Kattoremontti omakotitaloon

Vaskisepät tarjoaa kestävän ja tyylikkään konesaumakaton, joka vastaa Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden haasteisiin.

 • Tuplasti pitkäikäisempi
 • Tuplasti ekologisempi
 • Tuplasti saumattu
 • Tuplasti huolettomampi
 • Tuplasti hiljaisempi

Tuplasti parempi kattoremontti omakotitaloon

Miten Vaskiseppien kattoremontti on tuplasti parempi?

Kun suunnittelet remonttia kotiisi, teet isoa investointia.

Siksi haluat varmastikin hankkia parhaan mahdollisen katon. 

Vaskiseppien tuplasti parempi kattoremontti on silloin viisas valinta. 

Mutta mitä tuplasti parempi kattoremontti oikeasti tarkoittaa? 

Vaskiseppien peltikatto on tuplasti 

 • Pitkäikäisempi: Tavallisen peltikaton elinkaari kestää noin 40 vuotta. Vaskiseppien käsin takoma konesaumakatto kestää huollettuna hyvin jopa 100 vuotta. 
 • Ekologisempi: Kun katto kestää yli tuplat perinteiseen kattoon verrattuna, valinta on myös luonnollisesti tuplasti ekologisempi.
 • Saumattu: Saumaamme jokaikisen läpiviennin (piippu, ilmastointiputki, kattoluukku, antenni jne.) ja peltirivit kahteen kertaan. Niiden kestävyys on aivan omaa luokkaansa verrattuna ruuveilla kiinnitettäviin läpivientikappaleisiin (oli ne sitten tavallisessa profiilipeltikatossa tai konesaumakatossa).
 • Hiljaisempi: Pahimmillaan tavallinen peltikatto paukkuu ja rämisee kuin ukkonen tuulisella säällä. Vaskiseppien katto on hiljainen tiheän pohjalaudoituksen sekä aluskermin ansiosta. 
 • Huolettomampi: Tavallinen peltikatto kerää roskia ja lehtiä pellin muotoihin ja ruuveihin. Suoraprofiilinen konesaumakatolla ei ole mitään esteitä, joihin lehdet tai roskat tarttuisivat. Sinulla ei myöskään ole huolta piipun tai muiden läpivientien mahdollisesti vuotavista silikonisaumoista tai löystyneistä ruuvikiinnityksistä. 
Pyydä tarjous paremmasta kattoremontista alle minuutissa

Miksi valita Vaskisepät

Laadukas konesaumakatto on sijoitus kotisi tulevaisuuteen

Vaskiseppien kattoremontti on investointi, joka maksaa itsensä takaisin – turvallisuudella, kestävyydellä ja tyylikkyydellä.

Vaskiseppien peltiseppä asennetun konesaumakaton päällä.

Asiakkaidemme kokemukset

Ei ole sattumaa, että yli 97,7% suosittelee meitä eteenpäin

Olemme valmiina auttamaan sinua kattoremontin joka vaiheessa. Meillä panostetaan erinomaiseen kommunikointiin ja nopeaan palveluun, jotta koko projektisi hoituu sujuvasti ja vaivattomasti alusta loppuun. Me Vaskisepillä teemme parhaamme, jotta sinä voit nauttia uudesta katostasi huoletta!

Vaskiseppien omakotitalon kattoremontti – investoi kodin arvoon ja turvallisuuteen

Oletko huomannut kattosi vaativan huomiota? Ehkä olet nähnyt merkkejä vuodoista, kattosi näyttää jo selkeästi kuluneelta tai huopakatteessa on repeymiä tai ryppyjä? On aika toimia, sillä huonokuntoinen katto voi aiheuttaa vakavia ongelmia kotisi rakenteille ja terveelliselle sisäilmalle. Vaskisepät tarjoaa sinulle täydellisen ratkaisun – omakotitalon kattoremontin, joka nostaa kotisi arvoa ja tarjoaa turvallisuutta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Näistä merkeistä tunnustat kattoremontin olevan ajankohtainen:

Jos katossasi on näkyviä vaurioita, tai se ei pidä vettä, kattosi kaipaa kipeästi uusimista. Jos sade- tai sulamisvesi ei kulkeudu hallitusti viemäriin, on remontin tarve akuutti ja kuntotarkastus kannattaa tilata mahdollisimman pikaisesti. 

