Kattoremontti Hanko

Laadukas konesaumakatto turvaa kotisi kestävyyden

Varaa maksuton kuntotarkastus
Vaskiseppien asentama konesaumakatto

Miksi valita vaskisepät

Parhaita kattoja suurella sydämellä

Käsintehty konesaumakatto on pitkäaikainen investointi, joka maksaa itsensä takaisin niin turvallisuudella, tyylikkyydellä kuin äärimmäisellä kestävyydellä Uudenmaan vaihtelevia sääolosuhteita vastaan.

Vaskiseppien kattoremontti – Investointi kotisi turvallisuuteen

Onko katossasi reikiä, lommoja tai näkyviä vuotoja? Silloin on aika toimia, sillä vaurioitunut ja kulunut katto voi johtaa suurin ongelmiin niin kotisi rakenteille kuin sisäilmalle. Vaskisepät tarjoaa sinulle ratkaisun – laadukkaan ja kustannustehokkaan kattoremontin, joka tuo kodillesi arvoisensa suojan vuosikymmeniksi.

Suomen eteläisin kaupunki Hanko, Suomen tunnetaan ainutlaatuisesta merellisestä ilmapiiristään ja pitkistä, houkuttelevista hiekkarannoistaan. Kaupungilla on vahva merenkulkuperinne, joka näkyy sen historiallisissa rakennuksissa, satamassa ja vilkkaassa venesatamassa.

Hangon ikoniset majakat, puutalot ja kesäasunnot kertovat tarinoita menneistä ajoista, kun kaupunki oli suosittu kylpyläkohde ja tärkeä meriliikenteen solmukohta.

Hangon sijainti meren äärellä tuo mukanaan erityisiä haasteita rakennuksille. Suolainen meri-ilma, myrskyisät tuulet ja voimakkaat auringonpaisteet voivat kuluttaa kattoja nopeasti. Merituuli voi kuljettaa hiekkaa ja suolaa, jotka voivat vaurioittaa katon pintaa ajan myötä. Lisäksi talvet, vaikka ovatkin leudompia kuin sisämaassa, tuovat mukanaan omat haasteensa jään ja lumen muodossa.

Tällaisessa ympäristössä katon kunnossapito ja laadukkaat materiaalit ovat ensiarvoisen tärkeitä. Erityisesti Hangossa on tärkeää valita katemateriaalit, jotka kestävät suolaisen ilmaston aiheuttamaa korroosiota ja UV-säteilyn haalistavaa vaikutusta. Olipa kyseessä sitten vanha huvila meren rannalla, historiallinen rakennus kaupungin keskustassa tai modernimpi koti, jokainen katto Hangossa vaatii erityishuomiota ja asiantuntijuutta.

Luotettavana kattoremonttien tarjoajana pyrimme varmistamaan, että jokainen katto Hangossa on suojattu äärimmäisiltä sääolosuhteilta ja että kaupungin rakennuskannan arvo ja kauneus säilyvät vuodesta toiseen.

Milloin on aika tehdä kattoremontti? – Korjaa katto hyvissä ajoin

Oikea aika kattoremontille määräytyy katon iän ja nykyisen kunnon mukaan. Kattoremontti kannattaa tehdä mieluummin hyvissä ajoin, kuin odottaa että vesi tulee katosta läpi. Kun laitat kattosi kuntoon ajoissa, voit säästää pitkän pennin.

Jos huomaat näitä merkkejä katossasi, tilaa kuntotarkastus:

 • Katossa on selkeitä vaurioita, esimerkiksi tiilet ovat vaurioituneet tai huopakatto on revennyt
 • Sadevesi ei valu rännejä pitkin
 • Katolla kasvaa sammalta tai levää
 • Painaumat katteessa

Parhaat kattoremontit Raaseporin alueella – Lopputulos, joka suojaa kotiasi vuodesta toiseen

Kun etsit luotettavinta kumppania kattoremonttiin Raaseporin alueella, olemme paras valintasi. Meillä on vuosikymmenten kokemus konesaumakattojen asentamisesta kaikenkokoisiin kohteisiin, joten voit luottaa ammattitaitoomme ja vankkaan kokemukseemme.

