Syrjäkatu 1, Oulu

Referenssin sisältö

Taloyhtiö Oulussa

Ullakko- ja kattoremontti

Raimo Jouskari, asukas:

“Asumme avovaimon kanssa tässä kahdestaan. Kun kattoremonttia alettiin suunnitella, kysyimme muutamia tarjouksia ja niiden pohjalta päädyttiin Vaskiseppiin. Vaskisepät ei ollut halvin, mutta ehdottomasti paras sisällöltään. Isännöitsijällä oli jo jonkin verran tietämystä Vaskisepistä ja työn laadusta. Tartuttiin tarjoukseen ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä.

Ullakolle tulee runko- ja kattotuolivahvistuksia, notkelmat  tasataan ja tehdään uusi peltikatto. Talo on vanha, Terihjoelta aikoinaan tuotu huvilarakennus. Se on pystytetty Ouluun uudelleen 1929. Remontissa pyritään säilyttämään ullakon rakenteet ja vahvistetaan sieltä, missä rakenteet on menneet huonoon kuntoon.

Remontti on kesti kolme viikkoa ja voin sanoa ettei yhtään häirinnyt. Olen muiden talon asukkaiden kanssa jutellut, eikä kukaan ole valittanut. Kaikki on olleet tyytyväisiä – naisetkin on tykänny kun on nuoria miehiä töissä!

Meikäläistä ihmetytti, että talvella pystytään tekemään tämmöisiä kattoremontteja. Kaikki on sujunut huomaamatta ja pojat ovat olleet ystävällisiä.

Ollaan kyllä tyytyväisiä ja tuloskin näyttää hyvältä!

Tutustu muihin toteutuksiimme