Kattoremontti Nivala

Aito konesaumakatto tuo turvaa ja mielenrauhaa

Varaa maksuton kuntotarkastus
Vaskiseppien asentama musta konesaumakatto.

Miksi valita vaskisepät

Laadukas konesaumakatto suojaa kotiasi jopa vuosisadan

Aito konesaumakatto on pitkäaikainen investointi, joka maksaa itsensä takaisin niin turvallisuudella, tyylikkyydellä kuin äärimmäisellä kestävyydellä Nivalan ja Pohjois-Pohjanmaan vaihtelevia sääolosuhteita vastaan.

Vaskiseppien kattoremontti – Investointi kotisi turvallisuuteen

Onko katossasi reikiä, lommoja tai näkyviä vuotoja? Silloin on aika toimia, sillä vaurioitunut ja kulunut katto voi johtaa suurin ongelmiin niin kotisi rakenteille kuin sisäilmalle. Vaskisepät tarjoaa sinulle ratkaisun – laadukkaan ja kustannustehokkaan kattoremontin, joka tuo kodillesi arvoisensa suojan vuosikymmeniksi.

Vaskiseppien käsityönä valmistettu konesaumakatto soveltuu täydellisesti Nivalan olosuhteisiin. Pohjois-Pohjanmaalla on tunnetusti kylmät talvet ja lämpimät kesät – konesaumakatto on kuin luotu näihin olosuhteisiin. Ankaratkaan säänvaihtelut eivät muodostu ongelmaksi aidolle konesaumakatolle.

Nivalan alueella arvostetaan vahvasti käsityöosaamista ja perinteitä. Konesaumakatot edustavat juuri näitä perinteitä, sillä ne ovat valtava osa suomalaista rakennuskulttuuria. Jokainen peltiseppiemme asentama konesaumakatto on valmistettu käsityönä kunnioittaen suomalaisen rakentamisen pitkää perinnettä.

Milloin on aika tehdä kattoremontti? – Korjaa katto hyvissä ajoin

Oikea aika kattoremontille määräytyy katon iän ja nykyisen kunnon mukaan. Kattoremontti kannattaa tehdä mieluummin hyvissä ajoin, kuin odottaa että vesi tulee katosta läpi. Kun laitat kattosi kuntoon ajoissa, voit säästää pitkän pennin.

Jos huomaat näitä merkkejä katossasi, tilaa kuntotarkastus:

 • Katossa on selkeitä vaurioita, esimerkiksi tiilet ovat vaurioituneet tai huopakatto on revennyt
 • Sadevesi ei valu rännejä pitkin
 • Katolla kasvaa sammalta tai levää
 • Painaumat katteessa

Parhaat kattoremontit Nivalan alueella – Lopputulos, joka suojaa kotiasi vuodesta toiseen

Kun etsit luotettavinta kumppania kattoremonttiin Nivala alueella, olemme paras valintasi. Meillä on vuosikymmenten kokemus konesaumakattojen asentamisesta kaikenkokoisiin kohteisiin, joten voit luottaa ammattitaitoomme ja vankkaan kokemukseemme.

 • Kotimainen käsintehty konesaumakatto: Rakennamme ainoastaan käsityönä tehtyjä konesaumakattoja, jotka kestävät jopa yli sata vuotta. 


 • Kokeneet peltisepät: Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Vuosikymmenten osaaminen periytyy seppäsukupolvelta toiselle mestari-kisälli -perinteiden mukaan.


 • Hiljainen peltikatto: Käytämme AKK1-luokiteltuja aluskermejä, jotka mahdollistavat täysin hiljaisen peltikaton, toisin kuin perinteistä aluskatetta käytettäessä.


 • Laaja takuu: Myönnämme konesaumakatoillemme aina 25 vuoden esteettisen, ja 50 vuoden teknisen takuun.


 • Parhaat materiaalit: Kaikki kattopeltimme tehdään omalla verstaallammen ja ovat RUV4 -luokiteltuja, mikä on korkein mahdollinen luokitus kattopeltien UV-suojalle. Katto ei ruostu eikä naarmuunnu.


 • Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet: Saat meidän kauttamme tarvittaessa myös uudet rännit ja kattoturvatuotteet.

Miksi omakotitalon kattoremontti on tärkeä?

Kattoremontti on suuri toimenpide, joka tarjoaa kodillesi suojaa, parempaa energiatehokkuutta sekä huolitellun ulkoasun vuosikymmenten ajaksi. Tässä muutamia syitä, miksi säännöllinen kattoremontti on tärkeää:

 • Kattoremontti ehkäisee kosteusvaurioita: Huonokuntoinen katto ei ole vesitiivis, mikä voi johtaa mittaviin kosteus- tai homevaurioihin.


