Kattoremontti Tuusula

Laadukas konesaumakatto tuo turvaa ja tyylikkyyttä kotiisi

Varaa maksuton kuntotarkastus
Vaskiseppien asentama konesaumakatto.

Miksi valita vaskisepät

Turvallinen ja kestävä katto, joka kestää aikaa ja katseita

Vaskiseppien kattoremontti on pitkäaikainen sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin niin turvallisuudella, tyylikkyydellä kuin äärimmäisellä kestävyydellä.

Vaskiseppien kattoremontti – Vie kotisi turvallisuus ja kestävyys uudelle tasolle

Oletko huomannut katossasi painaumia? Onko vesikatossa reikiä, lommoja tai näkyviä vuotoja? Silloin on aika toimia, sillä huonokuntoinen kate voi johtaa suurin ongelmiin niin kotisi rakenteille kuin sisäilmalle. Me tarjoamme sinulle parhaan ratkaisun – laadukkaan ja kustannustehokkaan kattoremontin, joka nostaa kotisi arvoa tarjoten samalla vahvan suojan kodillesi.

Tuusula tarjoaa monipuolisen ympäristön erilaisille kattoremonteille. Kaupungin rakennuskannassa yhdistyy vahvasti historialliset rakennukset sekä modernit omakotitalot, mikä edellyttää kattorakenteiden monimuotoisuutta, asiantuntemusta sekä ymmärrystä niiden remontoinnista ja kunnossapidosta.

Tuusulan ja koko pääkaupunkiseudun merelliset olosuhteet tuovat oman haasteensa rakennusten katoille. Sääolosuhteet voivat vaihdella nopeasti, aina sateisista ja tuulisista kesistä kylmiin ja lumisiin talviin. Näiden seikkojen huomiointi on ensiarvoisen tärkeää kattoremontin suunnittelussa.

Vaskisepät tarjoaa kokonaisvaltaisia kattoremontteja, jotka ottavat huomioon Uudenmaan seudun erityispiirteet. Toteutamme ja suunnittelemme kattoremontit siten, että ne kestävät alueen sääolosuhteet tarjoten ylivertaista kestävyyttä, turvallisuutta ja tyylikkyyttä jopa vuosisadaksi.

Alueella on paljon historiallisia rakennuksia, joiden kattoremontit vaativat erityistä huomiota. Näiden rakennusten kohdalla on tärkeä valita oikeat kattomateriaalit, jotka tarjoavat rakennukselle arvoisensa suojan säilyttäen samalla historiallisen ulkoasun ja arvon. Konesaumakatto yhdistää nämä tekijät, tarjoten kestävän ratkaisun jokaiseen rakennukseen.

Milloin kattoremontti kannattaa tehdä? Toimi hyvissä ajoin

Kattoremontti on aina järkevintä tehdä hyvissä ajoin, ennen kuin vanha katto ehtii aiheuttamaan ongelmia. Tämän vuoksi on järkevää tarkistaa katon kunto säännöllisesti, jotta ehdit reagoida mahdollisiin vaurioihin ennen niiden leviämistä. Kun uusit katon hyvissä ajoin, voit säästää pitkän pennin korjauskustannuksissa.

Jos huomaat näitä merkkejä katossasi, tilaa kuntotarkastus:

 • Katossa on selkeitä vaurioita, esimerkiksi kattotiilet ovat vaurioituneet tai huopakatto on repeillyt
 • Sadevesijärjestelmä ei toimi ja vesi valuu suoraan maahan
 • Katolla kasvaa sammalta tai levää
 • Painaumat katteessa
 • Kattorakenteet ovat kuluneet

Korkealaatuinen kattoremontti, joka kantaa hedelmää vuodesta toiseen

Vaskiseppien kattoremontti on matka, joka vie vie kotisi turvallisuuden, kestävyyden ja estetiikan uudelle tasolle. Peltisepän käsityönä valmistama konesaumakatto on vesitiivis ja kestävä, jolloin kotisi on turvassa ankariltakin sääolosuhteilta. Kun valitset Vaskisepät, valitset mielenrauhan ja turvallisuuden vuosikymmeniksi eteenpäin.

