Kattoremontti Kälviä

Isältä pojalle kestävät konesaumakattomme valmistetaan mittatilaustyönä Vaskiseppien omalla verstaalla ja asennetaan käsityönä kokeneen peltiseppämestarin toimesta

Varaa maksuton kuntotarkastus
Punainen konesaumakatto metsäisessä maisemassa.

Miksi valita vaskisepät

Parhaita kattoja suurella sydämellä

Käsintehty konesaumakatto on pitkäaikainen investointi, joka maksaa itsensä takaisin niin turvallisuudella, tyylikkyydellä kuin äärimmäisellä kestävyydellä Kälviän ja Pohjois-Pohjanmaan vaihtelevia sääolosuhteita vastaan.

Vaskiseppien kattoremontti – Tee kestävä valinta

Onko katossasi reikiä, lommoja tai näkyviä vuotoja? Silloin on korkea aika toimia, sillä vanha ja huonokuntoinen kate voi johtaa suurempiin ongelmiin kotisi rakenteille ja puhtaalle sisäilmalle. Vaskisepät tarjoaa täydellisen ratkaisun – kokonaisvaltaisen ja laadukkaan kattoremontin, joka tuo kodillesi arvoisensa suojan jopa vuosikymmeniksi.

Kälviä sijaitsee lähellä rannikkoa, minkä seurauksena alueella on kostea ja suolainen ilma, voimakkaita tuulia ja ankarat talvet. Nämä olosuhteet tuovat omat erityisvaatimuksensa kattoremontille, ja edesauttaa katteiden kulumista.

Olemme valmiina vastaamaan haasteeseen: Vaskiseppien konesaumakatto on näihin olosuhteisiin paras valinta. Käsin asennettu konesaumakatto on täysin vesitiivis ja kestää rankempaakin kulutusta. Aito konesaumakatto on sijoitus kotisi pitkäikäisyyteen ja turvallisuuteen.

Alueen monipuolinen rakennuskanta koostuu modernien omakotitalojen lisäksi upeista historiallisista puutaloista, joiden kattoremontti voi vaatia erityistä huolellisuutta ja ammattitaitoa.

Me Vaskisepillä kunnioitamme rakennusten pitkää historiaa ja tarjoamme räätälöidyt kattoremontit, joissa yhdistyy perinteinen ulkoasu ja modernin katon parhaat ominaisuudet. Kaikki kattomme valmistetaan mittatilaustyönä vastaamaan jokaisen kodin vaatimuksia ja erityistarpeita.

Milloin on kattoremontti kannattaa tehdä?

Kattoremontin oikea ajankohta määräytyy aina katon iän ja nykyisen kunnon mukaan. Kattoremontti on järkevintä toteuttaa hyvissä ajoin, mieluummin kuin odottaa että vesi tulee katosta läpi. Kun laitat kattosi kuntoon ajoissa, voit säästää pitkän pennin.

Jos huomaat näitä merkkejä katossasi, tilaa kuntotarkastus:

 • Katon pinnalla on selkeitä vaurioita, esimerkiksi tiilet ovat vaurioituneet tai huopakatto on revennyt
 • Sadevesi ei valu rännejä pitkin
 • Katolla kasvaa sammalta tai levää
 • Painaumat katteessa
 • Katteessa on merkkejä korroosiosta

Korkealaatuinen kattoremontti, joka kantaa hedelmää vuodesta toiseen

Vaskiseppien kattoremontti on matka, joka vie vie kotisi turvallisuuden, kestävyyden ja estetiikan uudelle tasolle. Peltisepän käsityönä valmistama konesaumakatto on vesitiivis ja kestävä, jolloin kotisi on turvassa ankariltakin sääolosuhteilta. Kun valitset Vaskisepät, valitset mielenrauhan ja turvallisuuden vuosikymmeniksi eteenpäin.