Aina kattoremontin tarve ei kuitenkaan näy ilmiselvästi päällepäin – siksi kannattaa tilata maksuton kuntotarkastus katollesi aina, kun on pieninkään epäilys katon kunnosta. Ajoissa tehty kattoremontti voi säästää pitkän pennin.

Jos huomaat näitä merkkejä katossasi, kannattaa kuntotarkastuksen tilaus tehdä nopeasti:

 • Vahingoittuneet tiilet tiilikatossa
 • Repsottava ja repeilevä huopakate
 • Sade- tai sulamisvesi kulkeutuu esim. seinää pitkin sadevesijärjestelmän sijaan
 • Painaumat keskellä kattoa
 • Sammaleen kasvaminen huopakatossa/tiilissä

Vaskiseppien kattoremontti – laadukasta ja ammattitaitoista palvelua

Vaskisepät on luotettava ja kokenut kattoremonttien toteuttaja, joka panostaa korkealaatuisiin materiaaleihin, erinomaiseen työn jälkeen ja vahvaan asiakastyytyväisyyteen. Meillä on vuosikymmenten kokemus kattoremonteista ja peltisepän töistä, joten voit luottaa ammattitaitoomme ja osaamiseemme.

Kun valitset Vaskisepät kattoremontin toteuttajaksi, saat seuraavat edut:

 1. Laadukkaat materiaalit – Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja, kuten kestävää ja kierrätettävää konesaumakattoa, joka suojaa kotiasi kosteudelta, kylmyydeltä ja lumelta.
 2. Ammattitaitoinen henkilökunta – Vaskiseppien tiimi koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista peltisepistä, jotka ovat perinteisten mestari-kisälli -periaatteiden mukaisesti oppineet taidot sukupolvelta toiselle.
 3. Kokonaisvaltainen palvelu – Tarjoamme kattoremontin lisäksi myös katon kuntotarkastuksen, suunnittelun, asennuksen ja viimeistelyn, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään projektin aikana.
 4. Reaaliaikainen tiedottaminen –Kattoremontin aikana tiedottaminen tapahtuu reaaliaikaisesti ja pystyt seuraamaan remontin etenemistä, vaikka et kotona olisikaan. Remontin jälkeen pystyt muistelemaan tapahtumia kuvien muodossa!

Miksi omakotitalon kattoremontti on tärkeä?

Kattoremontti on yksi tärkeimmistä kodin kunnostus- ja huoltotöistä. Se ei ainoastaan paranna kodin ulkonäköä, vaan myös lisää turvallisuutta ja vähentää energiakustannuksia. Tässä muutamia syitä, miksi kattoremontti kannattaa teettää ajoissa:

 • Kosteusvaurioiden ehkäisy – Vanha ja huonokuntoinen katto voi aiheuttaa kosteusvaurioita, jotka voivat vahingoittaa kotisi rakenteita ja lisätä terveysriskejä, kuten homeongelmia.
 • Energiatehokkuuden parantaminen – Uusi, hyvin eristetty katto auttaa pitämään lämmön sisällä talossa ja säästämään lämmityskustannuksissa. Se vähentää myös hiilijalanjälkeäsi ja tekee kodistasi ympäristöystävällisemmän.
 • Kodin arvon kohotus – Kattoremontti nostaa kotisi arvoa ja houkuttelee ostajia, jos päätät myydä sen tulevaisuudessa. Laadukas katto on merkittävä investointi, joka maksaa itsensä takaisin ajan myötä.
 • Turvallisuuden lisääminen – Uusi katto suojaa kotiasi paremmin sään ääriolosuhteilta, kuten myrskytuulilta, rankkasateilta ja lumikuormilta. Se myös ehkäisee katon romahtamisen riskiä ja lisää perheesi turvallisuutta. 

