Kattoremontti Laukaa

Käsityönä tehty konesaumakatto on kestävän ja turvallisen kodin perusta

Varaa maksuton kuntotarkastus
Vaskiseppien asentama musta konesaumakatto suuressa omakotitalossa.

Miksi valita vaskisepät

Laadukas konesaumakatto suojaa kotiasi jopa vuosisadan

Vaskiseppien kattoremontti on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin niin turvallisuudella, tyylillä kuin kestävyydellä. Kun panostat kerralla kunnon kattoon, palvelee se myös tuleviakin sukupolvia.

Vaskiseppien kattoremontti – Tee kestävä valinta

Onko katossasi reikiä, lommoja tai näkyviä vuotoja? Silloin on korkea aika toimia, sillä vanha ja huonokuntoinen kate voi johtaa suurempiin ongelmiin kotisi rakenteille ja puhtaalle sisäilmalle. Vaskisepät tarjoaa täydellisen ratkaisun – kokonaisvaltaisen ja laadukkaan kattoremontin, joka tuo kodillesi arvoisensa suojan jopa vuosikymmeniksi.

Kauniisti järvenrantamaisemaan sijoittuva Laukaa kokee usein vaihtelevia sääolosuhteita, mikä asettaa erityisiä haasteita rakennusten katoille. Vaskiseppien peltiseppämestarit tuntevat tämän alueen erityispiirteet, joten voit luottaa saavasi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Laukaalla on runsaasti vapaa-ajan asuntoja, ja niiden kunnossapito vaatii usein erityistä huomiota. Aito konesaumakatto vie kesämökkisi uudelle tasolle tarjoten ylivertaista kestävyyttä ja toiminnallisuutta. Loman vietto on huoletonta, kun et joudu murehtimaan vanhan katon ongelmista.

Vaskiseppien palvelu kattaa kaiken tarvittavan, oli kyseessä sitten vanhan katon kunnostus tai uuden katon asennus. Kokeneet peltiseppämestarimme työskentelee tiiviissä yhteistyössä kanssasi varmistaakseen, että jokainen projekti vastaa asiakkaan toiveita ja vaatimuksia.

Konesaumakatto on kuin kotonaan haastavissa sääolosuhteissa. Rankkasateet, tuulet ja lumiset talvet tuovat oman haasteensa rakennusten katteille.

Konesaumakatto kunnioittaa myös alueen rakennuskantaa, tarjoten jokaiselle kodille ajattoman tyylin pilaamatta rakennusten historiallista ulkoasua. Mittatilaustyönä tehty konesaumattu peltikatto sopii siis jokaiseen kotiin – niin moderniin kuin historialliseen.

Milloin on kattoremontti kannattaa tehdä?

Kattoremontin oikea ajankohta määräytyy aina katon iän ja nykyisen kunnon mukaan. Kattoremontti on järkevintä toteuttaa hyvissä ajoin, mieluummin kuin odottaa että vesi tulee katosta läpi. Kun laitat kattosi kuntoon ajoissa, voit säästää pitkän pennin.

Jos huomaat näitä merkkejä katossasi, tilaa kuntotarkastus:

 • Katon pinnalla on selkeitä vaurioita, esimerkiksi tiilet ovat vaurioituneet tai huopakatto on revennyt
 • Sadevesi ei valu rännejä pitkin
 • Katolla kasvaa sammalta tai levää
 • Painaumat katteessa

Parhaat katot Laukaan seudulla – Vaskiseppien laatu näkyy

Kun etsit oikeaa kumppania kattoremonttiin, olemme luotettavin valintasi. Peltisepillämme on vuosikymmenten kokemus konesaumakattojen asentamisesta, joten voit luottaa vankkaan ammattitaitoomme.

