Lumenpudotus omakotitaloihin ja taloyhtiöihin

Katolle kertynyt lumi on riskitekijä niin katolle kuin ihmisillekin. Toteutamme lumenpudotukset tehokkaasti ja turvallisesti omakotitaloihin sekä taloyhtiöille.

Valitse Vaskisepät

Lumenpudotukset kattoalan ammattilaiselta

Suoritamme perusteelliset lumenpudotukset kaikenkokoisille ja -muotoisille katoille. Ammattilaisten suorittama lumenpudotus käy ripeästi ja vaaraa aiheuttamatta, työturvallisuusmääräysten mukaisesti.

Vaskiseppien kattoalan ammattilaiset pudottamassa lunta katolta

Yli 97,7% suosittelee meitä

Asiakkaamme luottavat meihin, ja tässä on miksi

Vaskisepät ovat saaneet asiakkailtaan erinomaisia arvosteluja, sillä me pyrimme aina ylittämään odotukset. Alla näet muutamia syitä, miksi yli 97,7% asiakkaistamme suosittelee meitä myös tutuilleen.

Lumenpudotus – Anna Ammattilaisten Huolehtia Katon Turvallisuudesta

Talvi on kaunis ja lumiset maisemat viehättävät, mutta se tuo mukanaan myös haasteita. Erityisesti katoille kertyvä lumi on asia, joka vaatii huomiota. Lumikuorma voi kasvaa suureksi ja aiheuttaa sekä katon että ympäristön turvallisuudelle riskin. Lumenpudotus on taitolaji, jonka suorittaminen itse voi olla vaarallista sekä kattopinnoille että itselle. Tästä syystä se kannattaa jättää ammattilaisten vastuulle.

Vaskisepät – Lumenpudotuksen ammattilaiset

Vaskisepät ovat yli 20 vuoden ajan olleet luotettava kumppani niin lumenpudotuksessa kuin muissakin katon huolto- ja korjaustoimissa. Tunnemme kattotyöt ja oikeat menetelmät perinpohjaisesti, ja meillä on tarvittavat välineet ja taidot tehdä lumenpudotus turvallisesti sekä tehokkaasti. Kun lumenpudotuksen jättää ammattilaisten tehtäväksi, vältetään kattorakenteiden vaurioituminen ja turvallisuusriskejä ei synny.

Talvi turvallisesti – Luota lumenpudotuksessa Vaskiseppiin

Lumenpudotuspalvelumme kattaa kaiken tarvittavan: pudotamme lumet katolta, huolehdimme lumenpoiskuljetuksesta ja avaamme tarvittaessa kulkuväylät. Palvelumme on saatavilla niin pieniin omakotitaloihin kuin suuriin taloyhtiöihin. Vaskiseppien kanssa voit olla varma, että työt tehdään aina turvallisesti, ammattitaitoisesti ja ajallaan.

Yli 20 vuoden kokemus alalta on opettanut meille, että jokainen katto ja asiakas on yksilöllinen. Me Vaskisepillä otamme jokaisen kohteen huomioon yksilöllisesti ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lumenpudotus on tärkeä osa talon ylläpitoa talvella. Älä jätä sitä sattuman varaan – luota Vaskiseppien ammattitaitoon. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lumenpudotuksesta jo tänään!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta, koska:

 • Se suojaa kattosi
 • Se lisää turvallisuutta
 • Se säästää aikaa ja vaivaa
 • Se pitää pihasi siistinä
 • Ammattilaiset tekevät sen nopeasti ja tehokkaasti

Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua mihinkään.

Turvallinen prosessi

Lumenpudotuksen vaiheet: Alusta loppuun

Lumenpudotuksen suorittaminen turvallisesti ja tehokkaasti vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Tässä ovat vaiheet, joita seuraamme.

 1. Soita - Me hoidamme loput

  Lunta katolla? Ei hätää, olemme paikalla jopa lyhyellä varoitusajalla.

 2. Turvallinen alue - Meidän vastuullamme

  Eristämme pudotusalueen ja varmistamme, ettei ulkopuolisia liiku alueella.

 3. Turvallisuus ennen kaikkea

  Käytämme aina suojavarusteita ja varmistamme turvavaljaiden kiinnityspisteet.

 4. Hallittu lumenpudotus

  Pudotamme lumet tasaisesti, avustamme kulkuväylien avaamisessa ja voimme myös kuljettaa lumen pois.

Tee talvesta astetta turvallisempi

Älä odota, että lumi aiheuttaa ongelmia. Toimi ennakoivasti ja suojaa kotisi jo tänään.
 • Vähennä kattovaurioiden riskiä
 • Paranna kotisi turvallisuutta
 • Säästä aikaa ja vaivaa
 • Luota ammattilaisten osaamiseen
 • Valitse joustava ja luotettava palvel

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.