Myyntipäällikkö

Sebastian Saukko

Vaskisepät on ollut pienestä asti firma, johon olen halunnut. Nyt teen myyntityötä ja se on ihan huippua hommaa. Kokoajan oppii uutta ja pystyy kehittämään itseään, saamaan onnistumisia ja hyvää fiilistä. Välillä on toki heikkoja aikoja, mutta sitten vaan enemmän työtä ja työkavereilta tsemppiä, niin kyllä se hyväksi kääntyy!

Työkaverit motivoi ja yhdessä tekeminen vähentää stressiä. Saan energiaa muista ihmisistä.

Vaskisepät näen kunnianhimoisina, kaikki haluaa tehdä parhaansa, olla reiluja ja auttavaisia. Arvomaailmassa on, että halutaan aidosti auttaa asiakkaita ongelmissaan ja tuottaa parasta laatua.

Jos on katolla pari metriä lunta niin tuohan se haastetta. Tai sataa kaatamalla, niin että vihkot ja paperit on märkänä. Tottakai haasteita kaikilla on, mutta jos on huono päivä ja saa käännettyä fiiliksen siihen että ”ei mittää, nyt lähetään tekemään täysillä!” Huononkin päivän saa kyllä muutettua asenteella hyväksi.

Joskus on pitänyt mennä ikäänkuin pääedellä tuntemattomaan. Semmosia hommia, mitä ei ole aiemmin tehnyt. Mutta apua saa heti, jos soittaa työkaverille.

Perhe on ollut iso tukipilari. Olen seitsemän lapsisen perheen vanhin ja siellä on jo vastuuta saanut kantaa. Seurustelen maailman ihanimman naisen kanssa, joka jaksaa tsempata ja löytää aina kaikesta positiivista.

Kuvaile työkaveriasi: Kreivin Jarkko opetti mulle kaikki perusasiat juurtajaksain ja on auttanut paljon kaikessa, olen suuresti kiitollinen. Kärsivällisyyttä on riittänyt ja jaksaa aina tsempata. Toinen tärkeä on Niko, joka tuli itelle läheisemmäksi kun siirryin Kokkolan päähän. Häntä kahtoo tosi kovasti ylöspäin. Sisukas ja sinnikäs kaveri. Etsii aina ratkaisua, jos jollakin on ongelma. Ihan millon vaan voi soittaa, apua ja kannustusta saa aina. Pitää reilusti meidän työntekijöiden puolia, uskoen, että jokainen ihminen pystyy tekemään parhaansa. Samalla tekee kovan työn itse markkinoinnin ja myynnin parissa. Ja toki pyörittää isoa perhettä, ihan hattua pitää nostaa!

Lapsuuden sankari: Tony Halme
Pelottaa: korkeat paikat

Sebastian Saukko henkilökuva