 • Kotimainen käsintehty konesaumakatto: Rakennamme ainoastaan aitoja käsityönä tehtyjä konesaumakattoja, jotka kestävät jopa sata vuotta. Kaikki kattopeltimme valmistetaan mittatilaustyönä omalla verstaallamme.
 • Kokeneet peltisepät: Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Vuosikymmenten osaaminen periytyy seppäsukupolvelta toiselle mestari-kisälli -perinteiden mukaan.
 • Hiljainen peltikatto: Käytämme AKK1-luokiteltuja aluskermejä, jotka mahdollistavat täysin hiljaisen peltikaton, toisin kuin perinteistä aluskatetta käytettäessä. Aluskermin umpinainen rakenne on kestävä, äänetön ja hengittävä.
 • Laaja takuu: Luotamme työnjälkeemme – siksi myönnämme konesaumakatoillemme aina 25 vuoden esteettisen, ja 50 vuoden teknisen takuun.
 • Parhaat materiaalit: Kaikki kattopeltimme ovat RUV4 -luokiteltuja, mikä on korkein mahdollinen luokitus kattopeltien UV-suojalle. Kun katto valmistetaan laadukkaimmista materiaaleista, et joudu murehtimaan katon korroosiosta ja naarmuuntumisesta.
 • Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet: Saat meidän kauttamme tarvittaessa myös uuden rännit ja kattoturvatuotteet. Kysy lisää remontin suunnittelun yhteydessä.

Miksi omakotitalon kattoremontti on tärkeä?

Kattoremontti on suuri toimenpide, joka tarjoaa kodillesi suojaa, parempaa energiatehokkuutta sekä huolitellun ulkoasun vuosikymmenten ajaksi. Tässä muutamia syitä, miksi säännöllinen kattoremontti on tärkeää:

 • Ennaltaehkäise kosteusvauriot: Huonokuntoinen katto ei ole vesitiivis, mikä voi johtaa kosteuden päätymiseen talon rakenteisiin.
 • Edistä kotisi energiatehokkuutta: Uusittu katto pitää lämmön sisällä, mikä auttaa säästämään kotisi lämmityskuluissa ja parantamaan energaitehokkuutta.
 • Kohota kiinteistösi arvoa: Aito konesaumakatto nostaa kiinteistösi arvoa –  kun panostat laadukkaaseen kattoon, houkuttelee kotisi entistä enemmän potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.
 • Lisää kotisi turvaa: Laadukas konesaumakatto antaa tehokkaan suojan Suomen vaihtelevia sääolosuhteista vastaan.

Tilaa katon kuntotarkastus – Ensimmäinen askel kohti mielenrauhaa ja turvaa

Kun kattosi on elinkaarensa loppupuolella, huomaat siinä selkeitä vaurioita tai epäilet syvällä rakenteissa piilevää ongelmaa, tilaa Vaskiseppien maksuton katon kuntotarkastus. Peltiseppämme tuntevat jokaisen kattotyypin kuin omat taskunsa, eikä pienikään ongelma ja vaurio jää heiltä huomaamatta.

Kuntotarkastus olisi hyvä suorittaa muutaman vuoden välein, etenkin alueilla jossa ilma on tavanomaista kosteampaa. Kosteus on vanhan katon pahin vihollinen, joka voi aiheuttaa suuria ongelmia kodin rakenteille ja sisäilmalle.

Kattava kuntotarkastus auttaa meitä suunnittelemaan kustannustehokkaimman ratkaisun juuri sinun katollesi, sekä määrittämään oikean ajankohdan remontille. Jos epäilet katossasi piilevän ongelmia, pyydä meidät paikalle. Kuntotarkastus on täysin veloitukseton, eikä sido sinua sinua mihinkään.

Varaa veloitukseton katon kuntotarkastus

Anna asiantuntijoidemme arvioida kattosi kunto – veloituksetta ja sitoumuksetta.

