Peltikaton maalaus ja pinnoitus

Suojele kattoasi säältä ja pidennä sen käyttöikää

Katon maalaus

Ammattitaidolla tehty maalaus herättää peltikattosi eloon

Vaskiseppien katon pinnoitus on investointi, joka palauttaa kattosi alkuperäiseen loistoonsa.

Vaskiseppien kattojen pintakäsittelijä maalaamassa konesaumakattoa

Huippuluokan asiakastyytyväisyys

Ei ole sattumaa, että yli 97,7 % asiakkaistamme suosittelee meitä eteenpäin

Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa kattoon liittyvissä ongelmissa. Panostamme saumattomaan kommunikaatioon ja nopeaan palveluun, jotta projektisi hoituu sujuvasti alusta loppuun.

Peltikaton maalaus – Suojele kattoasi ja pidennä sen käyttöikää

Kun kattosi näyttää haalistuneelta tai kuluneelta, on aika miettiä katon pinnoitusta. Kun vanha kattosi tarvitsee uuden ilmeen, on Vaskisepät kumppanisi, johon voit luottaa.

Maalaamme kattosi käsityönä, mikä takaa kestävän ja huolitellun lopputuloksen. Käsintehty pensselimaalaus mahdollistaa paksumman kalvopinnan ja paremman maalin tarttumisen kuin koneellinen ruiskumaalaus.

Kuinka usein peltikatto pitää maalata?

Milloin katon pinnoitus on ajankohtaista? Katon maalaus olisi hyvä tehdä noin 15-20 vuoden välein.

Pinnoittamalla kattosi ennaltaehkäiset suurempien vaurioiden syntymisen sekä kohennat kattosi ilmettä. Maalauksen merkitys korostuu entisestään peltikattojen kohdalla: maalipinnan tehtävä on suojata kattopeltejä ruostumiselta.

Harkitse katon maalausta jos

 • Viime huoltomaalauksesta on 15 vuotta
 • Maalipinta on kulunut
 • Maalipinnassa on paljaita kohtia
 • Katon väri on haalistunut

Oikea aika katon pinnoitukselle on kuitenkin tapauskohtaista. Jos pohdit olisiko jo aika katon pinnoitukselle, varaa ilmainen kuntotarkastus.

Uusi ilme katollesi

Katto ei ole ainoastaan rakennuksen yläosa – se on kotisi suoja, talon kruunu. Kulunut jaa haalistunut katto voi heikentää kotisi ulkonäköä ja jopa arvoa.

Katon maalaus antaa katollesi aivan uuden ilmeen, palauttaen sen alkuperäisen kauneuden. Voit myös kokeilla aivan uutta värivaihtoehtoa ja antaa kodillesi uudistetun ja tuoreen ilmeen. Sen lisäksi että vastamaalattu katto miellyttää silmää, pitää se myös kaupustelijat loitolla.

Säästä rahaa ja aikaa

Katon pinnoitus ei vaikuta ainoastaan kattosi ulkoasuun ja estetiikkaan. Katon pinnoitus on kannattava investointi, joka voi säästää jopa tuhansia euroja korjauskustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Maalaus antaa katollesi kestävän suojan kylmyyttä ja kosteutta vastaan, sekä ehkäisee vuotojen, kolhujen ja halkeamien syntymistä. Kun annat katollesi kestävän suojan, et joudu murehtimaan kattoremontista pitkään aikaan ja säästät pitkän pennin.

Voit halutessasi myös hyödyntää vuosittaisen kotitalousvähennyksen katon maalaukseen. Kun katto maalataan käsityönä, saat vähennettyä leijonaosan kustannuksista.

Arvonlisäys kodillesi

Laadukkaasti pinnoitettu ja maalattu katto voi lisää kotisi arvoa, ja tekee siitä houkuttelevamman potentiaalisten ostajien silmissä. Katon uudistaminen on yksi tehokkaimmista keinoista nostaa kiinteistön arvoa.

Ympäristöystävällisyys 

Kaikki käyttämämme maalit ovat täysin ympäristöystävällisiä, eivätkä sisällä ympäristölle haitallisia kemikaaleja. Teet samalla valtavan ympäristöteon, kun korjaat vanhan kattosi sen sijaan että hankkisit kokonaan uuden.

Katon huoltomaalaus

Pidä konesaumakattosi hyvässä kunnossa Vaskiseppien huoltomaalauksella-

 • Pidennä kattosi käyttöikää
 • Käsinmaalattu katto kestää aikaa ja katseita
 • Laadukas ja kestävä työnjalki
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Näin katon maalaus etenee

Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toimia - Näin homma hoituu

Vaskiseppien katon maalaus on kattava avaimet käteen -kokonaisuus, joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Emme usko valmiisiin ratkaisuihin, vaan suunnittelemme pinnoituksen yhdessä vastaaman tarpeitasi ja toiveitasi.

 1. Katon kuntotarkastus

  Ennen maalaustöiden aloittamista tarkastamme kattosi läpikotaisin. Näin saamme selkeän käsityksen kattosi nykytilasta sekä mahdollisista tarvittavista toimenpiteistä.

 2. Suunnittelu

  Suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa on tärkeä vaihe prosessia. Vaskisepille jokainen työ on yksilöllinen projekti, joka suunnitellaan vastaamaan toiveitasi ja tarpeitasi.

 3. Katon pesu

  Ennen töihin ryhtymistä pesemme kattosi huolellisesti. Kun maalattava katto on puhdas, ei maalipinta hilseile eikä rakoile. Pesemme kattosi juuriharjalla ja miedolla pesuaineella .

 4. Maalaus ja pinnoitus

  Kun suunnittelu on valmis, on aika pistää hihat heilumaan. Kokeneet maalarimme pitävät huolen, että työ sujuu ajallaan ja täyttää tarkimmatkin vaatimuksesi. Kaikki maalaukset toteutetaan käsityönä kestävän loppputuloksen varmistamiseksi.

Vaskiseppien katon maalaus

Pitkäikäisen konesaumakaton salaisuutena on säännölliset huoltomaalaukset. Valitse Vaskisepät, joiden ammattitaito, laatu ja kotimainen käsityö takaavat kestävimmän lopputuloksen.
 • Käsin maalattu katto kestää aikaa ja katseita
 • Pidennä kattosi käyttöikää
 • Suojaa arvokkaat kattopellit ruostumiselta

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.