" /> Kattoremontti hinta? Pyydä tarjous | Vaskisepät

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous kattoremontista tai katon huollosta!

Oletko tyytymätön kotisi katon kuntoon tai ulkonäköön? Huolettaako talon yläpohjan riittävä tuuletus? Kaipaako kattosi uutta maalipintaa?
Voit pyytää tarjouksen joko kattoremontista, huoltotöistä, tai jos et ole varma kattosi kunnosta, voimme tulla tekemään ilmaisen katon kuntotarkastuksen.

Kuntotarkastuksessa käytetään katsastuskorttia, jonka ansiosta jokainen katto tutkitaan systemaattisesti. Selvitämme vesikatteen lisäksi talon yläpohjan kunnon mahdollisine ullakkotiloineen. Tarkastuksen jälkeen esittelemme katon kunnon sanallisesti ja valokuvilla.

Samalla käynnillä saat tarvittaessa katon korjaussuunnitelman ja tarkan kustannusarvion. Raportin katon kunnosta saat silloinkin, kun katto ei vaadi huoltoa.

Tarkastus ei vaadi sinulta muuta, kuin että talon omistajat ovat paikalla sovittuna ajankohtana. Katon kuntotarkastuskäynti kestää 2–3 tuntia ja on ilmainen pientaloille, mutta ei taloyhtiöillekään paljoa maksa.

…………………………………………

Pyydä tarjous, niin huolehdimme siitä, että kattosi kunto tarkastetaan huolellisesti ja tarvittaessa korjataan kestämään aina tuleville sukupolville.
Oman alueesi myyjä ottaa sinuun yhteyttä lähipäivinä ja huolehtii sitten kattosi asioita reippaasti eteenpäin!

Tarjouspyyntö / Pyydä ilmainen kuntotarkastus

  • Kotini tiedot

  • Yhteystiedot

  • Valitse oma alueesi niin otamme yhteyttä sinuun.