 • Kotimainen käsintehty konesaumakatto: Rakennamme ainoastaan aitoja käsityönä tehtyjä konesaumakattoja, jotka kestävät jopa sata vuotta. Kaikki kattopeltimme valmistetaan mittatilaustyönä omalla verstaallamme. Kun katto asennetaan käsin konesaumatekniikalla, on lopputulos täysin vesitiivis.
 • Kokeneet peltiseppämestarit: Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Vuosikymmenten osaaminen periytyy seppäsukupolvelta toiselle mestari-kisälli -perinteiden mukaan.
 • Umpinainen aluskermi: Käytämme AKK1-luokiteltuja aluskermejä, jotka mahdollistavat täysin hiljaisen peltikaton, toisin kuin perinteistä aluskatetta käytettäessä. Tämä mahdollista hengittävän katteen, joka ei humise tai kolise kovallakaan sateella.
 • Laaja takuu: Olemme ylpeitä työmme jäljestä, minkä vuoksi myönnämme konesaumakatoillemme aina 25 vuoden esteettisen, ja 50 vuoden teknisen takuun.
 • Parhaat materiaalit: Käytämme vain vahvimpia materiaaleja, jotka ovat kestäviä korroosiota, kulumista ja naarmuuntumista vastaan. Kaikki kattopeltimme ovat RUV4 -luokiteltuja, mikä on korkein mahdollinen luokitus kattopeltien UV-suojalle.
 • Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet: Saat meidän kauttamme tarvittaessa myös uuden rännit ja kattoturvatuotteet.

Miksi omakotitalon kattoremontti on tärkeä?

Kattoremontti on suuri toimenpide, joka tarjoaa kodillesi suojaa, parempaa energiatehokkuutta sekä huolitellun ulkoasun vuosikymmenten ajaksi. Tässä muutamia syitä, miksi säännöllinen kattoremontti on tärkeää:

 • Ennaltaehkäise kosteusvauriot: Huonokuntoinen katto ei ole vesitiivis, mikä voi johtaa kosteuden päätymiseen talon rakenteisiin.
 • Edistä kotisi energiatehokkuutta: Uusittu katto pitää lämmön sisällä, mikä auttaa säästämään kotisi lämmityskuluissa ja parantamaan energiatehokkuutta.
 • Kohota kiinteistösi arvoa: Aito konesaumakatto nostaa kiinteistösi arvoa –  kun panostat laadukkaaseen kattoon, houkuttelee kotisi entistä enemmän potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.
 • Lisää kotisi turvaa: Laadukas konesaumakatto antaa tehokkaan suojan Kälviän ja Pohjois-Pohjanmaan vaihtelevia sääolosuhteista vastaan.

Tilaa katon kuntotarkastus – Ensimmäinen askel kohti mielenrauhaa ja turvaa

Kun kattosi on elinkaarensa loppupuolella, huomaat siinä selkeitä vaurioita tai epäilet syvällä rakenteissa piilevää ongelmaa, tilaa Vaskiseppien maksuton katon kuntotarkastus. Peltiseppämme tuntevat jokaisen kattotyypin kuin omat taskunsa, eikä pienikään ongelma ja vaurio jää heiltä huomaamatta.

Kattava kuntotarkastus auttaa meitä suunnittelemaan kustannustehokkaimman ratkaisun juuri sinun katollesi, sekä määrittämään oikean ajankohdan remontille.

Varaa veloitukseton katon kuntotarkastus

Varaa ilmainen katon kuntotarkastus.

 • Selvitä kattosi kunto
 • Vältä ylllättävät vauriot
 • Tee päätös tietoon perustuen
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Kuntotarkastus ei sido sinua mihinkään

Asiakkaiden kokemukset

Ei ole sattumaa, että yli 97,7 prosenttia suosittelee meitä tuttavilleen.