 • Paranna kotisi energiatehokkuutta: Uusittu katto ei päästä lämpöä karkuun, mikä auttaa säästämään kotisi lämmityskuluissa ja parantamaan kotisi energaitehokkuutta.
 • Nosta kotisi arvoa: Aito konesaumakatto nostaa kiinteistösi arvoa –  kun panostat laadukkaaseen kattoon, houkuttelee kotisi entistä enemmän potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.


 • Lisää kotisi turvaa: Kunnon konesaumakatto pitää kylmyyden ja kosteuden loitolla, sekä suojaa kotiasi pohjoisen vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Tilaa ilmainen katon kuntotarkastus – Tunnista katon vauriot ajoissa

Jos katto on pikkuhiljaa elinkaarensa loppupuolella, huomaat katossasi näkyviä epätarkkuuksia tai epäilet rakenteissa piilevää vikaa, tilaa meiltä ilmainen katon kuntotarkastus. Asiantuntijamme tuntevat kaikki kattotyypit kuin omat taskunsa, jolloin pienikään vika tai ongelma ei jää heiltä huomaamatta.

Sen lisäksi että kuntotarkastus antaa realistisen kuvan kattosi kunnosta, auttaa se meitä suunnittelemaan juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun ja parhaan ajankohdan remontille.

Etenkin Pohjois-Pohjanmaalla talvet ovat pitkiä ja lumisia, minkä vuoksi kuntotarkastus olisi hyvä tehdä keväällä. Kylmyys ja valtavat lumimassat ovat kosteuden ohella suurimmat kattovaurioiden aiheuttajat.

Näyttääkö siltä, että olisi kärsinyt vaurioita pitkän talven aikana? Pelaa varman päälle ja varaa ilmainen kuntotarkastus. Jos katossasi ilmenee vikoja, asiantuntijamme suosittelee kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Varaa veloitukseton katon kuntotarkastus

  Varaa ilmainen kuntotarkastus

  Asiakkaiden kokemukset

  Ei ole sattumaa, että yli 97,7 prosenttia suosittelee meitä tuttavilleen.

  Olemme mukanasi koko kattoremontin ajan – aina alkukartoituksesta remontin viimeistelyyn. Uskomme, että sujuva kommunikaatio ja laadukas palvelu ovat avaimet jouhevaan kattoremonttiin. Varmistamme, että pääset nauttimaan uudesta konesaumakatostasi mahdollisimman helposti ja huolettomasti.

  Laadukkaat konesaumakatot, alueelliset asentajat.

  Kestävä työnjälki, joka puhuu puolestaan

  Näin Vaskisepät ovat muuttaneet kattoja ja koteja

  Tutustu useisiin erilaisiin kattoremontteihin, jotka Vaskisepät ovat toteuttaneet ylittäen asiakkaidemme odotukset. Jokainen kohde kertoo oman tarinansa siitä, miten ammattitaidolla ja sitoutumisella luomme kestäviä ja kauniita ratkaisuja koteihin.

  "Tilasin heti Vaskisepiltä tarkastajan."

  Se oli kyllä helppo meille. Kaikki vanhat pellit vietiin pois. Kun kaverit kuulivat, että meillä on remontti tulossa, niin yksi jos toinenkin kyseli puupinoille suojia ja katoksiin peltejä, mutta ne olivat menneet jo uusikäyttöön romuttamolle. Minä en koko peltejä nähnyt, kaikki oli siivottu kun tultiin kotiin.

  Kari Keränen, Ylivieska
  Uusi konesaumakatto Ylivieskalaisessa omakotitalossa

  "Vaimo halusi ison talon, joten tulimme tätä katsomaan."

  Tiedossa oli, että katto pitää vaihtaa, Vaskiseppiin päädyttiin koska saimme Museoviraston avustusta. Katto piti tehdä vanhalla tyylillä, jonka Vaskisepät hallitsevat. Samalla he korjasivat veden lahottamia puurakenteita.

  Elli ja Jouni Raipela, Juupajoki
  Amorinrannassa toteutettu kattoremontti järven rannalla

  "Katto kuntoon ja kaupantekoon"

  Vaikka en ole mikään talotekniikan asiantuntija, tiedän, että jos talon katto tai perustukset eivät ole kunnossa, on koko rakennus vaarassa.

  Maria Markus, Tikkakoski

  "Eiköhän sen pitäisi sata vuotta kestää"

  Pyysin tarjoukset kolmelta kattofirmalta, ja Vaskisepät valitsimme ennen kaikkea siksi, että he osaavat tehdä perinteisiä kattoja ja olin myös kuullut heistä paljon hyvää.

  Jussi ja Leena Hallasmaa, Kokkola

  "Sukkelasti se remontti sujui."

  Kattopinta-alaa meillä on sellaiset 230-240 neliötä, ja katon kaltevuus on kohtalaisen jyrkkä. Remontissa meni silti vain seitsemän päivää. Ja kattohan on parasta laatua.

