Kattoremontin rahoitus

Kattoremontin rahoitus on helppoa.

Aloita hakemus tästä

Helppo rahoitus

Avaa Vaskiseppien Kattoremontti-tili!

Kattoremonttia varten on yksinkertaisinta avata OP-Pohjolan ja Vaskiseppien Kattoremontti-tili.
Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Hae rahoitusta
  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Edullinen korko OP-prime + 6.95%*
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

Lisäksi saat kattoremontin asennustöistä kotitalousvähennyksen, joka on 40 % työn arvonlisäverollisesta loppusummasta – jopa 2250 € per henkilö vuodessa (2023 )..

* *Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 10,02%, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (8,45 % 01/23), perustamismaksu 0€, laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13 564,30 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Kattoremontin alkaessa maksat vain käsirahan

Kun kattoremontti alkaa, maksat vain 10 % käsirahan. Kattoremontti-tilin kuukausierien suuruus sovitaan joustavasti, ja maksuaikaakin on ruhtinaalliset 7–10 vuotta loppusummasta riippuen. Todellinen vuosikorko on noin 8,45%.

Ensimmäinen kuukausierä tulee maksettavaksi vasta 30 päivää sen jälkeen, kun kattoremontti on valmistunut ja sinä olet hyväksynyt lopputuloksen. Ensimmäisen erän yhteydessä voit maksaa kerralla myös koko remontin, ja silloin et maksa lainkaan korko- ja laskutuskuluja.

Kysy lisää vaihtoehdoista oman alueesi myyjältä!

Ota yhteyttä