Kartanon ja arvokiinteistön kattoremontti

Vaskisepät tarjoaa kestävän ja tyylikkään konesaumakaton, joka vastaa Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden haasteisiin.

 • Tuplasti pitkäikäisempi
 • Tuplasti ekologisempi
 • Tuplasti saumattu
 • Tuplasti huolettomampi
 • Tuplasti hiljaisempi

Arvokiinteistön kattoremontti Suomen vaativimpien kohteiden kokemuksella

Ymmärrämme, että kartanon tai arvokiinteistön katto ei ole kuin mikä tahansa muu katto. Se ei ole ainoastaan suoja säätä ja kylmyyttä vastaan, vaan myös merkittävä osa rakennuksen historiallista arvoa ja estetiikkaa.

Katto on usein ensimmäinen asia jonka ihmiset huomaavat talossasi, joten kunnon katto vaikuttaa koko rakennuksen ulkonäköön ja arvoon.

Katto on usein ensimmäinen asia jonka ihmiset huomaavat talossasi, joten kunnon katto vaikuttaa koko rakennuksen ulkonäköön ja arvoon.

Vaskisepillä on pitkä kokemus vaativien arvokohteiden kattojen remonteista. Siksi osaamme ottaa huomioon kaikki kiinteistön ulkonäköön ja arvoon liittyvät tekijät. Laajan ja pitkän kokemuksen myötä pystymme hallitsemaan isot ja erityisen vaativat kohteet. Siksi meidät valittiin muun muassa Suomen Kansallismuseon ja Helsingin Päärautatieaseman konesaumakattojen tekijöiksi.

Meillä Vaskisepillä on vuosikymmenten kokemus, mikä takaa että suoritamme kattoremonttisi parhaalla mahdollisella tavalla kunnioittaen rakennuksesi ainutlaatuisuutta ja arvokkuutta.

Kun kyseessä on arvokiinteistö, voit olla oikeutettu museoviraston tai ELY-keskuksen avustukseen. Meillä on näistä paljon kokemusta, ja autamme mielellämme tukien hakemisessa ja hoidamme tarvittavat raportoinnit.

Pyydä tarjous arvokiinteistön remontista tästä

Miksi valita Vaskisepät

Aito konesaumakatto on sijoitus kartanosi tulevaisuuteen

Vaskiseppien kattoremontti on investointi, joka maksaa itsensä takaisin – kestävyydellä, turvallisuudella ja tyylillä.

Kattoremontti vaskisepät

Kattoremontit jotka puhuvat puolestaan

Näin Vaskisepät ovat muuttaneet kattoja ja koteja

Tutustu lukuisiin kattoremontteihin, jotka Vaskisepät ovat toteuttaneet vuosien saatossa. Jokainen kohde kertoo oman tarinansa ammattitaidostamme ja sitotumisestamme kestävien ratkaisujen luomiseen.

"Käsityöläisen unelmakohde keskellä Helsinkiä"

Kaupungin keskusta taas asettaa turvallisuudelle erityiset vaatimukset. Kadulle ei saa tippua mitään hallitsemattomasti. Turva-aitaukset on mitoitettava niin, että ne häiritsevät mahdollisimman vähän jalankulkijoita, mutta luovat riittävän turva-alueen. Vanhan katon purkaminen olikin tehtävä taiten ja varmuuden vuoksi vanhat pellit pilkottiin poikkeuksellisen pieniin paloihin.

Hotelli Lilla Roberts, Helsinki

"Projekti oli tosi erilainen."

Projektin onnistumista kuvaa hyvin se, että työnjohtaja otti kuvia Vaskiseppien tekemästä peltikatosta ja on näyttänyt niitä muille alan toimijoille, että tässä on kriteerit miten peltikattoja tehdään.

Lyyra-kortteli, Helsinki

"Nyt kun katto on kunnossa, ei vieraiden tarvitse tulla konserttiin sateenvarjon kanssa."

