Helsinki, omakotitalo

Referenssin sisältö

Historiallinen täystiilitalo sai kestävän katon kruunukseen

Vuonna 1936 alunperin rakennettu, myöhemmin osittain laajennettu täystiilitalotalo pääkaupunkiseudulla remontoidaan kauttaaltaan.

Vaikka sisältä remontoidaan kaikki; uusitaan talotekniikka ja nykyaikaistetaan, ulkopuolelta rakennus halutaan säilyttää alkuperäisen näköisenä. Julkisivusta ei välttämättä pystyisi sanomaan, onko rakennus remontoitu, paitsi tietenkin katosta. Kiiltävä ja uusi katto kruunaa kauniin patinoituneen tiilipinnan.

Myös vanha katto oli konesaumakatto, siksi tarjous kattoremontista pyydettiin myös Vaskisepiltä. Tarjouksia tuli myös usealta muulta kattoremonttiyritykseltä, mutta Vaskiseppien hinta oli edullisempi. Lisäksi kattomyyjä oli ihmisenä semmoinen, että hommaa oli mukava jatkaa hänen kanssaan. Asiantuntevuus ja neuvot mitä kannattaa tehdä, toivat tunteen, että toimitaan yrityksen kanssa, joka tietää mitä ovat tekemässä. Vaskisepillä on paljon referenssejä vanhoista historiallisista rakennuksista, joten remontti oli helppo luottaa heidän käsiinsä.

Remontin aikana kommunikointi toimi erittäin hyvin. Asiakasta pidettiin ajan tasalla ja kaikesta yllättävästäkin  kommunikoitiin heti. Mitään negatiivista toiminnasta ei ole sanottavaa. Asiakas pidettiin kokoajan mukana mitä katolla tapahtuu.

Talossa on sekä mansardikatto, että harjakatto. Vanha katto piti oikaista ennen remonttia ja tehdä tuuletusraot. Nyt on ollut paljon helpompi sisäpuolelta jatkaa remonttia, kun ei tule vettä läpi. Homma tehtiin niin hyvin, että Vaskiseppiä on suositeltu jo muillekin. Naapuri olikin jo kysynyt heiltä tarjousta. Monet ovat olleet yllättyneitä ja vaikuttuneita laadukkaasta työstä ja siitä, että hinta oli kilpailukykyinen. Vaskisepät ei todellakaan olleet siellä kalleimmassa päässä.

Tutustu muihin toteutuksiimme