 • Selvitä kattosi kunto
 • Vältä yllättävät korjauskulut
 • Tee päätös tietoon perustuen
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Kuntotarkastus ei sido sinua mihinkään

Asiakkaiden kokemukset

Ei ole sattumaa, että yli 97,7 prosenttia suosittelee meitä tuttavilleen.

Olemme mukanasi koko kattoremontin ajan – aina alkukartoituksesta remontin viimeistelyyn. Uskomme, että sujuva kommunikaatio ja laadukas palvelu ovat avaimet jouhevaan kattoremonttiin. Varmistamme, että pääset nauttimaan uudesta konesaumakatostasi mahdollisimman helposti ja huolettomasti.

Laadukkaat konesaumakatot, alueelliset asentajat.

Kestävä työnjälki, joka puhuu puolestaan

Näin Vaskisepät ovat muuttaneet kattoja ja koteja

Tutustu useisiin erilaisiin kattoremontteihin, jotka Vaskisepät ovat toteuttaneet ylittäen asiakkaidemme odotukset. Jokainen kohde kertoo oman tarinansa siitä, miten ammattitaidolla ja sitoutumisella luomme kestäviä ja kauniita ratkaisuja koteihin.

"Tilasin heti Vaskisepiltä tarkastajan."

Se oli kyllä helppo meille. Kaikki vanhat pellit vietiin pois. Kun kaverit kuulivat, että meillä on remontti tulossa, niin yksi jos toinenkin kyseli puupinoille suojia ja katoksiin peltejä, mutta ne olivat menneet jo uusikäyttöön romuttamolle. Minä en koko peltejä nähnyt, kaikki oli siivottu kun tultiin kotiin.

Kari Keränen, Ylivieska
Uusi konesaumakatto Ylivieskalaisessa omakotitalossa

"Vaimo halusi ison talon, joten tulimme tätä katsomaan."

Tiedossa oli, että katto pitää vaihtaa, Vaskiseppiin päädyttiin koska saimme Museoviraston avustusta. Katto piti tehdä vanhalla tyylillä, jonka Vaskisepät hallitsevat. Samalla he korjasivat veden lahottamia puurakenteita.

Elli ja Jouni Raipela, Juupajoki
Amorinrannassa toteutettu kattoremontti järven rannalla

"Katto kuntoon ja kaupantekoon"

Vaikka en ole mikään talotekniikan asiantuntija, tiedän, että jos talon katto tai perustukset eivät ole kunnossa, on koko rakennus vaarassa.

Maria Markus, Tikkakoski

"Eiköhän sen pitäisi sata vuotta kestää"

Pyysin tarjoukset kolmelta kattofirmalta, ja Vaskisepät valitsimme ennen kaikkea siksi, että he osaavat tehdä perinteisiä kattoja ja olin myös kuullut heistä paljon hyvää.

Jussi ja Leena Hallasmaa, Kokkola

"Sukkelasti se remontti sujui."

Kattopinta-alaa meillä on sellaiset 230-240 neliötä, ja katon kaltevuus on kohtalaisen jyrkkä. Remontissa meni silti vain seitsemän päivää. Ja kattohan on parasta laatua.

Erkki ja Pirkko Hihnala, Lohtaja

"Kaikki roskatkin veivät mennessään."

Vaskisepät ovat paljon näitä laittaneet ja tarkkaa työtä tuntuvat tekevän. Pellitykset tuli uusiin puihin ja piipunjuuritukset tehtiin tarkasti.

Paavo ja Marita Pasanen, Lohtaja

Näin homma hoituu

Vaivattomampi kattoremontti - Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toimia

Meidän kattoremonttimme on paljon enemmän kuin pelkkä kattoremontti – se on pitkäaikainen investointi, joka nostaa kotisi arvon, turvallisuuden ja ulkoasun aivan uudelle tasolle. Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme toteuttaa kattoremontti, jossa yhdistyy perinteinen käsityötaito, laadukkaimmat kattomateriaalit sekä erinomainen asiakastyytyväisyys.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen kattoremonttia tutkimme vanhan kattosi läpikotaisin. Kuntotarkastus määrittää remontin tarpeen ja auttaa suunnittelemaan kustannustehokkaimman ratkaisun.

