Peltikaton maalaus ja pinnoitus

Suojele kattoasi säältä ja pidennä sen käyttöikää

Katon maalaus

Lykkää seuraava kattoremontti kauas tulevaisuuteen

Vaskiseppien katon pinnoitus on investointi, joka palauttaa kattosi alkuperäiseen loistoonsa ja lykkää seuraavan kattoremontin kauas tulevaisuuteen. Kun maalaat ja pinnoitat konesaumakattosi säännöllisesti, kestää se jopa 100 vuotta.

Vaskiseppien kattojen pintakäsittelijä maalaamassa konesaumakattoa

Huippuluokan asiakastyytyväisyys

Ei ole sattumaa, että yli 97,7 % asiakkaistamme suosittelee meitä eteenpäin

Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa kattoon liittyvissä ongelmissa. Panostamme saumattomaan kommunikaatioon ja nopeaan palveluun, jotta projektisi hoituu sujuvasti alusta loppuun.

Pinnoittamalla turvallinen katto jopa 100 vuodeksi

Kun kattosi näyttää haalistuneelta tai kuluneelta, on aika miettiä katon pinnoitusta. Kun vanha kattosi tarvitsee uuden ilmeen, on Vaskisepät kumppanisi, johon voit luottaa.

Maalaamme kattosi käsityönä, mikä takaa kestävän ja huolitellun lopputuloksen. Käsintehty pensselimaalaus mahdollistaa paksumman kalvopinnan ja paremman maalin tarttumisen kuin koneellinen ruiskumaalaus.

Säännöllinen pinnoitus tai maalaus auttaa pitämään konesaumakattosi toimintakykyisenä jopa vuosisadan.

Tiedätkö, milloin peltikatto pitää maalata?

Milloin katon pinnoitus on ajankohtaista? Katon maalaus olisi hyvä tehdä noin 15-20 vuoden välein. Viimeistään silloin, kun maalipinnan alta pilkistää aikaisempi maalipinta tai paljasta peltiä.

Pinnoittamalla kattosi ennaltaehkäiset suurempien vaurioiden syntymisen sekä kohennat kattosi ilmettä. Maalauksen merkitys korostuu entisestään peltikattojen kohdalla: maalipinnan tehtävä on suojata kattopeltejä ruostumiselta.

Toimi heti, jos:

 • Viime huoltomaalauksesta on 15 vuotta
 • Maalipinta on kulunut puhki
 • Maalipinnassa on paljaita kohtia
 • Katon väri on haalistunut

Oikea aika katon pinnoitukselle on kuitenkin tapauskohtaista. Jos pohdit olisiko jo aika katon pinnoitukselle, varaa ilmainen kuntotarkastus.

Pinnoittamaton katto voi tulla kalliiksi

Älä odota, kunnes on liian myöhäistä. Suojaa pellit hyvissä ajoin ja vältä ylimääräinen kattoremontti.

Paljaat kattopellit ovat kuin avoin kutsu ikäville vieraille, kuten ruosteelle ja kosteudelle. Kun pinnoite kuluu puhki, kuluu seuraavaksi peltien sinkitys, joka on tärkein suoja ruostumista vastaan.

Siinä vaiheessa kun sinkitys pettää, alkaa katon ruostuminen. Vaikka katto maalattaisiin uudestaan, on todennäköistä että ruoste puskee läpi muutamassa vuodessa.

Huolehtimalla säännöllisistä maalauksista vältät kalliit vauriot, kuten ruostumisen.

Uudenveroinen katto ilman kattoremonttia

Katto ei ole ainoastaan rakennuksen yläosa – se on kotisi suoja, talon kruunu. Kulunut ja haalistunut katto heikentää kotisi ulkonäköä ja pahimmassa tapauksessa jopa laskee koko kiinteistön arvoa.

Katon maalaus antaa katollesi aivan uuden ilmeen, palauttaen sen alkuperäisen kauneuden. Voit myös kokeilla aivan uutta värivaihtoehtoa ja antaa kodillesi uudistetun ja tuoreen ilmeen.

Säästä rahaa ja aikaa pinnoittamalla kattosi

Katon pinnoitus ei vaikuta ainoastaan kattosi ulkoasuun ja estetiikkaan. Katon pinnoitus on kannattava investointi, joka voi säästää jopa tuhansia euroja korjauskustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Uusi maalipinta antaa katollesi kestävän suojan kylmyyttä ja kosteutta vastaan, sekä ehkäisee vuotojen, kolhujen ja halkeamien syntymistä. Kun annat katollesi kestävän suojan, et joudu murehtimaan kattoremontista pitkään aikaan ja säästät pitkän pennin.

Voit halutessasi myös hyödyntää vuosittaisen kotitalousvähennyksen katon maalaukseen. Kun katto maalataan käsityönä, saat vähennettyä leijonaosan kustannuksista.

Pinnoitettu katto houkuttelee ostajia ja pitää kaupustelijat loitolla

Laadukkaasti pinnoitettu ja maalattu katto voi lisää kotisi arvoa, ja tekee siitä houkuttelevamman potentiaalisten ostajien silmissä. Katon uudistaminen on yksi tehokkaimmista keinoista nostaa kiinteistön arvoa.

Sen lisäksi että vastamaalattu katto miellyttää silmää, pitää se myös ovelta ovelle -kaupustelijat loitolla. Kun katto on pinnoitettu ammattilaisten toimesta, jatkaa ohi ajava myyntimies suosiolla matkaansa naapurin ovelle.

Katon huoltomaalaus

Pidä konesaumakattosi hyvässä kunnossa Vaskiseppien huoltomaalauksella-

 • Pidennä kattosi käyttöikää
 • Käsinmaalattu katto kestää aikaa ja katseita
 • Laadukas ja kestävä työnjalki
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Näin katon maalaus etenee

Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toimia - Näin homma hoituu

Vaskiseppien katon maalaus on kattava avaimet käteen -kokonaisuus, joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Emme usko valmiisiin ratkaisuihin, vaan suunnittelemme pinnoituksen yhdessä vastaaman tarpeitasi ja toiveitasi.

 1. Katon kuntotarkastus

  Ennen maalaustöiden aloittamista tarkastamme kattosi läpikotaisin. Näin saamme selkeän käsityksen kattosi nykytilasta sekä mahdollisista tarvittavista toimenpiteistä.

 2. Suunnittelu

  Suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa on tärkeä vaihe prosessia. Vaskisepille jokainen työ on yksilöllinen projekti, joka suunnitellaan vastaamaan toiveitasi ja tarpeitasi.

 3. Katon pesu

  Ennen töihin ryhtymistä pesemme kattosi huolellisesti. Kun maalattava katto on puhdas, ei maalipinta hilseile eikä rakoile. Pesemme kattosi juuriharjalla ja miedolla pesuaineella .

 4. Maalaus ja pinnoitus

  Kun suunnittelu on valmis, on aika pistää hihat heilumaan. Kokeneet maalarimme pitävät huolen, että työ sujuu ajallaan ja täyttää tarkimmatkin vaatimuksesi. Kaikki maalaukset toteutetaan käsityönä kestävän loppputuloksen varmistamiseksi.

Vaskiseppien katon maalaus

Pitkäikäisen konesaumakaton salaisuutena on säännölliset huoltomaalaukset. Valitse Vaskisepät, joiden ammattitaito, laatu ja kotimainen käsityö takaavat kestävimmän lopputuloksen.
 • Käsin maalattu katto kestää aikaa ja katseita
 • Pidennä kattosi käyttöikää
 • Suojaa arvokkaat kattopellit ruostumiselta

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.