Vihanti, rivitaloyhtiö

Referenssin sisältö

Remontin kohteena Vihantilainen rivitaloyhtiö

Rivitaloyhtiöön kuuluu kaksi rivitaloa. Vanhat katot olivat loivia konesaumakattoja, jotka olivat tulleet tiensä päähän.

Vuotoja oli alkanut tulemaan, joita Vaskisepät kävivät paikkaamassa pari vuotta sitten. Mutta vuotoja tuli lisää muuallekin, jolloin taloyhtiö päätti teettää kattoremontin. He pyysivät tarjouksia muutamalta firmalta ja valitsivat Vaskisepät kattoremontin toteuttajaksi.

”Luottamusta meihin oli, kun olimme käyneet tekemässä katon korjauksia aiemminkin. Välissä eri firmat olivat korjanneet kattoa, mutta meistä oli jäänyt mielikuva, että homma hoituu”, Jarkko Kreivi kertoo.

”Tarjousvaiheessa kävin katsomassa yläpohjat ja katsottiin samalla järkevä paketti, joka huomioi vanhan katon hyviä rakenteita. Ettei turhaan kaikkia laudoituksia poisteta, vaan hyväkuntoiset hyödynnetään.”

Katoissa on yhteensä 1600m2 pinta-alaa. Keskimäärin tekemässä oli kolme seppää ja kattoremontti kesti noin kaksi kuukautta.

Rakennusvalvoja Paavo Koskela kommentoi remonttia:

”Kattoremontti meni ihan ok, pienet vastoinkäymiset eivät seppiä haitanneet. Vaskisepät hoitivat hommansa asianmukaisesti maaliin.”

Tutustu muihin toteutuksiimme