  Kuntotarkastus vesikatolle
 2. Suunnittelu

  Kattoremontti on suuri remontti, joka vaatii aina tarkan suunnittelun. Suunnittelemme kuntotarkastuksen pohjalta parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun kotiisi.

  Kattoremontin suunnittelu
 3. Asennus

  Hoidamme uuden kattosi asennuksen nopeasti ja huolellisesti. Voit asua kodissasi normaalisti remontin ajan.

  Konesaumakaton asennus käsityönä taidokkaan peltisepän toimesta
 4. Viimeistely ja loppusiivous

  Kun katto on asennettu, tarkastamme että lopputulos vastaa tarkkoja kriteereitämme ja ylittää odotuksesi.

  Valmis konesaumakatto
Asiakkaan kartanoon toteutettu alumiininen konesaumakatto
Konesaumakatto asennettuna asiakkaan omakotitaloon

Parhaat kattomateriaalit

Mestarien käsin takomat konesaumakatot kestää aikaa ja katselua

Tiesitkö että laadukas konesaumakatto voi kestää jopa vuosisadan? Kun asialla ovat Vaskiseppien kokeneet peltisepät, on lopputuloksena katto, joka kestää kovaakin käyttöä isältä pojalle – aina sukupolvien ajan. Et joudu murehtimaan uudesta kattoremontista pitkään aikaan

Suojaisa arvo kodillesi

Aito konesaumakatto on myös äärimmäisen turvallinen. Laadukas konesaumakatto pitää kosteuden loitolla ja suojaa kotiasi kylmyydeltä, lumelta sekä Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Konesaumakatto on myös erittäin paloturvallinen.

Rakennukseen kuin rakennukseen

Konesaumakaton voi asentaa jokaiselle kattotyypille. Se taipuu moneen eri väriin ja muotoon, sekä sopii myös haastavillekin kattoprofiileille kruunaten jokaisen kodin. Konesaumakatto on erinomainen keino kohentaa kodin ulkoasua.

Ekologisin katto

Oikein tehtynä konesaumakatto kestää jopa vuosisadan, jonka jälkeen katto täysin kierrätettävissä ja uusi katto voidaan asentaa suoraan vanhan tilalle. Kuparikatto on peltikattoa vielä kestävämpi vaihtoehto, eikä sitä tarvitse huoltomaalata.

Varaa ilmainen kuntotarkastus

Tietoa kattoremonteista

Kattomestareiden vinkit ja näkemykset

Lue asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita kattoremonttien eri puolista, uusimmista trendeistä ja hyödyllisistä vinkkeistä kotisi katolle. Saat arvokasta tietoa ja oivalluksia suoraan kattoremontin mestareilta – aivan kuin olisit itse paikalla!

Kuparikatto konesaumalla: Paras katto arvokiinteistölle?

Kun puhutaan arvokiinteistöistä, niiden katto ei ole ainoastaan sadesuoja vaan myös merkittävä esteettinen elementti, joka kuvastaa rakennuksen arvoa ja perintöä. Kuparikatto konesaumalla esittäytyy tässä yhteydessä…

Lue lisää
3.4.2024
Vaskiseppien asentama kuparinen konesaumakatto.

Laadukkaat konesaumakatot Laukaan alueella - Kotimainen, kestävä ja turvallinen kruunu kodillesi

Hanki aito konesaumakatto ja vie kotisi uudelle tasolle. Laadukas konesaumakatto palvelee sukupolvelta toiselle.

 • Ilmainen kuntotarkastus
 • Pitävä tarjous ja tiukasti noudatettu aikataulu
 • Kokeneet peltiseppämestarit takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen
 • 20 vuoden vesitiiveystakuu kaikille konesaumakatoille