 • Kotimainen käsintehty konesaumakatto: Rakennamme ainoastaan aitoja käsityönä tehtyjä konesaumakattoja, jotka kestävät jopa sata vuotta. Kaikki kattopeltimme valmistetaan mittatilaustyönä omalla verstaallamme. Kun katto asennetaan käsin konesaumatekniikalla, on lopputulos täysin vesitiivis.


 • Kokeneet peltiseppämestarit: Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Vuosikymmenten osaaminen periytyy seppäsukupolvelta toiselle mestari-kisälli -perinteiden mukaan.


 • Umpinainen aluskermi: Käytämme AKK1-luokiteltuja aluskermejä, jotka mahdollistavat täysin hiljaisen peltikaton, toisin kuin perinteistä aluskatetta käytettäessä. Tämä mahdollista hengittävän katteen, joka ei humise tai kolise kovallakaan sateella.


 • Laaja takuu: Olemme ylpeitä työmme jäljestä, minkä vuoksi myönnämme konesaumakatoillemme aina 25 vuoden esteettisen, ja 50 vuoden teknisen takuun.


 • Parhaat materiaalit: Käytämme vain vahvimpia materiaaleja, jotka ovat kestäviä korroosiota, kulumista ja naarmuuntumista vastaan. Kaikki kattopeltimme ovat RUV4 -luokiteltuja, mikä on korkein mahdollinen luokitus kattopeltien UV-suojalle. 


 • Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet: Saat meidän kauttamme tarvittaessa myös uuden rännit ja kattoturvatuotteet.

Miksi omakotitalon kattoremontti on tärkeä toimenpide?

Kattoremontti on yksi suurimmista omakotitalon remonteista, joka nostaa kodin arvoa, parantaa energiatehokkuutta sekä tuo turvaa. Tässä muutamia tärkeimpiä syitä, miksi kattoremontti kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin:

 • Kattoremontti ehkäisee kosteusvaurioita: Huonokuntoinen katto voi päästää kosteutta läpi, mikä voi johtaa vakaviin kosteus- tai homevaurioihin.
 • Nosta kotisi energiatehokkuutta: Laadukas katto ei päästä lämpöä karkuun, mikä auttaa säästämään kotisi lämmityskuluissa.
 • Nosta kotisi arvoa: Aito konesaumakatto nostaa kiinteistösi arvoa. Kun panostat laadukkaaseen kattoon, houkuttelee kotisi entistä enemmän potentiaalisia ostajia.
 • Lisää kotisi turvaa: Konesaumakatto pitää kylmyyden ja kosteuden loitolla, sekä suojaa kotiasi vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Tilaa ilmainen katon kuntotarkastus – Tunnista kattosi vauriot ajoissa

Jos katto on selkeästi elinkaarensa loppupuolella, huomaat katossasi näkyviä vaurioita tai epäilet rakenteissa orastavaa ongelmaa, tilaa ilmainen katon kuntotarkastus. Me Vaskisepät tunnemme erilaiset katot kuin omat taskumme, joten voit luottaa, ettei pienikään vaurio tai ongelma jää huomiotta.

Suomessa talvet ovat runsaslumisia, mikä aiheuttaa paljon ylimääräistä rasitetta vanhemmille katoille. Siksi onkin tärkeää tarkastaa katon kunto keväisin, etteivät lumimassat tai sulamisvedet ole päässeet aiheuttamaan vahinkoa.

Laaja kuntotarkastus auttaa meitä suunnittelemaan juuri sinun kotiisi sopivimman katon. Tämä auttaa myös määrittämään oikean ajankohdan kattoremontille, jotta mahdolliset vauriot eivät pääse leviämään.

Varaa veloitukseton katon kuntotarkastus

Anna asiantuntijoidemme arvioida kattosi kunto – veloituksetta ja sitoumuksetta.

