Katon vuotopäivystys

Vuotaako katto? - Ei hätää, olemme apunasi kellonajasta ja vuodenajasta riippumatta!

Vaskiseppien Niko Kreivi tarkastamassa asuintalon kattorakenteiden vauriota kun katon läpi valuu vettä ämpäriin

Nopeaa ja tehokasta palvelua 24/7

Nopea reagointi minimoi vauriot

Vahingon sattuessa Vaskiseppien päivystyspalvelu on paras apurisi. Hätä ei katso aikaa tai paikkaa, ja nopealla toiminnalla voit ennaltaehkäistä suuremmat vauriot. Oli kyseessä pieni tai suuri vaurio – olemme apunasi vaikka keskellä yötä.

Vuodon takia vaurioitunut kattorakenne

Vaskiseppien päivystyspalvelu auttaa akuutissa hädässä

Katto on kotisi tärkein suoja, joka pitää sinut ja omaisuutesi turvassa säänvaihteluilta, kylmyydeltä ja kosteudelta. Entä jos tapahtuu odottamaton vahinko, kuten vuoto tai rakenteet uhkaavat sortua lumimassojen alla?

Silloin tarvitaan ammattilaisen apua – nopeasti. Vaskiseppien kattoasiantuntijat päivystävät yötä päivää sinua varten. Vaikka kohtaisit ongelmia keskellä yötä tai viikonloppuna, me olemme valmiina. Sillä ei ole väliä – onko kyseessä vuotava katto, tuulen rikkoma vesikatto tai uhkaava lumikerros kattosi päällä – meidän kokeneet asiantuntijamme pelastavat sinut pinteestä.

Parasta palvelua nopeasti ja tehokkaasti

Vaskiseppien kattogurut ovat kokeneita, ammattitaitoisia sekä omistautuneita ratkaisemaan katto-ongelmasi mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. Käytössämme on parhaat tekniikat ja työvälineet, joilla jokainen vahinko saadaan paikattua ajasta ja paikasta riippumatta.

 • Nopea reagointi: Ymmärrämme, että aika on ratkaiseva tekijä hätätilanteessa. Siksi olemme paikalla ennen kuin huomaatkaan.
 • Vuosikymmenten kokemus: Vaskisepillä on vuosikymmenten kokemus kaikenlaisten katto-ongelmien selättämisestä. Siksi yksikään akuutti kattovaurio ei ole liian suuri tai pieni.
 • Kestävät materiaalit ja ratkaisut: Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja varmistaaksemme, että kattosi pysyy hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään.
 • Kokonaisvalitainen palvelu: Kun akuuttitilanne on hallinnassa, suunnittelemme kanssasi mahdolliset jatkotoimenpiteet. Tarjoamme aina kestävimmän ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Milloin kannattaa soittaa päivystykseen?

Kattovauriot voivat johtua monesta eri syystä. Pintapuolisten vaurioiden kohdalla ei välttämättä ole tulipalokiire, mutta jos vika on rakenteissa tai vesi tulee läpi, on toimittava välittömästi.

Muista, että hätätilanteessa aika ratkaisee. Älä siis epäröi soittaa, vaikka vaurioi vaikuttaisikin pintapuoliselta.

Esimerkkejä tilanteista, jolloin tulisi soittaa päivystykseen:

Katto vuotaa

Vuoto on yleisimpiä katon ongelmia, joka voi yllättää vaikka katto näyttäisikin pintapuolisesti ehjältä. Kosteus ja vesi voivat aiheuttaa vakavaa vahinkoa kattorakenteisiin, joten ota välittömästi yhteyttä mikäli huomaat selkeää vuotoa katossasi.

Tuulen tai myrskyn aiheuttamat aiheuttamat vauriot

Voimakas tuuli tai myrsky voi tehdä rumaa jälkeä katollesi. Jos huomaat myrskyn jälkeen selkeitä vaurioita tai veden tulevan läpi, toimi nopeasti ja ota yhteyttä. Olemme tehneet paljon myrskykorjauksia vakuutusyhtiöiden kumppanina ja osaamme myös auttaa vahingonkorvauksien hakemisessa.

Poikkeuksellisen suuret lumimassat katolla

Katolle kertyvä lumi voi olla petollista. Pieni kerros lunta ei ole haitallinen, mutta jos lunta pääsee kertymään normaalia enemmän, voivat rakenteet kärsiä vahinkoa. Epäilyttävien lumimassojen kanssa on järkevää pelata varman päälle, ja pyytää ammattilainen suorittamaan turvallinen lumenpudotus.

Home tai kosteus

Home ja kosteus ovat valtava riski – ei ainoastaan katon vaan koko muunkin rakennuksen kannalta. Home voi olla merkki orastavasta katto-ongelmasta, mikä on tutkittava mahdollisimman pian, ettei home leviä sisäilmaan.

Vaskiseppien päivytys valmiina 24/7

Kattovaurio ei katso aikaa eikä paikkaa, minkä vuoksi Vaskiseppien päivystys on auki 24/7

 • Nopea reagointi
 • Avoinna kellon ympäri
 • Ammattilainen paikalle nopeasti

Aina valmiina sinua varten

Vaskiseppien tehokas ja nopea päivystys

Vaskiseppien päivystys on avoinna kellon ympäri, ja olemme paikalla niin pian kuin mahdollista suuremmankin vahingon osuessa kohdalle.

 1. Yhteydenotto

  Vaskisepillä on päivystäjä paikalla kellon ympäri, joten olemme puhelimen päässä vaikka keskellä yötä. Yksikään vaurio tai epäilys ei ole liian pieni, etteikö kannattaisi soittaa.

 2. Tilanteen haltuunotto

  Kun vaurio on akuutti - esimerkiksi vesi tulee katosta läpi, otamme välittömästi tilanteen haltuun ja suoritamme tarvittavat korjaukset ja suojaukset. On ensiarvoisen tärkeää estää vaurioiden leviäminen pidemmälle.

 3. Jälkitoimenpiteiden suunnittelu

  Kun äkillinen vaurio on korjattu, suunnittelemme yhdessä parhaat jatkotoimenpiteet, joilla varmistetaan katon kestävyys ja turvallisuus myös tulevaisuudessa. Jokainen kattovaurio on yksilöllinen, joten tarjoamme aina kustannustehokkaimman ratkaisun.

 4. Jälkitoimenpiteet

  Jos tilanne vaatii jatkotoimenpiteitä, alamme heti hommiin. Mitä nopeammin orastava vaurio saadaan korjattua, sitä vähemmillä jälkivaurioilla usein selvitään. Pidämme huolen, että kattosi on kestävä ja turvallinen.

Kun kattovaurio yllättää - Olemme paikalla

Katon vauriot eivät katso aikaa eikä paikkaa, minkä vuoksi olemme valmiina auttamaan sinua 24/7.
 • Nopea reagointi
 • Katto kuntoon tehokkaasti ja nopeasti
 • Vältä suuremmat vauriot

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.