Kulunut huopakatto vaihdettiin konesaumakattoon

Referenssin sisältö

Vesikattoremontti Nivalassa

Nivalalainen 70-luvulla rakennettu puinen omakotitalo on nyt suojassa sateilta ja myrskyiltä uuden konesaumatun tuplasaumakaton alla.

Pirjo Kellonen perheineen päätti muuttaa töiden perässä Nivalaan muutama vuosi sitten. Uusi koti löytyi keskustan tuntumasta omakotialueelta. 1970-luvulla rakennettu yksikerroksinen, puinen omakotitalo tuntui sopivan täydellisesti perheen tarpeisiin.

”Tässä on riittävästi tilaa, sijainti on erinomainen lähellä kauppoja ja kouluja, ja pihakin nätisti laitettu eikä vaadi hirveästi töitä,” Pirjo Kellonen sanoo.

Talo ei vaatinut suuria remontteja, vaan perhe pääsi asettumaan uuteen kotiinsa vaivattomasti. Vain katto alkoi osoittautua ongelmaksi.

”Tiesimme jo ostovaiheessa, että talon huopakatto ei ole enää hyvässä kunnossa. Emme vain osanneet arvata, kuinka kiire remontilla olisi,” hän muistelee ja kertoo, että lopulta katto alkoi vuotaa, onneksi kuitenkin vain talon terassille.

Omakotitaloissa ennenkin asunut perhe oli perehtynyt kattoasioihin aiemminkin, ja oli päivän selvää, että uusi katto tulisi olemaan konesaumakatto laadukkuutensa ja myös ulkonäkönsä ansiosta. Kysymys kuuluikin tuolloin vain, kuka remontin tekisi, ja vieläpä riittävän nopealla aikataululla?

Pirjo Kellonen kyseli kattoremonttitarjouksia useasta yrityksestä, mutta lopulta Vaskisepät tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta.

”Konesaumakattoa kaikki firmat eivät pystyneet tarjoamaan, tai ainakin olisi pitänyt odottaa. Vaskisepät tulivat heti paikalle, myyjät olivat erittäin asiantuntevia, ja rahoituskin hoitui saman tien,” hän kertoo.

Eikä mennyt kuin viikko sopimuksen tekemisestä, niin remontti alkoi ja se sujui Pirjo Kellosen mukaan kuin huomaamatta.

”Kaikki oli tosi vaivatonta. Ei tarvinnut itse tehdä mitään, eikä mihinkään jäänyt roskia. Plussaa vielä siitä, että Vaskisepillä on hyvä takuu, pidempi kuin monilla muilla yrityksillä.”

Tutustu muihin toteutuksiimme