Kattoremontti Kruunupyy

Käsityönä tehty konesaumakatto on kestävän ja turvallisen kodin perusta

Varaa maksuton kuntotarkastus
Vaskiseppien asentama musta konesaumakatto. Taustalla pohjanmaalainen peltomaisema.

Miksi valita vaskisepät

Aito Vaskiseppien konesaumakatto suojaa kotiasi jopa vuosisadan

Vaskiseppien kattoremontti on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin niin turvallisuudella, tyylillä kuin kestävyydellä. Kun panostat kerralla kunnon kattoon, palvelee se myös tuleviakin sukupolvia.

Vaskiseppien kattoremontti – Investointi kotisi arvoon ja turvallisuuteen

Oletko huomannut katossasi kulumisen merkkejä? Onko katteessa reikiä, lommoja tai näkyviä vuotoja? Silloin on aika toimia, sillä vaurioitunut katto voi johtaa vakaviin ongelmiin niin kotisi rakenteille kuin sisäilmalle. Me tarjoamme sinulle ratkaisun – kestävän ja laadukkaan kattoremontin, joka nostaa kotisi arvoa tarjoten kestävän suojan vuosikymmeniksi eteenpäin.

Kattoremontti Kruunupyy

Kruunupyy sijaitsee rannikkoalueella Pohjanmaan kupeessa, minkä vuoksi alueella on kostea ja suolainen ilma, voimakkaita tuulia ja ankarat talvet. Nämä olosuhteet tuovat omat erityisvaatimuksensa kattoremontille.

Vaskiseppien konesaumakatto on näihin olosuhteisiin paras valinta – käsintehty konesaumakatto on täysin vesitiivis ja kestää rankempaakin kulutusta. Aito konesaumakatto on sijoitus kotisi pitkäikäisyyteen ja turvallisuuteen.

Alueen rakennuskanta koostuu upeista historiallisista puutaloista, joiden kattoremontti voi aiheuttaa haasteita. Me Vaskisepillä kunnioitamme rakennusten pitkää historiaa ja tarjoamme räätälöidyt kattoremontit, joissa yhdistyy perinteinen ulkoasu ja modernin katon parhaat ominaisuudet. Kaikki kattomme valmistetaan mittatilaustyönä vastaamaan jokaisen kodin vaatimuksia ja erityistarpeita.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen? – Toimi hyvissä ajoin

Jos katossa on selkeitä vaurioita tai se vuotaa, on aika harkita kattoremonttia. Kattoremontin tarve ei aina näy päällepäin, minkä vuoksi on suositeltavaa hyödyntää ilmainen kuntotarkastus aina, kun epäilet mahdollisia vaurioita. Kun tunnistat orastavat vauriot hyvissä ajoin, voit säästää pitkän pennin tekemällä kattoremontin ajoissa.

Jos huomaat näitä merkkejä katossasi, tilaa kuntotarkastus:

 • Katteessa on ulkoisia vaurioita, esimerkiksi kattotiilet ovat vaurioituneet tai huopakatto repsottaa
 • Sadevesijärjestelmä ei toimi kunnolla
 • Katolla kasvaa sammalta
 • Painaumat keskellä kattoa

Korkealaatuinen kattoremontti Kokkolan alueella – Turvaa ja tyylikkyyttä vuosikymmenien ajaksi

Meillä Vaskisepillä panostetaan parhaisiin materiaaleihin, laadukkaaseen palveluun ja moitteettomaan työnjälkeen. Kun valitset Vaskisepät, valitset pitkäikäisen katon, joka tarjoaa kestävyyttä ja turvaa sinulle ja perheellesi jopa vuosisadaksi.

 • Kotimainen käsintehty konesaumakatto: Rakennamme ainoastaan aitoja käsityönä tehtyjä konesaumakattoja, jotka kestävät jopa sata vuotta. Kaikki kattopeltimme valmistetaan mittatilaustyönä omalla verstaallamme.
 • Kokeneet peltisepät: Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Vuosikymmenten osaaminen periytyy seppäsukupolvelta toiselle mestari-kisälli -perinteiden mukaan.
 • Hiljainen peltikatto: Käytämme AKK1-luokiteltuja aluskermejä, jotka mahdollistavat täysin hiljaisen peltikaton, toisin kuin perinteistä aluskatetta käytettäessä. Aluskermimme muodostaa umpinaisen rakenteen, joka on samalla hiljainen, kestävä sekä hengittävä.
 • Laaja takuu: Olemme ylpeitä tuotteistamme, minkä vuoksi myönnämme konesaumakatoillemme aina 25 vuoden esteettisen ja 50 vuoden teknisen takuun.
 • Parhaat materiaalit: Vaskiseppien mittatilaustyönä valmistetut kattopellit ovat äärimmäisen kestäviä korroosiota, lommoja ja naarmuuntumista vastaan. Kaikki kattopeltimme ovat myös RUV4 -luokiteltuja, mikä on korkein mahdollinen luokitus kattopeltien UV-suojalle. 
 • Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet: Saat meidän kauttamme tarvittaessa myös uudet rännit ja kattoturvatuotteet. Kysy lisää kattoremontin suunnittelun yhteydessä!

