Katon kuntotarkastus

Vaskiseppien ammattilaisten tekemä katon kuntotarkastus kertoo katon ja sen tukirakenteiden kunnon luotettavasti ja tarkasti.

Ammattilaisen tarkastama

Perusteelliset katon kuntotarkastukset alan ammattilaisilta

Kuntotarkastuksella saat perusteellisen ja rehellisen arvion vesikattosi ja sen rakenteiden kunnosta. Kirjallisessa raportissa toteamme niin yläpohjan, vesikatteen kuin tukirakenteiden kunnon. Kuntotarkastuksesta teille jää muistoksi kirjallinen dokumentti, johon voitte palata myöhemmin.

Kattoremontti vaskisepät

Milloin katon kuntotarkastus kannattaa tilata?

Katon kuntotarkastus kannattaa tehdä säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa sen jälkeen, kun katon takuu ei ole enää voimassa.. Kuntotarkastus kannattaa monesti myös tehdä, vaikka vesikatteessa ei olisikaan näkyviä vaurioita. Pienet viat ja riskitekijät katon rakenteissa voivat laajentua nopeastikin ja aiheuttaa vaurioita talon elintärkeisiin rakenteisiin.

Katon kuntotarkastus auttaa sinua huomaamaan ongelmat nopeasti, ja ratkaisemaan ne ajoissa. Useassa tilanteessa pienet viat ja puutteet saadaan korjattua paikallisesti, ilman tarvetta uusia koko kattoa.

Varaa maksuton kuntotarkastus

Anna asiantuntijoidemme arvioida kattosi kunto – veloituksetta ja sitoumuksetta.

 • Selvitä kattosi kunto
 • Vältä yllättävät korjauskulut
 • Tee päätös tietoon perustuen
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Kuntotarkastuksen varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä kuntotarkastus sisältää

Näin kuntotarkastus etenee

Vaskiseppien kuntotarkastus katoille on tehty vaivattomaksi tilata. Se on pientaloille maksuton, ja kestää n. puoli tuntia - 1h.

 1. Tilaa ilmainen kuntotarkastus

  Voit tilata kuntotarkastuksen kotiisi puhelimitse tai sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella. Tulemme paikalle kiireelliselläkin aikataululla.

 2. Kuntotarkastus

  Ammattitaitoiset kuntotarkastajamme käyvät vesikatteen ja katon yläpohjan kunnon perusteellisesti ja puolueettomasti läpi. Lisäksi selvitämme rakenteiden kunnon mahdollisine ullakkotiloineen.

  Vaskiseppien edustaja suorittamassa katon kuntotarkastusta
 3. Kirjallinen raportti ja kuvadokumentaatio

  Tarkastuksen jälkeen saat haltuusi Vaskiseppien virallisen kuntotarkasturaportin, joka sisältää kattosi kaikki ongelmakohdat realistisesti kuvattuna ja yli 40 valokuvan kanssa raportoituna.

 4. Katon korjaustoimet

  Jos havaitsemme katossasi puutteita tai vaurioita, saat meiltä myös tarkan arvion korjauksen kustannuksista. Voit tilata korjaustoimenpiteet Vaskisepiltä, tai kilpailuttaa kattoremontin valitsemaillasi tekijöillä.

Miksi valita Vaskisepät tekemään katon ja kattorakenteiden kuntokartoitus?

 • Kaikki kuntotarkastuksemme tehdään huolellisesti ja dokumentoidaan kirjalliseen raporttiin
 • Kuntotarkastusta ei tehdä hutaisten, vaan asiantuntija ottaa lukuisia valokuvia ja käy perusteellisesti katon yläpohjan ja rakenteet läpi
 • Teemme kuntotarkastuksia kaikkiin kohteisiin. Myös vanhat arvokiinteistöt ovat erityisosaamistamme.

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.