 • Kotimainen käsintehty konesaumakatto: Rakennamme ainoastaan käsityönä tehtyjä konesaumakattoja, jotka kestävät jopa yli sata vuotta.
 • Kokeneet peltisepät: Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista. Vuosikymmenten osaaminen periytyy seppäsukupolvelta toiselle mestari-kisälli -perinteiden mukaan.
 • Hiljainen peltikatto: Käytämme AKK1-luokiteltuja aluskermejä, jotka mahdollistavat täysin hiljaisen peltikaton, toisin kuin perinteistä aluskatetta käytettäessä.
 • Laaja takuu: Myönnämme konesaumakatoillemme aina 25 vuoden esteettisen, ja 50 vuoden teknisen takuun.
 • Parhaat materiaalit: Kaikki kattopeltimme tehdään omalla verstaallammen ja ovat RUV4 -luokiteltuja, mikä on korkein mahdollinen luokitus kattopeltien UV-suojalle. Katto ei ruostu eikä naarmuunnu.
 • Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet: Saat meidän kauttamme tarvittaessa myös uudet rännit ja kattoturvatuotteet.

Miksi omakotitalon kattoremontti on tärkeä?

Kattoremontti on suuri toimenpide, joka tarjoaa kodillesi suojaa, parempaa energiatehokkuutta sekä huolitellun ulkoasun vuosikymmenten ajaksi. Tässä muutamia syitä, miksi säännöllinen kattoremontti on tärkeää:

 • Kattoremontti ehkäisee kosteusvaurioita: Huonokuntoinen katto ei ole vesitiivis, mikä voi johtaa mittaviin kosteus- tai homevaurioihin.
 • Paranna kotisi energiatehokkuutta: Uusittu katto ei päästä lämpöä karkuun, mikä auttaa säästämään kotisi lämmityskuluissa ja parantamaan kotisi energaitehokkuutta.
 • Nosta kotisi arvoa: Aito konesaumakatto nostaa kiinteistösi arvoa –  kun panostat laadukkaaseen kattoon, houkuttelee kotisi entistä enemmän potentiaalisia ostajia tarjouskilpailuun.
 • Lisää kotisi turvaa: Kunnon konesaumakatto pitää kylmyyden ja kosteuden loitolla, sekä suojaa kotiasi pohjoisen vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Tilaa ilmainen katon kuntotarkastus – Tunnista katon vauriot ajoissa

Jos katto on pikkuhiljaa elinkaarensa loppupuolella, huomaat katossasi näkyviä epätarkkuuksia tai epäilet rakenteissa piilevää vikaa, tilaa meiltä ilmainen katon kuntotarkastus. Asiantuntijamme tuntevat kaikki kattotyypit kuin omat taskunsa, jolloin pienikään vika tai ongelma ei jää heiltä huomaamatta.

Sen lisäksi että kuntotarkastus antaa realistisen kuvan kattosi kunnosta, auttaa se meitä suunnittelemaan juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun ja parhaan ajankohdan remontille.

Varaa veloitukseton katon kuntotarkastus

Anna asiantuntijoidemme arvioida kattosi kunto – veloituksetta ja sitoumuksetta.

 • Selvitä kattosi kunto
 • Vältä yllättävät korjauskulut
 • Tee päätös tietoon perustuen
Varaa ilmainen kuntotarkastus

Kuntotarkastus ei sido sinua mihinkään

Asiakkaiden kokemukset

Ei ole sattumaa, että yli 97,7 prosenttia suosittelee meitä tuttavilleen.

Olemme mukanasi koko kattoremontin ajan – aina alkukartoituksesta remontin viimeistelyyn. Uskomme, että sujuva kommunikaatio ja laadukas palvelu ovat avaimet jouhevaan kattoremonttiin. Varmistamme, että pääset nauttimaan uudesta konesaumakatostasi mahdollisimman helposti ja huolettomasti.

