun katto on kunnossa, ei vieraiden tarvitse tulla konserttiin sateenvarjon kanssa."

Oltiin asiakaspalveluun jo ensihetkestä tyytyväisiä. Meitä kuunneltiin ja annettiin tilaa pohtia vanhan katon korjaamista. Asiantuntemus saatiin käyttöön, ilman että tarvitsi sopimuksia tehdä. Pidimme tavasta palvella asiakasta. Vaskisepillä oli myös paras tarjous.

Eveliina Aijasaho, Jyväskylä
Taidefarmi kattoremontti

Tilaa maatilan kattoremontti Vaskisepiltä

Laadukas käsintehty konesaumakatto on investointi maatilasi pitkäaikaiseen tuottavuuteen ja toimintaan.
 • Kattava kuntotarkastus
 • Pitävä tarjous ja tiukasti noudatettu aikataulu
 • Kokeneet peltiseppämestarit toteuttavat kattoremontin taidolla ja huolellisuudella
 • 20 vuoden vesitiiviystakuu kaikille Vaskiseppien konesaumakatoille

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.