Oltiin asiakaspalveluun jo ensihetkestä tyytyväisiä. Meitä kuunneltiin ja annettiin tilaa pohtia vanhan katon korjaamista. Asiantuntemus saatiin käyttöön, ilman että tarvitsi sopimuksia tehdä. Pidimme tavasta palvella asiakasta. Vaskisepillä oli myös paras tarjous.

Eveliina Aijasaho, Jyväskylä
Taidefarmi kattoremontti

Arvokiinteistön kattoremontti – Valitse aito konesaumakatto

Alkaako vanha kattosi olemaan elinkaarensa lopulla? Oletko huomannut merkkejä vuodoista ja kulumisesta? Kun rakennus on satoja vuosia vanha, sen katto on luultavasti nähnyt parempia päiviä. Silloin on aika toimia, sillä huonokuntoinen katto voi aiheuttaa vakavia vaurioita arvokiinteistösi rakenteisiin tai terveelliseen sisäilmaan.

Me Vaskisepät tarjoamme sinulle ratkaisun – arvokiinteistön kattoremontin, joka tarjoaa turvallisuutta sekä nostaa kotisi arvoa jopa vuosisadan.

Jos olet huolissasi kattosi kunnosta, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua entisöimään arvokkaan kartanosi ja varmistamaan sen kestävyyden myös tuleville sukupolville.

Arvokiinteistön kattoremontti vastuullisesti ja huolellisesti

Ymmärrämme, että kartanon tai arvokiinteistön katto ei ole kuin mikä tahansa muu katto. Se ei ole ainoastaan suoja säätä ja kylmyyttä vastaan, vaan myös merkittävä osa rakennuksen historiallista arvoa ja estetiikkaa.

Katto on usein ensimmäinen asia jonka ihmiset huomaavat talossasi, joten kunnon katto vaikuttaa koko rakennuksen ulkonäköön ja arvoon.

Otamme nämä kaikki seikat huomioon arvokiinteistösi kattoremontissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka parantavat kattosi toiminnallisuutta samalla kohentaen upean kartanosi ulkoasun täysin uudelle tasolle.

Meillä Vaskisepillä on vuosikymmenten kokemus, mikä takaa että suoritamme kattoremonttisi parhaalla mahdollisella tavalla kunnioittaen rakennuksesi ainutlaatuisuutta ja arvokkuutta.

Kestävä ja pitkäaikainen investointi

Kartanon tai arvokiinteistön kattoremontti vaatii erityistä huomiota ja asiantuntemusta. Historiallisten ja usein korvaamattomien rakennusten säilyttämiseen riittää vain paras mahdollinen ratkaisu. Siksi Vaskiseppien konesaumakatto on paras valintasi.

Käsintehdyn konesaumakaton kestävyys on aivan omaa luokkaansa, mikä tekee siitä erinomaisen sijoituksen arvokiinteistöön tai kartanoon. Kokeneiden peltiseppien asentama konesaumakatto voi kestää jopa sata vuotta, mikä tarkoittaa, että katto palvelee isältä pojalle sukupolvien ajan.

Kun kyseessä on arvokiinteistö, olet oikeutettu museoviraston tai ELY-keskuksen avustukseen. Meillä on näistä paljon kokemusta, ja autamme mielellämme tukien hakemisessa ja hoidamme tarvittavat raportoinnit. 

Vaskiseppien konesaumakatto säilyttää kiinteistösi arvon

Kun puhutaan kartanosta tai muusta arvokiinteistöstä, haluat varmasti säilyttää sen historiallisen arvon ja kauneuden. Konesaumakatto ei ainoastaan suojaa rakennusta, vaan kohentaa sen ulkoasua ja säilyttää sen arvon. Konesaumakaton tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii täydellisesti  perinteisempään arkkitehtuuriin ja ympäristöön.

Ympäristöystävällisyys

Kartanon tai arvokiinteistön kattoremontissa on tärkeää huomioida myös ympäristövaikutukset. Konesaumakatto on ympäristöystävällinen kattotyyppi, sillä materiaalina käytetty metalli on täysin kierrätettävään. Elinkaarensa päätteeksi kattopellit voidaan uusiokäyttää, mikä vähentää syntyvien jätteiden ja päästöjen määrää.