Laadukkaat konesaumakatot, alueelliset asentajat.

Kestävä työnjälki, joka puhuu puolestaan

Näin Vaskisepät ovat muuttaneet kattoja ja koteja

Tutustu useisiin erilaisiin kattoremontteihin, jotka Vaskisepät ovat toteuttaneet ylittäen asiakkaidemme odotukset. Jokainen kohde kertoo oman tarinansa siitä, miten ammattitaidolla ja sitoutumisella luomme kestäviä ja kauniita ratkaisuja koteihin.

"Tilasin heti Vaskisepiltä tarkastajan."

Se oli kyllä helppo meille. Kaikki vanhat pellit vietiin pois. Kun kaverit kuulivat, että meillä on remontti tulossa, niin yksi jos toinenkin kyseli puupinoille suojia ja katoksiin peltejä, mutta ne olivat menneet jo uusikäyttöön romuttamolle. Minä en koko peltejä nähnyt, kaikki oli siivottu kun tultiin kotiin.

Kari Keränen, Ylivieska
Uusi konesaumakatto Ylivieskalaisessa omakotitalossa

"Vaimo halusi ison talon, joten tulimme tätä katsomaan."

Tiedossa oli, että katto pitää vaihtaa, Vaskiseppiin päädyttiin koska saimme Museoviraston avustusta. Katto piti tehdä vanhalla tyylillä, jonka Vaskisepät hallitsevat. Samalla he korjasivat veden lahottamia puurakenteita.

Elli ja Jouni Raipela, Juupajoki
Amorinrannassa toteutettu kattoremontti järven rannalla

"Katto kuntoon ja kaupantekoon"

Vaikka en ole mikään talotekniikan asiantuntija, tiedän, että jos talon katto tai perustukset eivät ole kunnossa, on koko rakennus vaarassa.

Maria Markus, Tikkakoski

"Eiköhän sen pitäisi sata vuotta kestää"

Pyysin tarjoukset kolmelta kattofirmalta, ja Vaskisepät valitsimme ennen kaikkea siksi, että he osaavat tehdä perinteisiä kattoja ja olin myös kuullut heistä paljon hyvää.

Jussi ja Leena Hallasmaa, Kokkola

"Sukkelasti se remontti sujui."

Kattopinta-alaa meillä on sellaiset 230-240 neliötä, ja katon kaltevuus on kohtalaisen jyrkkä. Remontissa meni silti vain seitsemän päivää. Ja kattohan on parasta laatua.

Erkki ja Pirkko Hihnala, Lohtaja

"Kaikki roskatkin veivät mennessään."

Vaskisepät ovat paljon näitä laittaneet ja tarkkaa työtä tuntuvat tekevän. Pellitykset tuli uusiin puihin ja piipunjuuritukset tehtiin tarkasti.

Paavo ja Marita Pasanen, Lohtaja

Näin homma hoituu

Vaivattomampi kattoremontti - Vaskiseppien ainutlaatuinen tapa toimia

Vaskiseppien kattoremontti on enemmän kuin pelkkä kattoremontti – se on pitkäaikainen sijoitus, joka nostaa kotisi arvon, turvallisuuden ja ulkoasun aivan uudelle tasolle.Tutustu ainutlaatuiseen tapaamme toteuttaa kattoremontti, jossa yhdistää perinteisen käsityöosaamisen, parhaat kattomateriaalit sekä asiakaslähtöisen palvelun.

 1. Kuntotarkastus

  Ennen kattoremonttia käymme vanhan kattosi läpi. Kuntotarkastus määrittää katon kunnon ja auttaa meitä suunnittelemaan parhaan ratkaisun kotiisi.

  Kuntotarkastus vesikatolle
 2. Suunnittelu

  Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siksi emme usko valmiisiin ratkaisuihin, vaan suunnittelemme jokaisen kattoremontti vastaamaan rakennuksen erityistarpeita.