 • Selvitä kattosi kunto
 • Vältä yllättävät korjauskulut
 • Tee päätös tietoon perustuen
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Tyytyväinen asiakas on ykköstavoitteemme

Yli 97,7 prosenttia suosittelee meitä tuttavilleen.

Vaskisepät on tukenasi kattoremontin jokaisessa vaiheessa. Panostamme sujuvaan kommunikaatioon ja laadukkaaseen palveluun, jotta kattoremonttisi valmistuu entistä jouhevammin. Pidämme huolen, että pääset nauttimaan uudesta katostasi ilman ylimääräistä stressiä.

Laadukkaat konesaumakatot, alueelliset asentajat.

Kestävä työnjälki, joka puhuu puolestaan

Näin Vaskisepät ovat muuttaneet kattoja ja koteja

Tutustu useisiin erilaisiin kattoremontteihin, jotka Vaskisepät ovat toteuttaneet ylittäen asiakkaidemme odotukset. Jokainen kohde kertoo oman tarinansa siitä, miten ammattitaidolla ja sitoutumisella luomme kestäviä ja kauniita ratkaisuja koteihin.

"Tilasin heti Vaskisepiltä tarkastajan."

Se oli kyllä helppo meille. Kaikki vanhat pellit vietiin pois. Kun kaverit kuulivat, että meillä on remontti tulossa, niin yksi jos toinenkin kyseli puupinoille suojia ja katoksiin peltejä, mutta ne olivat menneet jo uusikäyttöön romuttamolle. Minä en koko peltejä nähnyt, kaikki oli siivottu kun tultiin kotiin.

Kari Keränen, Ylivieska
Uusi konesaumakatto Ylivieskalaisessa omakotitalossa

"Vaimo halusi ison talon, joten tulimme tätä katsomaan."

Tiedossa oli, että katto pitää vaihtaa, Vaskiseppiin päädyttiin koska saimme Museoviraston avustusta. Katto piti tehdä vanhalla tyylillä, jonka Vaskisepät hallitsevat. Samalla he korjasivat veden lahottamia puurakenteita.

Elli ja Jouni Raipela, Juupajoki
Amorinrannassa toteutettu kattoremontti järven rannalla

"Katto kuntoon ja kaupantekoon"

Vaikka en ole mikään talotekniikan asiantuntija, tiedän, että jos talon katto tai perustukset eivät ole kunnossa, on koko rakennus vaarassa.

Maria Markus, Tikkakoski

"Eiköhän sen pitäisi sata vuotta kestää"

Pyysin tarjoukset kolmelta kattofirmalta, ja Vaskisepät valitsimme ennen kaikkea siksi, että he osaavat tehdä perinteisiä kattoja ja olin myös kuullut heistä paljon hyvää.

Jussi ja Leena Hallasmaa, Kokkola

"Sukkelasti se remontti sujui."

Kattopinta-alaa meillä on sellaiset 230-240 neliötä, ja katon kaltevuus on kohtalaisen jyrkkä. Remontissa meni silti vain seitsemän päivää. Ja kattohan on parasta laatua.

Erkki ja Pirkko Hihnala, Lohtaja

"Kaikki roskatkin veivät mennessään."

Vaskisepät ovat paljon näitä laittaneet ja tarkkaa työtä tuntuvat tekevän. Pellitykset tuli uusiin puihin ja piipunjuuritukset tehtiin tarkasti.

Paavo ja Marita Pasanen, Lohtaja

Näin homma hoituu

Vaivattomampi kattoremontti - Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toimia

Meidän kattoremonttimme on paljon enemmän kuin pelkkä kattoremontti – se on pitkäaikainen investointi, joka nostaa kotisi arvon, turvallisuuden ja ulkoasun aivan uudelle tasolle. Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme toteuttaa kattoremontti, jossa yhdistyy perinteinen käsityötaito, laadukkaimmat kattomateriaalit sekä erinomainen asiakastyytyväisyys.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen kattoremonttia tutkimme vanhan kattosi läpikotaisin. Kuntotarkastus määrittää remontin tarpeen ja auttaa suunnittelemaan kustannustehokkaimman ratkaisun.