Miksi kattoremontti on tärkeä? – Ota nämä seikat huomioon

Kattoremontti on yksi suurimmista kodin remonteista, joka vaikuttaa niin kodin ulkoasuun, turvallisuuteen kuin energiatehokkuuteen. Kokkolan merellisissä olosuhteissa kattoremontin merkitys korostuu entisestään, kun katto altistuu jatkuvasti ulkoisille uhille, kuten kosteudelle ja voimakkaalle tuulelle.

Tässä muutamia tärkeimpiä syitä, miksi kattoremontti kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin:

 • Kattoremontti ehkäisee kosteusvaurioita: Kulunut ja vaurioitunut katto ei ole vesitiivis, mikä voi johtaa vakaviin home- ja kosteusvaurioihin etenkin yläpohjan rakenteissa. Uusimalla katon hyvissä ajoin pidät kosteuden loitolla.
 • Säästä lämmityskuluissa: Hyvin eristetty uusittu katto minimoi hukkalämmön. Lämpö kohoaa luonnollisesti ylöspäin, minkä vuoksi huonokuntoinen katto on kuin avoin ovi lämpimälle ilmalle.
 • Nosta kotisi arvoa: Aito konesaumakatto nostaa kotisi arvoa. Kun panostat laadukkaaseen kattoon, säilyy sen arvo talon myyntihinnassa, jos päätät myydä kotisi tulevaisuudessa.
 • Suojaa kotisi: Uusittu katto antaa kodillesi sen arvoisensa suojan, joka pitää kosteuden ja kylmyyden loitolla.

Tilaa ilmainen kuntotarkastus – Tunnista kattosi vauriot ajoissa

Jos kattosi alkaa olemaan elinkaarensa loppupuolella, huomaat katossasi selkeitä vaurioita tai epäilet rakenteissa piilevää ongelmaa, tilaa ilmainen katon kuntotarkastus. Me tunnemme erilaiset katot kuin omat taskumme, joten voit luottaa, ettei pienikään orastava vaurio jää meiltä huomaamatta.

Laaja kuntotarkastus auttaa meitä suunnittelemaan juuri sinun kotiisi sopivimman katon. Kuntotarkastus auttaa myös määrittämään parhaan ajankohdan kattoremontille, jotta mahdolliset vauriot eivät pääse leviämään.

Varaa veloitukseton katon kuntotarkastus

Anna asiantuntijoidemme arvioida kattosi kunto – veloituksetta ja sitoumuksetta.

 • Selvitä kattosi kunto
 • Vältä yllättävät korjauskulut
 • Tee päätös tietoon perustuen
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Kuntotarkastus ei sido sinua mihinkään

Asiakkaiden kokemukset

Yli 97,7 prosenttia suosittelee meitä tuttavilleen.

Olemme mukanasi kattoremontin jokaisessa vaiheessa. Panostamme avoimeen kommunikaatioon ja nopeaan palveluun, jotta kattoremonttisi etenee mahdollisimman jouhevasti. Pidämme huolen, että pääset nauttimaan uudesta katostasi ilman huolta!

Laadukkaat konesaumakatot, alueelliset asentajat.

Kestävä työnjälki, joka puhuu puolestaan

Näin Vaskisepät ovat muuttaneet kattoja ja koteja

Tutustu useisiin erilaisiin kattoremontteihin, jotka Vaskisepät ovat toteuttaneet ylittäen asiakkaidemme odotukset. Jokainen kohde kertoo oman tarinansa siitä, miten ammattitaidolla ja sitoutumisella luomme kestäviä ja kauniita ratkaisuja koteihin.

"Tilasin heti Vaskisepiltä tarkastajan."

Se oli kyllä helppo meille. Kaikki vanhat pellit vietiin pois. Kun kaverit kuulivat, että meillä on remontti tulossa, niin yksi jos toinenkin kyseli puupinoille suojia ja katoksiin peltejä, mutta ne olivat menneet jo uusikäyttöön romuttamolle. Minä en koko peltejä nähnyt, kaikki oli siivottu kun tultiin kotiin.

Kari Keränen, Ylivieska
Uusi konesaumakatto Ylivieskalaisessa omakotitalossa

"Vaimo halusi ison talon, joten tulimme tätä katsomaan."

Tiedossa oli, että katto pitää vaihtaa, Vaskiseppiin päädyttiin koska saimme Museoviraston avustusta. Katto piti tehdä vanhalla tyylillä, jonka Vaskisepät hallitsevat. Samalla he korjasivat veden lahottamia puurakenteita.

Elli ja Jouni Raipela, Juupajoki
Amorinrannassa toteutettu kattoremontti järven rannalla

"Katto kuntoon ja kaupantekoon"

Vaikka en ole mikään talotekniikan asiantuntija, tiedän, että jos talon katto tai perustukset eivät ole kunnossa, on koko rakennus vaarassa.