  Kattoremontin suunnittelu
 3. Asennus

  Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Siksi emme luota valmiisiin paketteihin, Kokeneet peltiseppämme hoitavat asennuksen nopeasti mutta huolellisesti. Kun asialla on kokeneet asiantuntijat, voit luottaa saavasi kestävän ja tyylikkään lopputuloksen. suunnittelemme jokaisen urakan vastaamaan rakennuksen erityistarpeita.

  Konesaumakaton asennus käsityönä taidokkaan peltisepän toimesta
 4. Viimeistely ja loppusiivous

  Kun uusi kattosi on valmis, tarkastamme että lopputulos vastaa tarkkoja kriteereitämme ja ylittää odotuksesi. Ennen kuin lähdemme, siivoamme työmaan siistiin kuntoon.

  Konesaumakatto
Asiakkaan kartanoon toteutettu alumiininen konesaumakatto
Konesaumakatto asennettuna asiakkaan omakotitaloon

Parhaat kattomateriaalit

Mestarien käsin takomat konesaumakatot kestää aikaa ja katselua

Tiesitkö että laadukas konesaumakatto voi kestää jopa vuosisadan? Kun asialla ovat Vaskiseppien kokeneet peltisepät, on lopputuloksena katto, joka kestää kovaakin käyttöä isältä pojalle – aina sukupolvien ajan. Et joudu murehtimaan uudesta kattoremontista pitkään aikaan

Suojaisa arvo kodillesi

Aito konesaumakatto on myös äärimmäisen turvallinen. Laadukas konesaumakatto pitää kosteuden loitolla ja suojaa kotiasi kylmyydeltä, lumelta sekä Suomen vaihtelevilta sääolosuhteilta. Konesaumakatto on myös erittäin paloturvallinen.

Rakennukseen kuin rakennukseen

Konesaumakaton voi asentaa jokaiselle kattotyypille. Se taipuu moneen eri väriin ja muotoon, sekä sopii myös haastavillekin kattoprofiileille kruunaten jokaisen kodin. Konesaumakatto on erinomainen keino kohentaa kodin ulkoasua.

Ekologisin katto

Oikein tehtynä konesaumakatto kestää jopa vuosisadan, jonka jälkeen katto täysin kierrätettävissä ja uusi katto voidaan asentaa suoraan vanhan tilalle. Kuparikatto on peltikattoa vielä kestävämpi vaihtoehto, eikä sitä tarvitse huoltomaalata.

Varaa ilmainen kuntotarkastus

Tietoa kattoremonteista

Kattomestareiden vinkit ja näkemykset

Lue asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita kattoremonttien eri puolista, uusimmista trendeistä ja hyödyllisistä vinkkeistä kotisi katolle. Saat arvokasta tietoa ja oivalluksia suoraan kattoremontin mestareilta – aivan kuin olisit itse paikalla!

Kuparikatto konesaumalla: Paras katto arvokiinteistölle?

Kun puhutaan arvokiinteistöistä, niiden katto ei ole ainoastaan sadesuoja vaan myös merkittävä esteettinen elementti, joka kuvastaa rakennuksen arvoa ja perintöä. Kuparikatto konesaumalla esittäytyy tässä yhteydessä…

Lue lisää
3.4.2024
Vaskiseppien asentama kuparinen konesaumakatto.

Laadukkaat konesaumakatot Hangon alueella - Kotimainen, kestävä ja turvallinen kruunu kodillesi

Hanki aito konesaumakatto ja vie kotisi uudelle tasolle. Laadukas konesaumakatto palvelee sukupolvelta toiselle.

 • Ilmainen kuntotarkastus
 • Pitävä tarjous ja tiukasti noudatettu aikataulu
 • Kokeneet peltiseppämestarit takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen
 • 20 vuoden vesitiiveystakuu kaikille konesaumakatoille