Taloyhtiön kattoremontti

Vaskisepät tarjoaa kestävän ja tyylikkään konesaumakaton, joka vastaa Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden haasteisiin.

 • Tuplasti pitkäikäisempi
 • Tuplasti ekologisempi
 • Tuplasti saumattu
 • Tuplasti huolettomampi
 • Tuplasti hiljaisempi
default

Vaivattomin konesaumakatto taloyhtiöön

Taloyhtiössä kattoremontti suunnitteilla? Ja pohdinta käynnissä, mistä lähteä liikenteeseen? Ensin valvojan palkkaus, suunnitelma insinööritoimistolta, sitten tarjoukset kattoremonttifimoilta?

Vai voisiko kattoremonttiin olla jokin toinen malli, joka säästää taloyhtiön rahoja?

Vaskisepät suunnittelee ja toteuttaa taloyhtiöiden kattoremontit, josta ei pelkästään jää hymy huulille. Se on sitä jo suunnittelun ja remontoinnin aikana. 

Olemme erikoistuneet tekemään taloyhtiöiden remonteista kustannustehokkaita. Kun remontti suunnitellaan vanhoja rakenteita hyödyntäen, toteuttaminen on mahdollista tehdä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kohtuullisemmalla hinnalla.  

Silmiä hivelevän lopputuloksen lisäksi olemme erikoistuneet tekemään taloyhtiön kattoremontteja, jotka etenevät ilman ylimääräisiä mutkia. Teemme aina selvät sopimukset, josta käy ilmi tarkasti, mitä sopimukseen kuuluu, mitä ei ja mikä tehdään tarvittaessa lisätyönä. Pidämme työmaan siistinä, jotta normaali elämä taloyhtiössä ei häiriinnyt. Dokumentoimme ja tiedotamme remontin etenemisestä säännöllisesti, jotta taloyhtiössä tiedetään tarkalleen, missä ollaan menossa.

Siksi meidät tilataan taloyhtiöiden kattoremonttihankkeisiin jo suunnitteluvaiheessa, joko suunnittelutoimiston kanssa tai ilman. 

Jos kattoremontti on ajankohtainen, tai suunnitelmissa lähitulevaisuudessa, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä vaikka heti. 

Ota yhteyttä taloyhtiön kattoremontista

Vaskisepät - Asiantuntemusta kattoasioissa

Miksi valita Vaskisepät taloyhtiönne kattoremonttiin?

Laatu, luotettavuus ja kestävyys – ne ovat peruspilareita, joiden varaan rakennamme jokaisen kattoremontin. Vaskiseppien kattoremontti on sijoitus, joka takaa turvallisuuden, kestävyyden ja tyylikkyyden taloyhtiönne katoille.

Tutustu muihin toteutuksiin

"Projekti oli tosi erilainen."

Projektin onnistumista kuvaa hyvin se, että työnjohtaja otti kuvia Vaskiseppien tekemästä peltikatosta ja on näyttänyt niitä muille alan toimijoille, että tässä on kriteerit miten peltikattoja tehdään.

Lyyra-kortteli, Helsinki

"Vaskisepät hoitivat hommansa asianmukaisesti maaliin."

Vuotoja oli alkanut tulemaan, joita Vaskisepät kävivät paikkaamassa pari vuotta sitten. Mutta vuotoja tuli lisää muuallekin, jolloin taloyhtiö päätti teettää kattoremontin. He pyysivät tarjouksia muutamalta firmalta ja valitsivat Vaskisepät kattoremontin toteuttajaksi.

Rivitaloyhtiö, Vihanti

"Vanha pelti korvautui kuparilla"

Rakennus on valmistunut 1912. Vuosikymmeniä vanha peltikate purettiin ja alusta vaneroitiin kuparikatolle sopivaksi sekä lisättiin aluskermi.

Pursimiehenkatu 19, Helsinki

"Uusi kuparikatto vanhaan rakennukseen"

REIM Isännöinnin tekninen päällikkö Anders Tallberg ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Antero Lindell kävivät tutustumassa haasteelliseen katon uusimistyöhön ja totesivat peltiseppien tehneen hienoa jälkeä.

 

– Isännöintisanomat 26/2013

Jokikatu 33, Porvoo
Kiinteistöön toteutettu kuparikatto

Taloyhtiönne katto uuteen uskoon – Turvallisesti ja tehokkaasti

Taloyhtiönne kattoremontti Vaskisepiltä ei ole pelkkä korjaustoimenpide, vaan investointi kiinteistönne arvoon ja turvallisuuteen. Katon kunto vaikuttaa merkittävästi asumismukavuuteen, sisäilman laatuun ja rakennuksen energiatehokkuuteen. Kattoremontilla voimme välttää monia kalliita ja haitallisia ongelmia, kuten kosteusvaurioita ja homeongelmia, jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa vakavia terveyshaittoja asukkaille.