Olemme mukanasi koko kattoremontin ajan – aina alkukartoituksesta remontin viimeistelyyn. Uskomme, että sujuva kommunikaatio ja laadukas palvelu ovat avaimet jouhevaan kattoremonttiin. Varmistamme, että pääset nauttimaan uudesta konesaumakatostasi mahdollisimman helposti ja huolettomasti.

Laadukkaat konesaumakatot, alueelliset asentajat.

Kestävä työnjälki, joka puhuu puolestaan

Näin Vaskisepät ovat muuttaneet kattoja ja koteja

Tutustu useisiin erilaisiin kattoremontteihin, jotka Vaskisepät ovat toteuttaneet ylittäen asiakkaidemme odotukset. Jokainen kohde kertoo oman tarinansa siitä, miten ammattitaidolla ja sitoutumisella luomme kestäviä ja kauniita ratkaisuja koteihin.

"Tilasin heti Vaskisepiltä tarkastajan."

Se oli kyllä helppo meille. Kaikki vanhat pellit vietiin pois. Kun kaverit kuulivat, että meillä on remontti tulossa, niin yksi jos toinenkin kyseli puupinoille suojia ja katoksiin peltejä, mutta ne olivat menneet jo uusikäyttöön romuttamolle. Minä en koko peltejä nähnyt, kaikki oli siivottu kun tultiin kotiin.

Kari Keränen, Ylivieska
Uusi konesaumakatto Ylivieskalaisessa omakotitalossa

"Vaimo halusi ison talon, joten tulimme tätä katsomaan."

Tiedossa oli, että katto pitää vaihtaa, Vaskiseppiin päädyttiin koska saimme Museoviraston avustusta. Katto piti tehdä vanhalla tyylillä, jonka Vaskisepät hallitsevat. Samalla he korjasivat veden lahottamia puurakenteita.

Elli ja Jouni Raipela, Juupajoki
Amorinrannassa toteutettu kattoremontti järven rannalla

"Katto kuntoon ja kaupantekoon"

Vaikka en ole mikään talotekniikan asiantuntija, tiedän, että jos talon katto tai perustukset eivät ole kunnossa, on koko rakennus vaarassa.

Maria Markus, Tikkakoski

"Eiköhän sen pitäisi sata vuotta kestää"

Pyysin tarjoukset kolmelta kattofirmalta, ja Vaskisepät valitsimme ennen kaikkea siksi, että he osaavat tehdä perinteisiä kattoja ja olin myös kuullut heistä paljon hyvää.

Jussi ja Leena Hallasmaa, Kokkola

"Sukkelasti se remontti sujui."

Kattopinta-alaa meillä on sellaiset 230-240 neliötä, ja katon kaltevuus on kohtalaisen jyrkkä. Remontissa meni silti vain seitsemän päivää. Ja kattohan on parasta laatua.

Erkki ja Pirkko Hihnala, Lohtaja

"Kaikki roskatkin veivät mennessään."

Vaskisepät ovat paljon näitä laittaneet ja tarkkaa työtä tuntuvat tekevän. Pellitykset tuli uusiin puihin ja piipunjuuritukset tehtiin tarkasti.

Paavo ja Marita Pasanen, Lohtaja

Näin homma hoituu

Vaivattomampi kattoremontti - Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toimia

Vaskiseppien kattoremontti on enemmän kuin pelkkä kattoremontti – se on pitkäaikainen sijoitus, joka nostaa kotisi arvon, turvallisuuden ja ulkoasun aivan uudelle tasolle.Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme toteuttaa kattoremontti, jossa yhdistää perinteisen käsityöosaamisen, parhaat kattomateriaalit sekä asiakaslähtöisen palvelun.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen kattoremonttia käymme vanhan kattosi läpi. Kuntotarkastus määrittää katon kunnon ja auttaa meitä suunnittelemaan parhaan ratkaisun kotiisi.

  Kuntotarkastus vesikatolle
 2. Suunnittelu

  Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siksi emme usko valmiisiin ratkaisuihin, vaan suunnittelemme jokaisen kattoremontti vastaamaan rakennuksen erityistarpeita.