Maksuton katon kuntotarkastus – ensimmäinen askel kohti uutta kattoa ja rauhallista mieltä

Jos epäilet kattosi olevan huonossa kunnossa tai haluat vain varmistaa sen kunnon, Vaskisepät tarjoaa sinulle maksuttoman katon kuntotarkastuksen. Kokeneet ammattilaisemme tarkastavat kattosi perusteellisesti ja tunnistavat mahdolliset vauriot ja korjaustarpeet.

Kuntotarkastuksen perusteella laadimme sinulle parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun kattosi kunnostamiseen. Tarkastus auttaa myös suunnittelemaan kattoremontin oikeaan ajankohtaan, jotta voit välttää yllättävät ongelmat ja kustannukset.

Ilmainen kuntotarkastus

Anna asiantuntijoidemme arvioida kattosi kunto – veloituksetta ja sitoumuksetta.

 • Selvitä kattosi kunto
 • Vältä yllättävät korjauskulut
 • Tee päätös tietoon perustuen
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Kuntotarkastuksen varaaminen ei sido sinua mihinkään.

Kattoremontin matkassa

Vaskisepän ainutlaatuinen tapa tehdä kattoremontti

Vaskisepän kattoremontti on matka, joka vie kotisi uudelle tasolle – turvallisesti, kestävästi ja tyylikkäästi. Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme toteuttaa kattoremontti, joka yhdistää perinteisen käsityötaidon, laadun ja asiakastyytyväisyyden moderniin ratkaisuun.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen hommiin ryhtymistä tutkimme vanhan kattosi läpikotaisin. Kattava kuntotarkastus antaa selkeän kuvan remontin tarpeesta ja vanhan katon todellisesta kunnosta.

  Vaskiseppien edustaja suorittamassa katon kuntotarkastusta
 2. Suunnittelu

  Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Mikäli kuntotarkastuksessa ilmenee remontin tarve, suunnittelemme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun kodillesi.

 3. Asennus

  Uuden kattosi asennus sujuu aikataulussa, laadusta ja huolellisuudesta tinkimättä. Voit asua kodissasi normaalisti remontin ajan.

  kattoremontti
 4. Viimeistely ja loppusiivous

  Yhtään kattoremonttia ei jätetä puolitiehen. Hiomme jokaisen katon täydelliseksi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Kun työ on valmis, jätämme työmaan yhtä siistiin kuntoon kuin sinne saapuessamme.

Työn laatu puhuu puolestaan

Näin Vaskisepät ovat muuttaneet kattoja ja koteja

Tutustu useisiin erilaisiin kattoremontteihin, jotka Vaskisepät ovat toteuttaneet ylittäen asiakkaidemme odotukset. Jokainen kohde kertoo oman tarinansa siitä, miten ammattitaidolla ja sitoutumisella luomme kestäviä ja kauniita ratkaisuja koteihin.

"Tilasin heti Vaskisepiltä tarkastajan."

Se oli kyllä helppo meille. Kaikki vanhat pellit vietiin pois. Kun kaverit kuulivat, että meillä on remontti tulossa, niin yksi jos toinenkin kyseli puupinoille suojia ja katoksiin peltejä, mutta ne olivat menneet jo uusikäyttöön romuttamolle. Minä en koko peltejä nähnyt, kaikki oli siivottu kun tultiin kotiin.

Kari Keränen, Ylivieska
Uusi konesaumakatto Ylivieskalaisessa omakotitalossa

"Katto kuntoon ja kaupantekoon"

Vaikka en ole mikään talotekniikan asiantuntija, tiedän, että jos talon katto tai perustukset eivät ole kunnossa, on koko rakennus vaarassa.

