Jotain pysyvää – kattoremontti pitäisisaada kokea vain kerran elämässä

Tässä artikkelissa

Epäilyttääkö katon kunto?

Ei hätää - Vaskisepiltä saat tarkan kuntoarvion johon voit luottaa. Yli 97,8% asiakkaistamme suosittelee meitä myös ystäville ja tutuilleen.
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Olemme peltiseppiä, emme sanaseppoja. Mutta nyt nouseva ympäristötietous herätteli miettimään, pitäisikö meidänkin viestiä selkeämmin, mitä olemme tekemässä? Olemmeko kertoneet, että katot, jotka kestävät jopa sata vuotta, ovat oikeasti ympäristötekoja? Maapallon resurssit ovat rajallisia, me emme hölvää niitä.

Huomatessamme, että ihmiset ovat alkaneet tiedostamaan maailman resurssien riittämättömyyden kertakäyttökulttuuriin, pohdimme, että teidän pitäisi saada tietää, että näinhän me on aina toimittu. Talot jotka kestävät vain 20 vuotta eivät ole sen arvoisia, että niille kannattaisi laittaa satavuotias peltikatto. Siksi näitä muita versioita on olemassa, mutta ne eivät ole meidän ratkaisuja.

Kattoremontti pitäisi saada kokea vain kerran elämässä, jos valitsee kestävän peltikaton. Vaskisepät panostaa tähän yhteen kertaan. Onnellisimpia ovat ne, jotka rakentavat ympärilleen pysyviä asioita ja pitkiä ihmissuhteita.

Pidimme sitten ideariiheä, että miten me sen nasakasti kertoisimme teille. Ajatuksia lenteli ”Vihreimmät kattoremontit. Pelastetaan luonto katto kerrallaan. Se kestävin valinta. Vain vihreitä kattoja. Aikaa kestävä katto…” mutta kaikki kuulostivat jotenkin platkuilta mainoslauseilta.

Tarkoitus oli kertoa syvemmin, miten elinkaariajattelu toimii ja kuinka kauan joku materiaali palvelee. Tästä syystä maailman parhaiden peltikattojen teko suurella sydämellä, jotka kestävät, on ympäristöteko. Kunnolla tekeminen on aina ekoteko. Olemme huomioineet aina ekologiset tavoitteet rakentamisessa.

Faktaa on, että rakennuksesi tulevaisuus on peltisepän kädentaidoissa. Kun miespolvet vaipuvi unholaan, meidän katot eivät. Nämä katot näkevät tulevaisuudenkin mummot ja tulevat sukupolvet kiittävät taitavia peltiseppiä.
Saattaa olla että kattomme uusii tulevaisuudessa robotit, mutta nyt toimimme tämän hetken tietoon pysyvimpien ratkaisujen mukaan ja rakennamme yhteistä hyvää.

Päälle katto iänikuinen, sileäksi siloiteltu, sepän työnä saumattu. Tämä on viimeinen katto jonka ostat. Lopullinen ratkaisu katollesi – Vaskisepät.

Jotain pysyvää.

Saattaisit pitää myös näistä