Myyntijohtaja

Niko Kreivi

”Niko on suora, mutta erittäin ystävällinen ja kohtelias. Haluaa säilyttää hyvän ilmapiirin ja pyrkii välttämään ristiriitoja. Sitkeä tekijä, periksiantamaton. Luotettava.”

”Rauhallinen, käytännönläheinen tekijäluonne ja määrätietoinen.”

”Reipas, ahkera, positiivinen, urheilullinen, kilpailuhenkinen, huumorintajuinen… Kaikin puolin loistotyyppi!”

Näin kuvailevat Vaskiseppien myyntijohtajaa työkaveri, veli ja vaimo. Nikolta itseltään kysyttäessä vastaus kuuluu näin:

”Uskosin, että aika määrätietosena ja empaattisena mua pidetään. Otan muut huomioon ja välillä kuulenkin siitä, että tarviiko  sun kaikkia huomioida. Kyllä mä oon semmonen luotettava ja huumorintajuakin löytyy jonkun verran.”

Olen aloittanut Vaskisepillä peltiseppänä 2009. Sitä ennen kouluttauduin rakennuspuolella ja olin rakennuksilla hommissa. Aapo pyysi mukaan sepille ja siitä onkin kulunut kohta 15 vuotta aikaa.

Olen työskennellyt peltiseppänä, työnjohtajana, myyjänä, myyntipäällikkönä ja myyntijohtajana.

Asun Ylivieskassa. Vapaa-ajan ongelmia ei ole. Tykkään urheilla kaikennäköistä; juoksen, pelaan jääkiekkoa… yleensäkin kaikki urheilulajit menee. Synnytystä verrataan joskus maratooniin; vaimon kanssa ollaan nyt tasoissa kun olen juossut 7 maratoonia ja meillä on 7 lasta.

Parasta tässä on vaskiseppähenki. Yhessätekemisen meininki.  Se, että toisia autetaan, ei ole väliä mitä hommia tekee, vaan aina halutaan toiselle parasta.

Yrityksen arvot on niin lähellä omaa elämää, ettei niitä tarvitse erikseen miettiä. Ne on samanlaiset kun kotona ja lasten kasvatuksessa, eli ne tulee luonnostaan.

Tavoitteena on tehdä parhaita kattoja kaikkialle Suomeen. Vaskisepät laajentuu kokoajan ja haluan olla itse viemässä tätä asiaa eteenpäin. Kannustan hyviä tyyppejä hakemaan meille töihin ja haastamaan itseään. Olen itsekin lähtenyt myyntihommiin siten, että mua on kehotettu kokeilemaan millasta se on. Kokeilin ja jäin koukkuun. Haluan kehittyä tässä työssä. Vaskisepillä ihan normaali ihminen pystyy menestymään myyntityössä, ei tarvii olla mikään kauppakoulun käynyt, kunhan on asenne kunnossa!