Maria Markus, Tikkakoski

"Eiköhän sen pitäisi sata vuotta kestää"

Pyysin tarjoukset kolmelta kattofirmalta, ja Vaskisepät valitsimme ennen kaikkea siksi, että he osaavat tehdä perinteisiä kattoja ja olin myös kuullut heistä paljon hyvää.

Jussi ja Leena Hallasmaa, Kokkola

"Sukkelasti se remontti sujui."

Kattopinta-alaa meillä on sellaiset 230-240 neliötä, ja katon kaltevuus on kohtalaisen jyrkkä. Remontissa meni silti vain seitsemän päivää. Ja kattohan on parasta laatua.

Erkki ja Pirkko Hihnala, Lohtaja

"Kaikki roskatkin veivät mennessään."

Vaskisepät ovat paljon näitä laittaneet ja tarkkaa työtä tuntuvat tekevän. Pellitykset tuli uusiin puihin ja piipunjuuritukset tehtiin tarkasti.

Paavo ja Marita Pasanen, Lohtaja

Näin homma hoituu

Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa tehdä kattoremontti

Anna asiantuntijoidemme arvioida kattosi kunto – veloituksetta ja sitoumuksetta.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen kattoremonttia tutkimme vanhan kattosi läpikotaisin. Kuntotarkastus määrittää remontin tarpeen ja auttaa suunnittelemaan kustannustehokkaimman ratkaisun.

  Kuntotarkastus vesikatolle
 2. Suunnittelu

  Kattoremontti on suuri remontti, joka vaatii aina tarkan suunnittelun. Suunnittelemme kuntotarkastuksen pohjalta parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun kotiisi.

  Kattoremontin suunnittelu
 3. Asennus

  Hoidamme uuden kattosi asennuksen nopeasti ja huolellisesti. Voit asua kodissasi normaalisti remontin ajan.

  Konesaumakaton asennus käsityönä taidokkaan peltisepän toimesta
 4. Viimeistely ja loppusiivous

  Kun katto on asennettu, tarkastamme että lopputulos vastaa tarkkoja kriteereitämme ja ylittää odotuksesi.

  Konesaumakatto
Asiakkaan kartanoon toteutettu alumiininen konesaumakatto
Konesaumakatto asennettuna asiakkaan omakotitaloon

Parhaat kattomateriaalit

Mestarien käsin takomat konesaumakatot kestää aikaa ja katselua

Tiesitkö että laadukas konesaumakatto voi kestää jopa vuosisadan? Kun asialla ovat Vaskiseppien kokeneet peltisepät, on lopputuloksena katto, joka kestää kovaakin käyttöä isältä pojalle – aina sukupolvien ajan. Et joudu murehtimaan uudesta kattoremontista pitkään aikaan

Suojaisa arvo kodillesi

Aito konesaumakatto on myös äärimmäisen turvallinen. Laadukas konesaumakatto pitää kosteuden loitolla ja suojaa kotiasi kylmyydeltä, lumelta sekä Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Konesaumakatto on myös erittäin paloturvallinen.

Rakennukseen kuin rakennukseen

Konesaumakaton voi asentaa jokaiselle kattotyypille. Se taipuu moneen eri väriin ja muotoon, sekä sopii myös haastavillekin kattoprofiileille kruunaten jokaisen kodin. Konesaumakatto on erinomainen keino kohentaa kodin ulkoasua.

Ekologisin katto

Oikein tehtynä konesaumakatto kestää jopa vuosisadan, jonka jälkeen katto täysin kierrätettävissä ja uusi katto voidaan asentaa suoraan vanhan tilalle. Kuparikatto on peltikattoa vielä kestävämpi vaihtoehto, eikä sitä tarvitse huoltomaalata.

Varaa ilmainen kuntotarkastus

Tietoa kattoremonteista

Kattomestareiden vinkit ja näkemykset

Lue asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita kattoremonttien eri puolista, uusimmista trendeistä ja hyödyllisistä vinkkeistä kotisi katolle. Saat arvokasta tietoa ja oivalluksia suoraan kattoremontin mestareilta – aivan kuin olisit itse paikalla!

Peltikattoremontin hinta

Mikä on peltikattoremontin hinta? Peltikatto on yksi suosituimmista kattotyypeistä, ja yhä useampi omakotiasuja on vaihtanut esimerkiksi vanhan huopa- tai tiilikaton tilalle upouuden peltikaton. Peltikatto ja…

Lue lisää
24.1.2023
Vaskiseppien auto ja taustalla onnistunut konesaumakattoremontti asiakkaalle

Aito konesaumakatto Kokkolan alueella - Suomalaista käsityötä, jonka jälki kestää

Tee kodillesi palvelus ja investoi aitoon käsityönä valmistettuun konesaumakattoon. Laadukas konesaumakatto palvelee sukupolvelta toiselle.

 • Ilmainen kuntotarkastus
 • Pitävä tarjous ja aikataulu
 • Kokeneet peltiseppämestarit takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen
 • 20 vuoden tiiveystakuu