Paloturvallisuus

Etenkin puisten arvokiinteistöjen kohdalla paloturvallisuus on ensisijainen huolenaihe. Metallinen konesaumakatto on äärimmäisen paloturvallinen. Se ei syty palamaan, mikä tekee siitä loistavan valinnan vanhaan puutaloon, jossa paloriski on suurempi.

Pyydä maksuton katon kuntotarkastus – askel kohti uutta kattoa ja mielenrauhaa

Epäiletkö vanhan kattosi olevan remonttikunnossa? Huomaatko selkeitä vaurioita katossasi? Kun epäilet kattosi olevan huonossa kunnossa, tarjoamme sinulle maksuttoman katon kuntotarkastuksen. Kokeneet kuntotarkastajamme tutkivat kattosi läpi perusteellisesti tunnistaen mahdolliset vaurioit ja korjaustarpeet.

Kuntotarkastuksen pohjalta laadimme parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun arvokiinteistösi katon uusimiseen.

Pyydä tarjous arvokiinteistön kattoremontista

Autamme sinua säilyttämään arvokiinteistön kauniin ulkoasun sekä historiallisen arvon.

 • Parhaat materiaalit
 • Ajaton ulkoasu
 • Jopa 100 vuoden käyttöikä
Varaa kuntotarkastus

Kuntotarkastus ei sido sinua mihinkään

Kattoremontin matkassa

Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa tehdä arvokiinteistön kattoremontti

Vaskiseppien kattoremontti on matka, joka vie arvokiinteistösi uudelle tasolle - kestävästi, tyylikkäästi ja ennen kaikkea turvallisesti. Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme toteuttaa arvokiinteistön kattoremontti, joka yhdistää perinteisen käsityötaidon, parhaan laadun sekä asiakastyytyväisyyden.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen töiden aloittamista käymme vanhan kattosi pienintäkin yksityiskohtaa myöten läpi. Kattava kuntotarkastus antaa selkeän kuvan vanhan katon todellisesta tilasta sekä remontin tarpeesta.

 2. Suunnittelu

  Kun puhutaan arvokiinteistöstä, nousee suunnittelun rooli omaan arvoonsa. Suunnittelemme kanssasi parhaan ratkaisun, joka palvelee arvokasta rakennustasi sukupolvien ajan.

 3. Katon asennus

  Kun suunnitelma on lyöty lukkoon, on aika laittaa hihat heilumaan. Uuden kattosi asennus sujuu aikataulun mukaisesti laadusta ja huolellisuudesta tinkimättä.

 4. Viimeistely ja loppusiivous

  Pidämme huolen, että uusi kattosi on hiottu täydelliseksi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Kun työ on valmis, jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne saapuessamme.

Asiakkaidemme kokemukset

Ei ole sattumaa, että jopa 97,7 prosenttia asiakkaistamme suosittelee meitä lämpimästi

Olemme valmiita auttamaan sinua kartanon tai arvokiinteistön remontin jokaisessa vaiheessa. Panostamme yksilöityyn ja nopeaan palveluun, jotta arvokkaan kiinteistösi kattoremontti sujuu jouhevasti ja vaivattomasti. Me Vaskisepillä teemme parhaamme, jotta voit nauttia uudesta konesaumakatostasi huoletta!

Vaskiseppien arvokiinteistön kattoremontti - kotimainen, käsityönä tehty ja kestävä

Kun kyseessä on arvokiinteistö, kelpaa vain paras. Valitse Vaskisepät, joiden ammattitaito, laatu ja käsityöläisperinteet takaavat parhaan lopputuloksen.
 • Kattava kuntotarkastus
 • Pitävä tarjous ja tiukasti noudatettu aikataulu
 • Kokeneet peltiseppämestarit takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen
 • 20 vuoden vesitiiveystakuu kaikille konesaumakatoille

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.