  Kattoremontin suunnittelu
 3. Asennus

  Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siksi emme luota valmiisiin paketteihin, Kokeneet peltiseppämme hoitavat asennuksen nopeasti mutta huolellisesti. Kun asialla on kokeneet asiantuntijat, voit luottaa saavasi kestävän ja tyylikkään lopputuloksen. suunnittelemme jokaisen urakan vastaamaan rakennuksen erityistarpeita.

  Konesaumakaton asennus käsityönä taidokkaan peltisepän toimesta
 4. Viimeistely ja loppusiivous

  Kun uusi kattosi on valmis, tarkastamme että lopputulos vastaa tarkkoja kriteereitämme ja ylittää odotuksesi. Ennen kuin lähdemme, siivoamme työmaan siistiin kuntoon.

  Konesaumakatto
Asiakkaan kartanoon toteutettu alumiininen konesaumakatto
Konesaumakatto asennettuna asiakkaan omakotitaloon

Parhaat kattomateriaalit

Mestarien käsin takomat konesaumakatot kestää aikaa ja katselua

Tiesitkö että laadukas konesaumakatto voi kestää jopa vuosisadan? Kun asialla ovat Vaskiseppien kokeneet peltisepät, on lopputuloksena katto, joka kestää kovaakin käyttöä isältä pojalle – aina sukupolvien ajan. Et joudu murehtimaan uudesta kattoremontista pitkään aikaan

Suojaisa arvo kodillesi

Aito konesaumakatto on myös äärimmäisen turvallinen. Laadukas konesaumakatto pitää kosteuden loitolla ja suojaa kotiasi kylmyydeltä, lumelta sekä Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Konesaumakatto on myös erittäin paloturvallinen.

Rakennukseen kuin rakennukseen

Konesaumakaton voi asentaa jokaiselle kattotyypille. Se taipuu moneen eri väriin ja muotoon, sekä sopii myös haastavillekin kattoprofiileille kruunaten jokaisen kodin. Konesaumakatto on erinomainen keino kohentaa kodin ulkoasua.

Ekologisin katto

Oikein tehtynä konesaumakatto kestää jopa vuosisadan, jonka jälkeen katto täysin kierrätettävissä ja uusi katto voidaan asentaa suoraan vanhan tilalle. Kuparikatto on peltikattoa vielä kestävämpi vaihtoehto, eikä sitä tarvitse huoltomaalata.

Varaa ilmainen kuntotarkastus

Tietoa kattoremonteista

Kattomestareiden vinkit ja näkemykset

Lue asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita kattoremonttien eri puolista, uusimmista trendeistä ja hyödyllisistä vinkkeistä kotisi katolle. Saat arvokasta tietoa ja oivalluksia suoraan kattoremontin mestareilta – aivan kuin olisit itse paikalla!

Kuparikatto konesaumalla: Paras katto arvokiinteistölle?

Kun puhutaan arvokiinteistöistä, niiden katto ei ole ainoastaan sadesuoja vaan myös merkittävä esteettinen elementti, joka kuvastaa rakennuksen arvoa ja perintöä. Kuparikatto konesaumalla esittäytyy tässä yhteydessä…

Lue lisää
3.4.2024
Vaskiseppien asentama kuparinen konesaumakatto.

Laadukkaat konesaumakatot Kälviän alueella - Kotimainen, kestävä ja turvallinen kruunu kodillesi

Hanki aito konesaumakatto ja vie kotisi uudelle tasolle. Laadukas konesaumakatto palvelee sukupolvelta toiselle.

 • Ilmainen kuntotarkastus
 • Pitävä tarjous ja tiukasti noudatettu aikataulu
 • Kokeneet peltiseppämestarit takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen
 • 20 vuoden vesitiiveystakuu kaikille konesaumakatoille