  Erkki ja Pirkko Hihnala, Lohtaja

  "Kaikki roskatkin veivät mennessään."

  Vaskisepät ovat paljon näitä laittaneet ja tarkkaa työtä tuntuvat tekevän. Pellitykset tuli uusiin puihin ja piipunjuuritukset tehtiin tarkasti.

  Paavo ja Marita Pasanen, Lohtaja

  Näin homma hoituu

  Vaivattomampi kattoremontti - Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toimia

  Meidän kattoremonttimme on paljon enemmän kuin pelkkä kattoremontti – se on pitkäaikainen investointi, joka nostaa kotisi arvon, turvallisuuden ja ulkoasun aivan uudelle tasolle. Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme toteuttaa kattoremontti, jossa yhdistyy perinteinen käsityötaito, laadukkaimmat kattomateriaalit sekä erinomainen asiakastyytyväisyys.

  1. Kuntotarkastus

   Ennen kattoremonttia käymme vanhan kattosi läpi. Kuntotarkastus määrittää katon kunnon ja auttaa meitä suunnittelemaan parhaan ratkaisun kotiisi.

   Kuntotarkastus vesikatolle
  2. Suunnittelu

   Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siksi emme luota valmiisiin paketteihin, vaan suunnittelemme jokaisen urakan vastaamaan rakennuksen erityistarpeita.

   Kattoremontin suunnittelu
  3. Asennus

   Hoidamme konesaumakattosi asennuksen tehokkaasti ja laadukkaasti. Voit asua kodissasi normaalisti remontin ajan.

   Konesaumakaton asennus käsityönä taidokkaan peltisepän toimesta
  4. Viimeistely ja loppusiivous

   Kun katto on asennettu, tarkastamme että lopputulos vastaa tarkkoja kriteereitämme ja ylittää odotuksesi. Siivoamme myös jälkemme ja jätämme alueen siistiin kuntoon

   Valmis konesaumakatto
  Asiakkaan kartanoon toteutettu alumiininen konesaumakatto
  Konesaumakatto asennettuna asiakkaan omakotitaloon

  Parhaat kattomateriaalit

  Mestarien käsin takomat konesaumakatot kestää aikaa ja katselua

  Tiesitkö että laadukas konesaumakatto voi kestää jopa vuosisadan? Kun asialla ovat Vaskiseppien kokeneet peltisepät, on lopputuloksena katto, joka kestää kovaakin käyttöä isältä pojalle – aina sukupolvien ajan. Et joudu murehtimaan uudesta kattoremontista pitkään aikaan

  Suojaisa arvo kodillesi

  Aito konesaumakatto on myös äärimmäisen turvallinen. Laadukas konesaumakatto pitää kosteuden loitolla ja suojaa kotiasi kylmyydeltä, lumelta sekä Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Konesaumakatto on myös erittäin paloturvallinen.

  Rakennukseen kuin rakennukseen

  Konesaumakaton voi asentaa jokaiselle kattotyypille. Se taipuu moneen eri väriin ja muotoon, sekä sopii myös haastavillekin kattoprofiileille kruunaten jokaisen kodin. Konesaumakatto on erinomainen keino kohentaa kodin ulkoasua.

  Ekologisin katto

  Oikein tehtynä konesaumakatto kestää jopa vuosisadan, jonka jälkeen katto täysin kierrätettävissä ja uusi katto voidaan asentaa suoraan vanhan tilalle. Kuparikatto on peltikattoa vielä kestävämpi vaihtoehto, eikä sitä tarvitse huoltomaalata.

  Varaa ilmainen kuntotarkastus

  Tietoa kattoremonteista

  Kattomestareiden vinkit ja näkemykset

  Lue asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita kattoremonttien eri puolista, uusimmista trendeistä ja hyödyllisistä vinkkeistä kotisi katolle. Saat arvokasta tietoa ja oivalluksia suoraan kattoremontin mestareilta – aivan kuin olisit itse paikalla!

  Peltikattoremontin hinta

  Mikä on peltikattoremontin hinta? Peltikatto on yksi suosituimmista kattotyypeistä, ja yhä useampi omakotiasuja on vaihtanut esimerkiksi vanhan huopa- tai tiilikaton tilalle upouuden peltikaton. Peltikatto ja…

  Lue lisää
  24.1.2023
  Vaskiseppien auto ja taustalla onnistunut konesaumakattoremontti asiakkaalle

  Laadukkaat konesaumakatot Nivalan alueella - Kotimainen, kestävä ja turvallinen kruunu kodillesi

  Hanki aito konesaumakatto ja vie kotisi uudelle tasolle. Laadukas konesaumakatto palvelee sukupolvelta toiselle.

  • Ilmainen kuntotarkastus
  • Pitävä tarjous ja tiukasti noudatettu aikataulu
  • Kokeneet peltiseppämestarit takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen
  • 20 vuoden vesitiiveystakuu kaikille konesaumakatoille