" /> Kattoremontti - Vaskisepät

Kattoremontit

Vaskiseppien kattoremontit ja uudet konesaumakatot

Jos olet kyllästynyt katsomaan haalistunutta peltikattoa, puhdistamaan tiiliä sammalesta tai korjaamaan rikkoutuneita huoparivejä, aito konesaumakatto on sinulle sopiva ratkaisu. Vaskisepät uusivat kotisi katon perinteisillä rivipelleillä, joiden huoltaminen on helppoa ja kestävyys omaa luokkaansa.

Mitä asiakkaamme arvostavat kattoremontissa?

Vaskiseppien asiakkaat pitävät siitä, että konesaumakatolla näkyy peltisepän kädenjälki. Heille on tärkeää myös katon kestävyys, vedenpitävyys ja huolellinen viimeistely. Vanhoissa taloissa korostuu usein rivipeltikaton klassinen kauneus sekä sopivuus loiville ja jopa vinoille katoille, ilman että kattoa tarvitsee korottaa tai suoristaa.

Asiakkaamme kehuvat usein sitä, miten hienosti kattopeltisepät käyttäytyvät kattoremontin aikana, vastailevat kysymyksiin ja pitävät pihan siistinä. Myös työnjohtomme on aina tavoitettavissa, ja tiedotamme kattoremontin etenemisestä monin eri tavoin.

Tilaa siis Vaskiseppien kattoremontti, niin pian on aika kertoa meille, miten se sujui, ja liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

kokotalo_katto_edesta_1600_1067_30

Vaskiseppien kattoremontti