Kattoremontin merkitys taloyhtiössä

Kattoremontti on merkittävä investointi, joka maksaa itsensä takaisin usealla tapaa. Se lisää rakennuksen arvoa, parantaa asukkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä sekä pienentää energiakustannuksia. Onko kattosi alkanut vaatia huomiota? Ehkä olette nähneet merkkejä vuodoista, kattosi näyttää selkeästi kuluneelta tai huopakatteessa on repeymiä tai ryppyjä? Älä odota, että pienistä ongelmista kehittyy suuria – toimikaa ajoissa.

Vahinkojen ennaltaehkäisy kattoremontilla

Ennaltaehkäisy on aina parempi vaihtoehto kuin korjaaminen. Kattoremontti voi säästää teitä monilta kalliilta ja aikaa vieviltä korjaustöiltä tulevaisuudessa. Kosteusvauriot, vuodot ja erilaiset sääolosuhteet voivat aiheuttaa vakavia rakenteellisia vaurioita, jotka voivat heikentää rakennuksen eheyttä ja turvallisuutta. Kattoremontin avulla voimme varmistaa, että katto on suojattu tällaisilta vahingoilta.

Näistä merkeistä tunnistatte taloyhtiönne rakennusten olevan kattoremonttia vailla:

Taloyhtiönne rakennusten kattojen kunto saattaa olla kysymysmerkki, joka herättää huolta ja epävarmuutta asukkaissa. Kattoremontin tarve ei aina ole ilmiselvää, mutta onneksi on olemassa tiettyjä merkkejä, jotka voivat viitata siihen, että katto kaipaa huomiota. On tärkeää tunnistaa nämä merkit ajoissa, jotta vältytte ikäviltä yllätyksiltä ja kalliilta korjaustoimenpiteiltä.

 1. Katossa on näkyviä vaurioita, kuten reikiä, halkeamia tai murtumia.
 2. Katto ei pidä vettä tai siinä on vuotokohtia.
 3. Sisätiloissa on merkkejä kosteusvaurioista, kuten tummia läikkiä katoissa tai seinissä.
 4. Katto on hyvin vanha ja alkuperäinen kattomateriaali alkaa olla elinkaarensa lopussa.
 5. Katto näyttää kuluneelta tai huonokuntoiselta.
 6. Katon lämmöneristys on puutteellista, mikä voi näkyä esimerkiksi lumipeitteen sulamisena katolta epätasaisesti.

Jos tunnistatte jonkin näistä merkeistä, on aika toimia. Tilatkaa taloyhtiönne katon kuntotarkastus Vaskisepiltä. Asiantuntijamme tekevät perusteellisen tarkastuksen, jonka pohjalta saatte selkeän kuvan kattosi kunnosta ja mahdollisista toimenpiteistä. Se on ensimmäinen askel kohti uutta, turvallista ja pitkäikäistä kattoa.

Turvallisuus ja kestävyys – Avaimet hyvään kattoremonttiin

Turvallisuus on aina etusijalla Vaskiseppien toteuttamissa kattoremonteissa. Olemme sitoutuneet noudattamaan tiukimpia turvallisuusstandardeja jokaisessa vaiheessa kattoremontin aikana. Kestävyyden osalta valitsemme vain parhaat ja kestävimmät materiaalit, jotka kestävät Suomen haastavat sääolot. Näin voimme taata, että uusi katto kestää vuosikymmeniä ja tarjoaa parasta suojaa taloyhtiöllenne.

Taloyhtiön kattoremontti on investointi, joka tuo mukanaan lukuisia etuja.

 • Parannatte rakennuksen turvallisuutta
 • Vähennätte tulevia korjauskustannuksia
 • Lisäätte kiinteistönne arvoa.

Älä anna katon kunnon heiketä – toimi nyt ja säästä tulevaisuudessa. Pyydä tarjous taloyhtiön kattoremontista jo tänään!

Taloyhtiön kattoremontti Vaskisepiltä – luotettavaa ja laadukasta työtä

Me Vaskisepillä ymmärrämme, että kattoremontti on taloyhtiölle iso projekti, joka vaatii huolellista suunnittelua, budjetointia ja toteutusta. Tarjoamme asiantuntija-apua koko prosessin ajan, aina kattotarkastuksesta ja suunnittelusta remontin toteutukseen ja jälkihoitoon. Kokeneet peltisepät takaavat huolellisen asennuksen ja käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja, jotta katto kestää vuosikymmeniä.

Vaskisepät on vastuullinen ja kestävä valinta katollesi

Vaskiseppien konesaumakatto on vastuullinen ja kestävä valinta. Valitsemalla meidät kattoremontin toteuttajaksi, voit olla varma, että investoit kiinteistösi tulevaisuuteen. Kattoremontti parantaa kiinteistön arvoa, lisää sen turvallisuutta ja vähentää ylläpitokustannuksia pitkällä aikavälillä.

Investoi taloyhtiönne tulevaisuuteen kattoremontilla

Kun kattoremontti on ajankohtainen, Vaskisepät on luotettava valinta.

