Myyntipäällikkö

Jarkko Kreivi

Kattopeltisepästä myyjäksi ja myyntipäälliköksi!

Kreivin-veljeskatraaseen kuuluva Jarkko-seppä on imenyt rakkauden peltisepän työhön jo äidinmaidosta. Veljiensä tavoin Jarkko on pyörinyt katoilla pienestä pitäen, aina kun vanhemmilta on silmä välttänyt. Mukana kattohommissa on myös velipojat Niko, Jouni ja Eino.

Työssään säntillinen ja hyvin ihmisten kanssa toimeen tuleva seppä teki katoilla peltisepän hommia nelisen vuotta, kunnes siirtyi uusiin haasteisiin Pohjanmaan alueen myyjäksi. Myös rakennusalalla ennen Vaskiseppiä työskennellyt Jarkko on erittäin tyytyväinen työpaikkaansa, jossa moinen ”alanvaihtokin” on mahdollinen. Leipiintymään ei pääse sitten millään!

”Olin myyjänä ollut usiamman vuoden kun myyntipäällikön paikka aukesi. Se oli luonnollinen jatkumo ja pääsin opettelemaan johtamista ja esimiestyötä. Mulla on parhaimmat työkaverit, saan toimia sekä seppien että myyjien kanssa. Eipä kai tässä olisi muuten yli 10 vuotta viihtynyt.”

Vapaa-ajan Jarkko viettää perheen kanssa, johon kuuluu vaimo ja kaksi poikaa.  Kevättä kohden touhutaan pihalla ja rakennetaan lisää, omakotitalossa riittää aina jotain hommaa. 

Jääkiekko on ollut ykkösharrastus. Tosin korona-aikaan hallit ovat olleet kiinni.  Kesät vierähtää Lapissa jokien varsilla perhokalastamassa.

Lapsuuden sankari:  Teemu Selänne