Tiedote: Vaskisepät keskittyy ydinosaamiseensa

Tässä artikkelissa

Epäilyttääkö katon kunto?

Ei hätää - Vaskisepiltä saat tarkan kuntoarvion johon voit luottaa. Yli 97,8% asiakkaistamme suosittelee meitä myös ystäville ja tutuilleen.
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Tiedote: Vaskisepät keskittyy ydinosaamiseensa

Vaskisepät aloitti toimintansa uudistuneena ja palasi samalla juurilleen. Kattoremontit ovat jo käynnissä.

Vaskisepät tunnetaan laadukkaista ja perinteisistä konesaumakatoista, joissa näkyy aito peltisepän kädenjälki. Vaskiseppien toiminta perustuu perinteiseen mestari-kisälliperiaatteeseen, jossa peltisepäntaidot siirtyvät sukupolvelta toiselle.

Kevät oli myös Vaskisepille vaikeaa aikaa, huolimatta vahvasta brändistä ja huippuunsa hiotusta käsityötaidosta. Pitkään jatkuneiden talousvaikeuksien takia Vaskiseppien nenä ei pysynyt pinnalla koronaviruksen pyyhkäistessä maailman yli.

Pian kävi kuitenkin selväksi, että peltiseppäosaaminen ja luotettu brändi haluttiin saada takaisin jalkeille tekemään kestäviä kattoja ja samalla kulttuurihistoriaa.

Uuden alun mahdollisti avainhenkilöiden sitoutuminen osakkaina yrityksen toimintaan. Nyt kattoremontit ovat jälleen hyvässä vauhdissa ja yritys on palannut ydintehtävänsä pariin. Uusi yhtiö keskittyy entistä vahvemmin pääosaamiseensa eli peltisepän käsityöhön ja vesikattoremontteihin.

Vaskiseppinä haluamme varmistaa, että jatkossakin Suomesta saa aitoja saumapeltikattoja.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Aapo Typpö, 050-306 8900, aapo@vaskisepat.fi

Saattaisit pitää myös näistä