 • Yli 20 vuoden kokemus kattoremonteista
 • Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta
 • Kestävät ja laadukkaat materiaalit
 • Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys etusijalla
 • Tyytyväisyystakuu – teemme työn huolella ja laadukkaasti
Varaa kuntotarkastus

Vaskiseppien matkassa

Taloyhtiön kattoremontti - mitä se pitää sisällään?

Selkeä prosessi ja laadukas lopputulos – näin me Vaskisepät toteutamme taloyhtiön kattoremontin yhdistämällä perinteisen käsityötaidon, laadun ja asiakastyytyväisyyden moderniin ratkaisuun.

 1. Kartoitus ja suunnittelu

  Alkukartoituksessa tutkimme katon nykytilan ja suunnittelemme yhdessä kanssanne parhaan mahdollisen ratkaisun taloyhtiönne kattoremonttiin.

 2. Vanhan katon purku

  Ammattitaitoinen tiimimme purkaa vanhan katon turvallisesti ja tehokkaasti, minimoiden häiriön taloyhtiön asukkaille.

 3. Uuden katon asennus

  Asennamme uuden katon laadukkaista materiaaleista, varmistaen sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Koko prosessi tehdään huolellisesti ja turvallisesti.

 4. Jälkitarkastus ja -siivous

  Teemme jälkitarkastuksen varmistaaksemme, että kaikki on suoritettu asianmukaisesti. Lopuksi siivoamme työalueen, jättäen taloyhtiönne siistiin ja turvalliseen tilaan.

Kuuntelemme asiakkaitamme

Asiakkaat puhuvat puolestamme

Olemme ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestämme. Lue asiakkaidemme kokemuksia ja ymmärrät miksi Vaskisepät on oikea valinta taloyhtiönne kattoremonttiin.

Parhaat kattomateriaalit

Mestarien käsin takomat konesaumakatot kestää aikaa ja katselua

Tiesitkö että laadukas konesaumakatto voi kestää jopa vuosisadan? Kun asialla ovat Vaskiseppien kokeneet peltisepät, on lopputuloksena katto, joka kestää kovaakin käyttöä isältä pojalle – aina sukupolvien ajan. Et joudu murehtimaan uudesta kattoremontista pitkään aikaan

Konesaumakatto antaa kodillesi arvoisensa suojan

Aito konesaumakatto on myös äärimmäisen turvallinen. Laadukas konesaumakatto pitää kosteuden loitolla ja suojaa kotiasi kylmyydeltä, lumelta sekä Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Konesaumakatto on myös erittäin paloturvallinen.

Konesaumakatto sopii rakennukseen kuin rakennukseen

Konesaumakaton voi asentaa jokaiselle kattotyypille. Se taipuu moneen eri väriin ja muotoon, sekä sopii myös haastavillekin kattoprofiileille kruunaten jokaisen kodin. Konesaumakatto on erinomainen keino kohentaa kodin ulkoasua.

Pyydä tarjous

Lisää tietoa ja vinkkejä

Tutustu asiantuntija-artikkeleihimme

Lue viimeisimmät blogikirjoituksemme ja opi lisää kattoremonteista, kattoturvallisuudesta ja taloyhtiöiden kattojen ylläpidosta.

Kuparikatto konesaumalla: Paras katto arvokiinteistölle?

Kun puhutaan arvokiinteistöistä, niiden katto ei ole ainoastaan sadesuoja vaan myös merkittävä esteettinen elementti, joka kuvastaa rakennuksen arvoa ja perintöä. Kuparikatto konesaumalla esittäytyy tässä yhteydessä…

Lue lisää
3.4.2024
Vaskiseppien asentama kuparinen konesaumakatto.

Tehkää päätös, joka kestää - Valitkaa Vaskisepät taloyhtiönne kattoremonttiin

Älä anna katon kunnon rapistua ja aiheuttaa vakavia vahinkoja taloyhtiönne kiinteistössä. On aika toimia! Vaskisepät ovat valmiina ottamaan haasteen vastaan ja kunnostamaan kattosi entistä ehompaan kuntoon. Tehkää päätös, joka kestää ja suojaa taloyhtiönne kiinteistöä vuosikymmeniksi eteenpäin.
 • Ammattitaito Vaskisepillä on vuosien kokemus ja ammattitaito kaikenlaisiin kattoremontteihin.
 • Laatu Käytämme vain parhaita käsin taottuja materiaaleja takaamaan korkealaatuisen lopputuloksen.
 • Turvallisuus Huolehdimme turvallisuudesta kaikissa remontin vaiheissa, sekä työntekijöiden että asukkaiden osalta.
 • Luotettavuus Tarjoamme selkeät ja läpinäkyvät sopimusehdot, eikä piilokuluja tule.
 • Takuu Vaskiseppien käsintaotut konesaumakatot saavat 20 vuoden vesitiiviystakuun

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.