Maria Markus, Tikkakoski

"Kaikki roskatkin veivät mennessään."

Vaskisepät ovat paljon näitä laittaneet ja tarkkaa työtä tuntuvat tekevän. Pellitykset tuli uusiin puihin ja piipunjuuritukset tehtiin tarkasti.

Paavo ja Marita Pasanen, Lohtaja

Parhaat kattomateriaalit

Mestarien käsin takomat konesaumakatot kestää aikaa ja katselua

Konesaumakatto kestää aikaa

Tiesitkö että laadukas konesaumakatto voi kestää jopa vuosisadan? Kun asialla ovat Vaskiseppien kokeneet peltisepät, on lopputuloksena katto, joka kestää kovaakin käyttöä isältä pojalle – aina sukupolvien ajan. Et joudu murehtimaan uudesta kattoremontista pitkään aikaan

Konesaumakatto antaa kodillesi arvoisensa suojan

Aito konesaumakatto on myös äärimmäisen turvallinen. Laadukas konesaumakatto pitää kosteuden loitolla ja suojaa kotiasi kylmyydeltä, lumelta sekä Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Konesaumakatto on myös erittäin paloturvallinen.

Konesaumakatto sopii rakennukseen kuin rakennukseen

Konesaumakaton voi asentaa jokaiselle kattotyypille. Se taipuu moneen eri väriin ja muotoon, sekä sopii myös haastavillekin kattoprofiileille kruunaten jokaisen kodin. Konesaumakatto on erinomainen keino kohentaa kodin ulkoasua.

Konesaumakatto on ekologisin katto

Oikein tehtynä konesaumakatto kestää jopa vuosisadan, jonka jälkeen katto täysin kierrätettävissä ja uusi katto voidaan asentaa suoraan vanhan tilalle. Kuparikatto on peltikattoa vielä kestävämpi vaihtoehto, eikä sitä tarvitse huoltomaalata.

Pyydä tarjous

Tietoa kattoremonteista

Kattomestareiden vinkit ja näkemykset

Lue asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita kattoremonttien eri puolista, uusimmista trendeistä ja hyödyllisistä vinkkeistä kotisi katolle. Saat arvokasta tietoa ja oivalluksia suoraan kattoremontin mestareilta – aivan kuin olisit itse paikalla!

Kuparikatto konesaumalla: Paras katto arvokiinteistölle?

Kun puhutaan arvokiinteistöistä, niiden katto ei ole ainoastaan sadesuoja vaan myös merkittävä esteettinen elementti, joka kuvastaa rakennuksen arvoa ja perintöä. Kuparikatto konesaumalla esittäytyy tässä yhteydessä…

Lue lisää
3.4.2024
Vaskiseppien asentama kuparinen konesaumakatto.

Vaskisepän ainutlaatuinen kattoremontti – kotimainen, käsityönä tehty ja kestävä

Älä jätä kattoremonttiasi minkä tahansa yrityksen käsiin. Valitse Vaskisepät, joiden ammattitaito, laatu ja kotimainen käsityö takaavat parhaan lopputuloksen.
 • Ilmainen kuntotarkastus ja nopeat arviot samana tai seuraavana päivänä
 • Pitävä tarjous ja tiukasti noudatettu aikataulutus
 • Kokeneet peltiseppämestarit toteuttavat kattoremontin taidolla ja huolellisuudella
 • 20 vuoden vesitiiviystakuu kaikille Vaskiseppien konesaumakatoille

Teemme Suomen laadukkaimpia kattoja ympäri Suomea

Palvelemme lähes koko Suomessa, joten jos et näe omaa paikkakuntaasi luettelossa, voimme silti auttaa sinua. Ota meihin yhteyttä ja varaa katon kuntotarkastuksesi jo tänään.