  Kuntotarkastus vesikatolle
 2. Suunnittelu

  Kattoremontti on suuri remontti, joka vaatii aina tarkan suunnittelun. Suunnittelemme kuntotarkastuksen pohjalta parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun kotiisi.

  Kattoremontin suunnittelu
 3. Asennus

  Hoidamme uuden kattosi asennuksen nopeasti ja huolellisesti. Voit asua kodissasi normaalisti remontin ajan.

  Konesaumakaton asennus käsityönä taidokkaan peltisepän toimesta
 4. Viimeistely ja loppusiivous

  Kun katto on asennettu, tarkastamme että lopputulos vastaa tarkkoja kriteereitämme ja ylittää odotuksesi.

  Konesaumakatto
Asiakkaan kartanoon toteutettu alumiininen konesaumakatto
Konesaumakatto asennettuna asiakkaan omakotitaloon

Parhaat kattomateriaalit

Mestarien käsin takomat konesaumakatot kestää aikaa ja katselua

Tiesitkö että laadukas konesaumakatto voi kestää jopa vuosisadan? Kun asialla ovat Vaskiseppien kokeneet peltisepät, on lopputuloksena katto, joka kestää kovaakin käyttöä isältä pojalle – aina sukupolvien ajan. Et joudu murehtimaan uudesta kattoremontista pitkään aikaan

Suojaisa arvo kodillesi

Aito konesaumakatto on myös äärimmäisen turvallinen. Laadukas konesaumakatto pitää kosteuden loitolla ja suojaa kotiasi kylmyydeltä, lumelta sekä Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Konesaumakatto on myös erittäin paloturvallinen.

Rakennukseen kuin rakennukseen

Konesaumakaton voi asentaa jokaiselle kattotyypille. Se taipuu moneen eri väriin ja muotoon, sekä sopii myös haastavillekin kattoprofiileille kruunaten jokaisen kodin. Konesaumakatto on erinomainen keino kohentaa kodin ulkoasua.

Ekologisin katto

Oikein tehtynä konesaumakatto kestää jopa vuosisadan, jonka jälkeen katto täysin kierrätettävissä ja uusi katto voidaan asentaa suoraan vanhan tilalle. Kuparikatto on peltikattoa vielä kestävämpi vaihtoehto, eikä sitä tarvitse huoltomaalata.

Varaa ilmainen kuntotarkastus

Tietoa kattoremonteista

Kattomestareiden vinkit ja näkemykset

Lue asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita kattoremonttien eri puolista, uusimmista trendeistä ja hyödyllisistä vinkkeistä kotisi katolle. Saat arvokasta tietoa ja oivalluksia suoraan kattoremontin mestareilta – aivan kuin olisit itse paikalla!

Kuparikatto konesaumalla: Paras katto arvokiinteistölle?

Kun puhutaan arvokiinteistöistä, niiden katto ei ole ainoastaan sadesuoja vaan myös merkittävä esteettinen elementti, joka kuvastaa rakennuksen arvoa ja perintöä. Kuparikatto konesaumalla esittäytyy tässä yhteydessä…

Lue lisää
3.4.2024
Vaskiseppien asentama kuparinen konesaumakatto.

Laadukkaat konesaumakatot Tuusulan alueella - Kotimainen, kestävä ja turvallinen kruunu kodillesi

Hanki aito konesaumakatto ja vie kotisi uudelle tasolle. Laadukas konesaumakatto palvelee sukupolvelta toiselle.

 • Ilmainen kuntotarkastus
 • Pitävä tarjous ja tiukasti noudatettu aikataulu
 • Kokeneet peltiseppämestarit takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen
 • 20 vuoden vesitiiveystakuu kaikille konesaumakatoille